Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) 51

Slender Man
93' · amerikai · horror 16

A film egy magas, rémisztő, természetellenesen hosszú karokkal rendelkező arcnélküli lény történetét meséli el, akinek nyomában számolatlanul tűnnek el a gyerekek és tinédzserek.

angol
magyar

Szereposztás

Joey KingWren
Julia Goldani TellesHallie
Annalise Basso
Jaz SinclairChloe
Javier BotetSlenderman
Kevin ChapmanMr. Jensen
Michael Reilly BurkeHallie apja
Taylor RichardsonLizzie
Alex FitzalanTom
Adrian M. MompointJock
Hirdetés

Várólistára tette 117


Kiemelt értékelések

Kornel_Wolfe 

Hát ez nagyon béna volt. Azt vártam, hogy lássak végre egy jó filmet Slendyről, nem azt, hogy alig várjam a végét. Az egész ultragagyi volt, már amennyi látszott belőle a büdös nagy éjszakákban. Épp így nem látszott Slenderman sem, ugyanis alig szerepelt, és amikor igen, akkor is csak homályosan és/vagy valami részletet mutattak belőle és/vagy görcsöt kapott a kamera. Azért volt benne egy kis fejtörő is, mert nem tudtam eldönteni, melyik csaj idegesít jobban. Szerencsére a filmet nem nyújtották el nagyon. Nem ajánlom senkinek.

4 hozzászólás
Zajec_Sternenkind 

Imádom Slender man-t. Ezt szögezzük le, mert fontos. Elviekben elfogultnak kellene lennem, de nem tudok az lenni. Mintha egy amatőr módon összeollózott youtube fanvideót láttam volna, igazából nem is igen tudtam rá figyelni, pedig hogy be volt harangozva… hát, nekem meg nincs is kedvem erről többet írni.
Csalódás.
Semmit nem tudtunk meg, nem volt motiváció, sem cselekményváz, a karakterek, de még Slender man sem volt hiteles. Kár érte. Pedig Slender úr piszok jól mutathatott volna a filmben, de még ezt is lebutították, alig szerepelt benne.

csokidani 

Neeeeeeeeeeeeem volt ez annyira rossz. Már főleg azért néztem meg, mert annyi rosszat irkáltak róla. Jó, sok bénaság meg kesze-kuszaság volt benne, sokszor alig lehetett látni valamit,színészileg is gyenge produkció; de voltak benne részek, pillanatok amik képileg hatásosak voltak. Sokkal-sokkal rosszabb filmek is vannak ennél.

Csak azt nem értem mi a picsáért nem lehet felkapcsolni azt a nyamvadt villanyt? Ettől minden filmnél ki tudok borulni. Félsz, este van, hangokat hallasz. Mi a logikus, sötétben kibotorkálsz a biztos kuckódból, h ki fog legyakni. Hát tényleg amúgy…

1 hozzászólás
eNNBeus 

Meeessze nem volt jó, unalmas volt leginkább, de sokkal rosszabb horrort is láttam már. 1 momentumot tudnék csak kb felsorolni amikor megijedtem, a rendező túl sok eszközt használt de nem tudta egyiket sem jól kiaknázni. Az a kép mikor a vörös hajú lányt háttal állt a temetőnél a fák előtt kifejezetten tetszett, néztem volna még, de túl rövid volt a snitt és máris más érdektelen dologban találtam magam.
Részemről a rendező nem tudta eldönteni milyen vonalat akar képviselni a filmje, így került bele minden de nem lett belőle semmi.

szymba23 

Nagyon gagyi film, többet vártam tőle. Sokkal, sokkal többet.

Zakuro 

Hát ez egy jó szar film volt – bár eleve ezért akartam megnézni. Hogy szörnyülködjek borzasztósságán, de még a legalacsonyabb elvárásaimat is alulmúlta.
Egyébként aranyos, ahogy időnként megpróbálják filmre vinni Slender Mant,de aztán sose sül el jól. Ami videojátékon működik, az a filmvásznon már kevésbé.

victoria_m997

Imádom Slenderman karakterét, az egyik kedvenc horrorkarakterem már rég, annak ellenére, hogy eddig mindössze egy doksifilm létezett róla, és bárcsak maradt volna ennyiben. A film látványvilágra egyáltalán nem rossz, jól hozza a hangulatot, a képi világgal kifejezetten elégedett vagyok, és itt most tekintsünk el a néha előforduló borzalmas effektektől. Slender itt is zseniálisan nézett ki, annak ellenére, hogy picit keveset szerepelt (az én ízlésemnek) és mikor fölbukkant, akkor is alig látszott, mert maga a film végig borzasztó sötét. Ez mind nem baj, tizenkettő egy tucat horror lenne, egy tipikus tini darab, még nem is értékeltem volna ilyen rosszra, hiszen az is egy stílus. Na de a szereplőkkel és a színészekkel annyi problémám volt, hogy nem tudok eltekinteni tőle. A butaság az, ami engem kikészít egy horrorban a töménytelen visítozás mellett. A színészek némelyike kifejezetten idegesítő.
A történet maga nem rossz, de nem egészen így ismerem a legendáját ennek az arctalan rémnek, ez is egy verzió, de nekem az eredeti sokkal rémisztőbb. Ennek ellenére én még mindig kíváncsi lennék egy olyan típusú filmre a rémről, ami dokumentumfilm szerűen mutatná be egy riporter szemszögéből, aki a legenda nyomába ered, kivizsgálja a telefonhívásokat, döbbenetes adatokkal, majd persze egy igazán rémisztő Slendermannel meg is néznénk néhány ilyen brutálisabb esetet, és természetesen a végén riporterünk is áldozattá válik. Én imádom az ilyen típusú filmeket, szóval Guillermo del Toro esetleg Spielberg… ha látjátok ezt az értékelést akkor légyszi! Persze a pénz 20%-a az enyém. Köszi.

Marcsi0603

Hatalmas csalódás, agyhalott szereplők, érthetetlen sztoriszál. Nem tetszett.

balika88

Nagyon gyenge film volt… a 2 pont lehet túlzás, de ennél többet erre nincs szívem adni… nulla sztori, nulla súlya van az eseményeknek.. többé nem fogom megnézni. 40 perc után fogalmazódott meg bennem először hogy kikapcsoljam-e.. végül kibírtam…

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján