Kedvencelte 8

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Samantha

Ez volt a legeslegelső sorozat, amit az alapján kezdtem el nézni, hogy bármit is tudtam volna róla. De tényleg, soha életemben nem hallottam még róla, unatkoztam, megláttam, hogy új részt tettek fel, gondoltam, miért is ne, elkezdtem nézni.
Egy teljesen jól kidolgozott, kreatív történettel találtam szemben magamat, amiben jelentős szerepet játszott a halál, az érzelmek, a titkok, a zsenialitás és a humor. Emma Ishta szerintem egy nagyszerű színész, fantasztikusan áll neki, valamint játssza is el azt, hogy nincsenek érzelmei. Minden ki van dolgozva, meg van magyarázva, amit én egyszerűen imádok. Nem is tudom, hogy miért nem nézek több hasonló sorozatot… A kedvenc szereplőm (Cameron-on kívül, persze) az Camille, nagyon jól áll ez a karakter Allison személyiségéhez, vagy legalábbis jól alakítja. Vicces, ravasz, okos, de azért mégsem viszik túlzásba a tervezők, amit Allison tök jól érzékeltet.
Jelenleg a harmadik évadra várok, és istenem, már tűkön ülök várva, hogy mi lesz a folytatásban. Nem azért, mert hogy sikerült egy izgalmas évadzárót készíteniük, hanem azért, mert az egész évad története érdekes, és olyan titkokkal teli, amire még azok is kíváncsiak lehetnek, akik csak az első részt látták, és nem tetszett nekik. Lehet, hogy ez furán hangzik, de így igaz. :D
Nagyon tetszik, ahogyan ki van dolgozva az Összeköttető program. Már akkor is lenyűgözött, amikor Cameron csak nagy vonalakban mesélt róla Kristennek. Igaz, a felét se értettem azokból a tudományos szavakból, amiket ő mondott, de szerintem éppen ezért esett le az állam annyira, mert bonyolultnak tűnt. :D Személy szerint a kedvenc részem az egész sorozatban, amikor a csapat összeköti Kristen agyát egy halottéval, előtte meg leellenőrzik, hogy minden rendben van-e.
Legfőképpen azoknak tudnám ajánlani ezt a zseniális sorozatot, akiknek tetszett például az Orphan Black, a Grimm, vagy az ilyen krimis, sci-fi-s, fordulatokkal teli történetek. Nem tudom, valahogy engem nagyon megfogott az alap története, úgyhogy adjatok neki egy esélyt, ha valami újhoz van kedvetek. :)

Faythe

Nagyon szeretem a sorozatot. Eleinte kicsit fura volt megszokni a közel sem hétköznapi főszereplő nőt, viszont mostanra megkedveltem. Viszont az első évad vége eléggé durva. Mikor jön már a kövi évad??? :D

3 hozzászólás
Rémálom 

Igen, a tudományos része zagyvaság, igen, epizódikus, enyhén nevetséges krimi – mert komolyan még álindokokkal sem érthető, miért ilyen pitiáner ügyeken dolgozik egy titkos kormány szerv, de mégis… annyira szeretem!

Agyatlan kikapcsolódás, kedves, humoros, nem veszi magát komolyan a sorozat – valószínűleg ez a titka, és imádom a két főszereplő közötti kémiát. Az a kémia… AZ A KÉMIA!

1. évad: 10/10
2. évad: 10/9 – Egy kicsit a szerelmi sokszögek zavartak.
3. évad: 10/1 – kasza, totális csalódás. Unalmas, értelmetlen, erőltetett drámával.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján