Shopping King Louie (2016–2016) 20

쇼핑왕 루이 / Shopingwang Rui
60' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 16 rész

Romantikus vígjáték, főszerepben a gazdag örökössel, Louie-val, aki gondolkodás nélkül költi a pénzt. Egy baleset miatt elveszti emlékezetét és az utcára kerül, majd találkozik Bok Shil-lel, egy életvidám vidéki lánnyal, aki megtanítja a fiút, hogy a szeretet olyasmi, amit nem lehet pénzen… [tovább]

Képek 29

Szereposztás

Seo In GukLouis / Kang Ji Seong
Nam Ji HyunGo Bok Shil
Yoon Sang HyunCha Joong Won
Im Se MiBaek Ma Ri
Oh Dae HwanJo In Seong
Kim Young OkChoi Il Soon
Uhm Hyo SubKim Ho Joon
Kang Ji SubNam Joo Hyuk
Kim Gyu ChulBaek Seon Goo
Hwang Yeong HeeHwang Geum Ja

További szereplők

Shopping King Louie (2016–2016)
Forgatókönyvíró

Kedvencelte 10

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Theana 

Én most ezt nagyon szerettem. Talán azért, mert a plakát, a leírás, az első benyomások nem sugalltak többet, mint ami ez a sorozat: egy elképesztően hiper-szuper habos-babosan cuki tündérmese és annak tökéletes, szóval úgy döntöttem, hogy nem vonok le semmit a csillagokból. Louie a fénypontja ennek a drámának, aki mindig hű maradt önmagához, ugyanakkor képes volt változni. Zabálnivaló a srác, In Guk ssi zseniális és pont. A másik karakter, aki állandóan vagy nevetésre késztetett, vagy őrjöngésre, az Joong Won. Ahogy morog állandóan és próbálja leplezni, hogy legbelül ő is nagyon érzékeny, valami fenom, viszont egyáltalán nem feküdt nekem, amit second leadként műveltek vele.
Őszintén szólva annyi negatívumot fel tudnék sorolni, mint vágásbaki, gonosz karakterek életképtelensége, Im Se Mi játéka nem jött át, a túlzott drámai stílus (szerencsére néha maga a sorozat paródiaként kezeli), sántít a Bok Nam-szál is (spoiler), Bok Shil olyan barnaként kezdi, mintha a Bahamákról jönne, a végén meg ahhoz képest úgy néz ki, mint egy albínó, és a sors MINDENT átitat (spoiler), de mindez lecsúszik, mert Louie kárpótol mindenért. Ha van valami, amiért nagyon szívesen tudom ajánlani a sorozatot, az Louie. Seo In Guk rettenetesen jó.
Mert tapaszokkal az egész testén rohan Bok Shilhoz, aláfestő zeneként pedig Queen szól (I was born to love you every single daaay all of my liiiiiiiiiiiife).
Mert megszárítja Bok Shil irtó koszos eső áztatta cipőjét hajszárítóval.
Mert az új frizuját XIV. Lajos ihlette.
Mert a halmoninak Louie a „my preciousüje”.
Mert a kedvenc kávéja a „makssim”.
Mert a fokhagymát hegesztő szemüvegben pucolja.
Mert képtelen mosogatni és főzni ötödjére sem tud.
Mert vörös szőnyegesen szereti Bok Shilt, olyan tiszta és feltétlen szívvel, mint egy ártatlan kisgyerek.
https://snitt.hu/kepek/142621

5 hozzászólás
Dreamborder

Imádtam! Kedvenc lett!
Az utolsó részeknél nehezen tudtam visszatartani a könnyeket, és a legvégén fel is adtam. :)
Tökéletesen lett befejezve a sorozat. Legalábbis számomra.
Az elején volt egy két jelenet, ami idegesítő volt, de aztán elengedtem ezeket és csak élveztem a sorozatot, nevettem a rengeteg poénon és aranyos epizódokon. Ennyit nevetni, mosolyogni már régen tudtam sorozaton. Igazi kikapcsolódás volt.
A leginkább az fogott meg benne, hogy Louis fejlődése csendben ment végbe. És itt most nem arról beszélek, hogy megtanult mosogatni vagy fokhagymát pucolni. Hanem arra, hogy előzékeny legyen azokkal szemben, akik fontosak a számára. :) Eltűnt az elkényeztetett gyerek, de nem lett belőle másik személy. Szépen sikerült megtalálni a határvonalat. :)
A szereplőket imádtam! Szerintem mindenki az utolsó szálig telitalálat volt! Nincs kedvencem, mert mindenki közel került a szívemhez. Seo In Guk végérvényesen is a rajongód lettem! Innen már nincs visszaút! :) Igazán lehetnél a saját bejáratú stylistem. :P Yoon Sang Hyunt is öröm volt újra főszerepben látni! Hiányzott már! :) Nam Ji Hyun is ismeretlen volt számomra ezidáig, de a közeljövőben azt hiszem el kezdem nézni a Suspicious Partnert, ahol ráadásul Ji Chang Wookkal játszik. *-*
Tudom, már írtam, de külön hatalmas az utolsó részért! Annyira megható volt! Ahh… szétsírtam a szemem. Már csak ezért is megérdemli a 10 csillagot, de természetesen az egész sorozat is nagyszerű volt! :)

2 hozzászólás
Shad 

Aludtam az értékelésre egy nagyot, mivel hajnal kettőig fenn maradtam, mert képtelen voltam otthagyni az utolsó két részt:) Szerintem ez mindent elmond:))
Egyszerűen imádni valóan szeretni való ez a sorozat. Nem mondhatom, hogy bármi extra lenne a történetben, szokásos amnéziás story sok ebből adódó malőrrel és mégis…egyszerűen a humor, ami körbe lengi lebilincsel:)
Seo In Guk fantasztikus a szerepében:)) az ember a legtöbb helyzetben az elején nem tudja, hogy felpofozza a hülyeségekért, amit csinál vagy jól megszeretgesse:) Az amikor valamitől megijed az pedig haláli:D az a magas hangon nyivákolás brutális:))) A másik nagy erőssége szerintem ennek a sorozatnak, hogy mind a főszereplők mind minden egyes karakter a maga módján komikus és szerethető. Mindegyik, még a „gonosz” sem az a tipikus velejéig romlott karakter. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy Joong Won-t alakító színész „bajusza” és az az öltözködési stílus, amit ráadtak az brutális:D és az egész karakter:D egyszerűen imádtam:))
Nagyon-nagyon tetszett, hogy mindegyik epizód cím egyben egy dalcím is és mindegyik kötődik a történethez és el is hangzik benne és az egyéb betét dalok sem elhanyagolhatók:) valahol a 11-12. epizód környékén még az is kiderül a két férfi főszereplőnknek nagyon is van hangja:))
Azoknak ajánlom, akik nem várnak nagy akciódús filmre, de sokat szeretnének nevetni:) Rám a párom egyenesen furán nézett, mikor egyszer-egyszer hangosan felnevettem, de többnyire az egész sorozat alatt teli szájból mosolyogtam:)
Valahol a 12. rész magasságában azt mondtam magamban minek ide a 16 rész, itt szépen le is lehetne zárni… de mindig egy frappáns megoldással oldották meg a problémákat és az utolsó rész Mindent megért. Kobushi ♥♥♥


Népszerű idézetek

crissy 

Louis: What's your name?
Bok Shil: Go Bok Shil.

Bok Shil: Why are you laughing? Is my name funny?
Louis: What kind of name is Bok Shil?
Bok Shil: You don't even remember your own name! Do you have a right to laugh?

1. évad 2. rész – A Whole New World
Theana 

Louie: Why do you wear high heels when you have a bad back?
Choi Il Soon: I wear high heels because I want to stay young forever. It's like my attitude towards life. When you wear high heels, it straightens your stooped back and makes your steps livelier.

1. évad 15. rész – My Glorious Life
Theana 

Louis: I think I've never washed dishes in my life.
Go Bok Shil: You haven't done anything.
(She leaves.)
Louis: Don't go! Keep watching me.

1. évad 4. rész – Memory

Ko Bok Sil: Louis, you must've been extremely smart!
Louis: I'm so impressed with myself.
Ko Bok Sil: My gosh.
Louis: I'm seriously so cool…

(8. rész)

Bok Sil: Where shall we go?
Louis: Hm… let's go to the warmest and the best place in the world.
Bok Sil: Where is that?
Louis: ♪♫ Bok Sil's world~~~♫

(14. rész)


Hasonló filmek címkék alapján