Rómeó vérzik (1993) 17

Romeo Is Bleeding
100' · amerikai, egyesült királysági · akció, dráma, krimi 18 !

Csak a pénz és csillapíthatatlan szexétvágyának kielégítése érdekli a korrupt New York-i zsarut. Jack Grimaldi csak akkor döbben rá életének ürességére, amikor a maffiának adott információja következtében három rendőrbarátja életét veszti. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynökei a csinos… [tovább]

angol

Képek 18

Szereposztás

Gary OldmanJack Grimaldi
Lena OlinMona Demarkov
Annabella SciorraNatalie Grimaldi
Juliette LewisSheri
Roy ScheiderDon Falcone
Michael WincottSal
David ProvalScully
Will PattonMartie
Larry JoshuaJoey
James CromwellCage

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

Nevra

A film után vérzett a szívem. Már akkor találkoztam ezzel a filmmel, mikor megismertem Annabella Sciorra-t. De nem néztem meg, egyszerűen nem érdekelt.. majd amikor Lena Olin színre lépett, akkor rávetettem magam. (Mármint a movie-ra) :D
Miután megnéztem kellett pár óra mire észhez tértem. Mi a jó fene volt ez? Hogy mi volt? Hát egy Isteni film!! Imádtam minden percet…najó azt nem amikor spoiler
Azt el kell mondanom, hogy magam is meglepődtem azon mennyire tetszett Mona Demarkov. Ez a nő egy állat volt. Annyira tetszett a stílusa, az összes harisnyatartója, a haja.. jaj és a nevetése. Gyönyörű hangja van. Nagyon vonzó jelenség volt végig. Tiszta beteg de mégis oda vagyok érte. Még annyit tudnám dicsérni.
Gary Oldman pedig piszok jóképű. Nem értettem a film előtt, hogy miért ez a címe. De hamar megértettem. Ő egy Rómeó.

Igen csak sok vér volt (nincs okom panaszra).

Leülők vacsorázni, és közben Annabella Sciorra nyugodtan rám foghatja a fegyvert. (Ha Mona tart felém fegyvert akkor biztosra vehetem, hogy nem fejezem be a vacsit. De még ezt is bevállalnám!)
A film végében sok csavar volt. spoiler
Egy szó mint száz, minden a helyén volt! Kegyetlen film. Lehet most hülyeségnek fog tűnni de, elfáradtam mire megnéztem. Annyira a lelkemig hatolt ez az alkotás.
(A filmben Gary Oldman lábujja „fájt”. Miután megnéztem, két nap múlva az én lábujjam is balesetet szenvedett. Nem tudom ez a sors vagy mi volt? :D )

Basset

Az első film, amiben Gary Oldman-t láttam, a Rosencrantz volt, aztán másodjára ez…, és háttt… kissé más a kettő. Én totál ledöbbentem ezen a két elvetemültön, úgyhogy – bár nem a legjobb film, amit valaha láttam –, de beírta magát a kedvenceim közé.
Eddig csak eredeti nyelven láttam, most először szinkronnal. Bár nem rossz, de Mona hangja pl. borzalmas. LO-nak mély, bársonyos hangja van, itt viszont mély, kicsit unott, nem tetszik. És ez a folyamatos háttértrombitálás nagyon idegesítő!
Mondom, nem a világ legjobb filmje, de hihetetlen a macska-egér-játék, amit tolnak ketten. És GO elképesztően szexi a maga sarkig züllött módján.


Népszerű idézetek

TribeBubu 

Tudják, mitől olyan félelmetes a szerelem? Mert nem birtokoljuk. Mi vagyunk a birtokában.

Basset

Nem kell megölnöd, elég, ha eltemeted. Ha közben meghal, az az ő baja.

3 hozzászólás
Nevra

Mona Demarkov: What's life without good friends?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján