Kedvencelte 12

Várólistára tette 129


Kiemelt értékelések

mandu 

Az első két évadon vagyok túl, most nézem a harmadikat (lehet, hogy ha azt is kivégeztem, akkor jön egy kis update az értékelésemet illetően).
Imádom a sztorit, a karakterek érdekesek és kidolgozottak, viszont kicsit úgy érzem, hogy az első évad jobban át lett gondolva. Jött a második szezon, új karakterekkel, új problémákkal és még ezt is elég gyorsan bingeltem, mert érdekelt, hogy mi lesz a sorsa néhány kedvencemnek.
Ez egy olyan sorozat, amit nem kizárólagosan disztópia rajongóknak ajánlok, hiszen olyan problémákat és témákat dobnak fel a készítők, amik elgondolkodtatóak – kicsit olyan vibeja van, mint amikor felmerül a vonatos (haha, get it? cuz the whole series revolves around a train) dilemma, hogy egy ismerősödet vagy tíz ismeretlent mentenél meg.
Most, hogy elértem a legfrissebb részekhez egy kicsit belassultak az események, de még bebizonyíthatja nekem a Snowpiercer, hogy igenis képes fenntartani az ember érdeklődését.
Update az utolsó előtt rész után:
ÚGY TUDTAM, HOGY spoiler. De persze mindent el kell b*sznia. Kíváncsi leszek a befejezésre. Úgy tudom, hogy lesz 4. évad, így abszolút nem bízom a 100%-os lezárásban, de adhatnának valami kielégítőt, hogy ne kelljen teóriákat gyártanom a sztori végkimenetelét illetően…
3x10: bittersweet befejezés. Örülök is meg nem is. Az, hogy spoiler egy jó kis csavar, bár nyilván lesznek ezzel problémák a következő szezonban (mint ahogyan az utolsó filmkockák és sejtetik). Annak nem örülök, hogy cliffhangert kaptunk – szebben is meg lehetett volna oldani. Kíváncsi leszek spoiler okozta problémákra. Remélem nem térnek vissza a karakterek spoiler.

lettielena

1. évad
Hogy én ezt még miért nem kezdtem el nézni előbb?! Nagyon tetszik benne, hogy nem húzzák a végtelenségig az eseményeket és folyamatosan fenn tartják az adrenalinszintemet. Egy évadon belül egy csomó dolog történik, pedig egyetlen vonattal száguldunk a megfagyott világon keresztül.
A másik érdekesség, hogy Melanie-t spoiler

A 2. és 3. évadnál már alább hagyott a lelkesedésem. Konkrétan úgy néztem a 3.-at, hogy az az utolsó évad, de utánanéztem és lesz még… Kíváncsi vagyok még hogyan csavarják, de eddig az első évad a kedvenc.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján