Slender Man: Az ismeretlen rém (2018) 16

Slender Man
93' · amerikai · horror 16

A film egy magas, rémisztő, természetellenesen hosszú karokkal rendelkező arcnélküli lény történetét meséli el, akinek nyomában számolatlanul tűnnek el a gyerekek és tinédzserek.

Szereposztás

Joey KingWren
Julia Goldani TellesHallie
Annalise Basso
Jaz SinclairChloe
Javier BotetSlenderman
Kevin ChapmanMr. Jensen
Michael Reilly BurkeHallie apja
Taylor RichardsonLizzie
Alex FitzalanTom
Adrian M. MompointJock
Hirdetés

Várólistára tette 139


Kiemelt értékelések

Zakuro 

Hát ez egy jó szar film volt – bár eleve ezért akartam megnézni. Hogy szörnyülködjek borzasztósságán, de még a legalacsonyabb elvárásaimat is alulmúlta.
Egyébként aranyos, ahogy időnként megpróbálják filmre vinni Slender Mant,de aztán sose sül el jól. Ami videojátékon működik, az a filmvásznon már kevésbé.

Zajec_Sternenkind 

Imádom Slender man-t. Ezt szögezzük le, mert fontos. Elviekben elfogultnak kellene lennem, de nem tudok az lenni. Mintha egy amatőr módon összeollózott youtube fanvideót láttam volna, igazából nem is igen tudtam rá figyelni, pedig hogy be volt harangozva… hát, nekem meg nincs is kedvem erről többet írni.
Csalódás.
Semmit nem tudtunk meg, nem volt motiváció, sem cselekményváz, a karakterek, de még Slender man sem volt hiteles. Kár érte. Pedig Slender úr piszok jól mutathatott volna a filmben, de még ezt is lebutították, alig szerepelt benne.

Chris90 

Nem tudom hova tenni ezt a filmet. Alapból az, hogy horror és 16-os karika. Ez nekem nem fér össze. De még ez lenne a legkisebb baj. Full lugikátlan a sztori, vannak elvarratlan szálak (egyáltalán miért hozták be?), plusz a szokásos horror-kliséket megfejelik a normális észjárásnak ellentmondó lépésekkel. (Például a csaj otthon nem kapcsolja fel a villanyt, a szülőknek nem tűnik fel, hogy a 16 éves lányaik minden éjjel a városban mászkálnak, holott a legjobb barátnőjük eltűnt.) És mindezt tetézi a négy lány Arany Málna-díjas alakítása, a legidegesítőbb Wren volt, a karaktere is fontosabbnak érezte magát, mint amilyen volt, de az őt játszó színész is túlzásba vitte a dolgokat.

Marcsi0603

Hatalmas csalódás, agyhalott szereplők, érthetetlen sztoriszál. Nem tetszett.

Melyviiz

Kérem szépen, szerintem ez egy hosszú creepypasta filmecske volt és talán nem is akart több lenni ennél. A képi világ szép volt, a hangulat.. creepypasta volt :D olyan retrosan szórakoztatóan netes szellemtörténeteket idéző..
A készítők gondolatmenete szerintem: MINDENT összeszedni a netről ami Slenderman és belezsufizni egy filmbe.
A sztori szerintem mindegy is volt (engem nem is érdekelt :D ) – az információkat szépen összerakták és a Slendis képeket meg fanartokat, kis fake videókat igazán boldog-nosztalgikus élmény volt viszontlátni így egyben összefésülve!
Slendi egyébként rendben volt, a kivitelezése teljesen jól sikerült.

Összességében ajánlom megnézésre, horrorból sokkal rosszabbakat is láttam idén – ez meg részemről nem horror kategória, hanem.. hát, creepy-pasta-extra-hosszú-filmecske?
A színészek nem tetszettek.. de igazából ők sem számítottak, mert az egyetlen fontos szereplő nekem Slendi volt :D :D :D :D :D .

Na, hát szerintem ez így ennyi – ha valaki szereti ezt a legendát szerintem ne horrorfilmként kezelje az elvárásokat és akkor nagyon is ajánlom megnézésre!

spoiler

RubySaw 

Annyira akartam, hogy jó legyen, és annyira vártam! Végig olyan érzésem volt, hogy én ezt már láttam valahol, aztán rájöttem: ez egy Kör koppincs. Bíztam benne, hogy látok egy jó kis tinihorrort, mint régen, de ez elég tré volt. Nem igazán rémültem meg, elég kiszámítható volt. Újabb klisés horror. Ebből pedig sokkal, de sokkal több mindent ki lehetett volna hozni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján