Személyiségtolvaj (2013) 134

Identity Thief
111' · amerikai · kaland, vígjáték, krimi 16

A kimeríthetetlen pénzkeret lehetővé teszi Diana számára, hogy flancoljon Miamiban, és megvegye, amire csak kedve szottyan. Csak egy a bökkenő: a kártya, amit a vásárlási ámokfutáshoz használ Sandy Bigelow Patterson nevére szól, aki egy számlakezelő, és az Államok túlsó felén lakik. Az igazi… [tovább]

angol · magyar

Képek 22

Szereposztás

Melissa McCarthyDiana
Jason BatemanSandy Patterson
Jon FavreauHarold Cornish
Amanda PeetTrish Patterson
Jonathan BanksPaul
Morris ChestnutDetective Reilly
T.I.Julian
Genesis RodriguezMarisol
John ChoDaniel Casey
Robert PatrickNyomkövető

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Az alap jó volt, a megvalósítás sótlan, érdektelen és totálisan humortalan. Ahhoz képest, hogy vígjáték, még csak el sem mosolyodtam rajta. Az esetek többségében szeretem Melissa McCarthy figuráit, de Dianát kicsit sem szívleltem. Jason Bateman fapofáját nézni pedig nem nagy élmény. Számomra nagy csalódás volt a film.

zuna19 

Nagyon régóta terveztem végignézni végre valahára ezt a filmet. Párszor már neki futottam, de nem jött be soha. Most se lett jobb. Iszonyatosan prosztó film. Csúnya ilyet írni, de nekem nem jött be.
A színészi játék gyalázatos.

TARDIS 

Nem is tudom, eddig miért nem láttam ezt még :) Meglehet, ez is csak egy a sok vígjáték közül, talán még a vége is kiszámítható, de akkor is fenomenális :) Poénok poénok hátán és Jason fapofája szerintem Oscart érdemelne. Egyszerüen hihetetlen, hogy bírta ki röhögés nélkül, bár tuti ezerszer felvettek egy-egy jelenetet. Melissa szókincse a megszokott 18-as karikás sok helyen, de meg is lepne, ha nem így beszélne, mert eddig minden általam látott filmjében ez volt (oké, még nem sokat láttam vele). Eleinte rettentöen idegesített a karaktere, ezért is az egy csillag mínusz, a végére azért sikerült megbarátkoznom vele, de az elsöszámú kedvenc akkor is Jason <3

Lilla99 

Bevallom az értékelések alapján sokkal rosszabbra számítottam. Általában 90%-ban biztos vagyok venne, hogy az a film amiben Melissa McCarthy benne van, azon végig fogok nevetni. Hát itt most azért nem volt úgy. Nem tartottam annyira viccesnek mint a többi filmjét, viszont a történet tetszett. Mármint oké, az elég durva hogy csak így spoiler de nagyon jó alap sztori. Sandyt is nagyon bírtam. Nagyon jó volt, hogy spoiler. És ők ketten nagyon jó páros alkotnak. Sandy családja is nagyon aranyos, cukik a gyerekei is. Jó volt látni hogy Diana és Sandy az útjuk során spoiler. Példaértékű volt, hogy a végén spoiler. És azt is jó volt látni, ahogy az egész család spoiler. Talán az elejét kicsit jobbá lehetett volna tenni és még több csillagot kapna, mert a vége tetszett. De ez így most csak 7 csillag tőlem.

Kontra_Judit 

Számomra vígjátéknak gyenge volt, fárasztottak a „poénok”, erőltetettnek éreztem. Kb. a film 80. percétől kezdett érdekessé válni a történet.
Diana helyzete jóra fordul, ahogy egyre több időt tölt Sandy-vel és a családjával összebarátkozva, igazi egységet alkotnak…minden árva gyereknek hasonló családot kívánok, csak a rendőrségi ügyeket előzze meg a befogadó család.

viky0222 

Az előzetese alapján jobbat vártam volna. Nem valami komolysággal, bölcsességgel teli filmet, de legalább poénokat. Amik hányoztak. Egyszer meg lehet azért nézni.

AniTiger 

Minden főbb színészt szeretek a filmben, egész jónak tűnt az alaptörténet is, de annyira mégsem sikerült a film. Diana idegesítő volt, a stílusa alpári – Bateman meg hozta a megszokott nuku érzelem karakterét. Egynek elment.

Drucocu

Ez a legidegesítőbb, legundorítóbb film, amit valaha láttam. Legszívesebben én is megtépkedtem volna annak a csajnak a haját! Nem, nem néztem végig a filmet, a feléig bírtam. És tudom, hogy a világ tele van ilyen emberekkel… akik annyira idióták, hogy nem tudsz velük mit csinálni. Nem ismeri az együttérzést, csak a saját sz*ros életével van elfoglalva és csak az a lényeg, hogy neki jó legyen. Vígjáték??? Hol volt ez vígjáték? Még csak el sem mosolyodtam! Inkább olyan érzésem volt, mintha a fogamat húznák. Vagy mintha egy órán keresztül veszekedtem volna valakivel, aki nem képes felfogni, hogy nincs igaza.
Nem érdekel, mi lesz a vége! Nyilván összebarátkoznak és minden heppi lesz. Már ne is haragudjatok, de akármilyen szerencsétlen is valaki, nincs felhatalmazva arra, hogy semmibe vegye a világon élő összes embert.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján