Seoreunijiman Yeolilgobibmida (2018–2018) 17

Thirty But Seventeen / 30 But 17 / Still 17 · 서른이지만 열일곱입니다
35' · dél-koreai · romantikus, vígjáték, sorozat, rejtély 15
1 évad · 32 rész

Woo Seo Ri, a fényes karrier előtt álló, 17 éves zseniális hegedűs, súlyos közlekedési baleset miatt kómába kerül, és csak 13 évvel később ébred fel. A mentális kora még mindig egy 17 éves kamaszlányé, de a teste már egy 30 éves nőé. Gong Woo Jin egy 30 éves díszlettervező férfi, aki jelen volt… [tovább]

koreai · angol

Képek 18

Szereposztás

Yang Se JongGong Woo Jin
Shin Hye SunWoo Seo Ri
Ahn Hyo SeopYoo Chan
Wang Ji WonKim Tae Rin
Ye Ji WonJennifer
Yoon Sun WooKim Hyung Tae
Jung Yoo JinKang Hee Soo
Yoon Chan YoungGong Woo Jin (fiatal)
Park Shi EunWoo Seo Ri (fiatal)
Lee Ah HyunGong Hyun Jung

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Dreamborder

Abszolút 10 csillagos. Később megpróbálok normális értékelést is írni. :)

Sakara 

Ez a sorozat egy csoda és én egyszerűen imádtam!
Végig izgultam az egészet, nevettem is, sírtam is és ez az egész a sorozat alatt így ment. Nem találtam benne hibát, teljesen elvarázsolt az egész.
A történet egyszerű, nincs túlagyalva és bonyolítva, nem túl sok és nem túl kevés. Nincsenek felesleges elemek és lezáratlan szálak. Több apró történetet kapunk, hogy végül minden egy egészet alkosson. A szereplőket tekintve én megvagyok elégedve, mert jól játszottak. Szerintem nem volt olyan karakter, akit ne kedveltem volna meg a végére, és ez sokban a szereplőknek köszönhető. Ami nekem óriási pluszt jelentett a sorozatnál, az elgondolkodtató megszólalások és, hogy minden részben tanultam valami apróságot.

Daneluszki

Egyszerűen imádtam!!! Végig azon idegeskedtem, hogy mikor fog már mindenki számára kiderülni, hogy akkor most pontosan mi is van. A sorozat szó szerint húzza az ember idegeit, de mellette a romantikusabb jelenetek megdobogtatják a szívét. Ezért csak ajánlani tudom:)))


Hasonló filmek címkék alapján