Szegény embert az Amish húzza (1997) 75

For Richer Or Poorer
115' · amerikai · vígjáték

Brad és Caroline New York aranypolgárai voltak. Megvolt mindenük, amit csak két ember kívánhat e világon, kivéve a szerelmi házasságot és egy becsületes könyvelőt. Új vállalkozásuk a vallások világán alapuló vidámpark, a Szentföld megvalósítása, ám éppen válófélben vannak. Amikor azonban az… [tovább]

angol

Szereposztás

Tim AllenBrad Sexton
Kirstie AlleyCaroline
Jay O. SandersSamuel Yoder
Michael LernerPhil
Wayne KnightBob Lachman
Megan CavanaghLevinia Yoder
Larry MillerDerek Lester nyomozó
Miguel A. Núñez Jr.Frank Hall, adóügyi nyomozó
John Pyper-FergusonHenner Lapp
Carrie PrestonRebecca Yoder

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Valcsa

Nagyon rég láttam már legutóbb, úgyhogy ideje volt újra elővenni. :) Egyszerre vicces és aranyos film két sekélyes figuráról, akikből az amisoknak hála ember lesz. :)

Ancsúr 

Ez a film tipikusan olyan, hogy minél többször nézem meg, annál inkább tetszik. Imádom a film humorát, és a színészek játékát. A történet meg egy külön szerelem a részemről. Szinte el sem hiszem, hogy ilyen régi ez a film. Kicsit olyan számomra a stílusát tekintve, mintha a kétezres évek végén készült volna.

KyKy

Gyerekkori filmjeim egyike, amit mindig – ahogy most is – a családdal néztem. Én nagyon szeretem, tele van poénokkal, király szereplőkkel, vicces alapsztorival, király színészekkel. Láttam már egy milliószor, de még mindig tudok röhögni rajta.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján