A pokol konyhája (1990) 13

State of Grace
128' · amerikai, angol · akció, dráma, krimi

Terry Noonan, aki New York egyik legveszélyesebb negyedében, a maffia által uralt „Pokol konyhájában” nőtt fel, évekkel ezelőtt olajra lépett, s a mai napig senki nem hallott róla. Most mégis visszatér a régi balhék színhelyére, s rögtön bekapcsolódik a környék vezető bandájának életébe. A helyi… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Sean PennTerry Noonan
Ed HarrisFrankie Flannery
Gary OldmanJackie Flannery
Robin WrightKathleen Flannery
John TurturroNick
Burgess MeredithFinn
Joe ViterelliBorelli
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Basset

Szomorú film. Valahogy már az elejétől tudjuk, hogy a vége rossz lesz. A zene direkt rásegít erre, mindig busong, lassú, vontatott.
Gary Oldman nem a fő főszereplő, nem is tolja le SP-t a vászonról, pedig le tudná. Így viszont kicsit olyan, mintha végigaludná a filmet. Vagy mintha a rengeteg sört és whiskey-t komolyan megitta volna, nem csak teaként. Egyik kedvenc filmem tőle, egyébként.

Ascyra 

Lassú, vontatott gengszterfilm a kilencvenes évekből. Nagyon felejthető számomra, nem nagyon fogok rá emlékezni szerintem. Inkább csak arra, hogy szemorgia látni Sean Pennt és Gary Oldmant egymás mellett – el nem tudnám dönteni, melyikük a jobb színész. (Hogy ki a jobb pasi, azt mindenképp sikerült) – kb. ennyit nyújtott a film. Ja, és aki Robin Wright cicijét szeretné megnézni, itt megteheti. Ja még annyi, hogy Ed Harrisért szintén nem érdemes megnézni a filmet. No? Kiemelten szép értékelést írtam? Nem? Csapongó lett, semmilyen? – Ennyi a film is kb.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján