Kedvencelte 8

Várólistára tette 156


Kiemelt értékelések

Londonna 

Na igen, mindig az élet írja a legjobb történeteket… ♡

Little_Monster

Leginkább engem lepett meg, hogy mennyire tetszett. Gondoltam megnézek egy felejtős filmet, ami alatt megpróbálok nem elaludni, ehhez képest nagyon élveztem. A főszereplő humoros volt, emberi és esendő, nem az a megszokott figura, akit a filmtől vártam. Őszinte volt, talán ez a legjobb és legnemesebb szó, amivel ezt a filmet dicsérni tudom, mert ezt nagyon ritkán érzem mostanában. Biztos az igaz történet szolgáltatta a jó alapot, de a végeredmény még akkor is van, hogy nagyon elcsúszik, itt nem ez történt szerencsére.

sipiarpi 

Szokványos szerelmi történetnek indul, majd egy fordulattal egy betegség drámájává válik. Kedves, vicces film a ma elterjedt altesti humor és irritálóan sok b+ nélkül, szóval ajánlom a megtekintését. Van hepiend is, bár nem az a sablonos.Különben meg a valóság és a főszereplő stand up-os írta a történetet.

Lex 

Jobb lett, mint vártam, de azért nem tökéletes. Az eleje nagyon tetszett, de aztán kissé unalomba fulladt a cselekmény onnantól, hogy a lány kórházba került. Voltak jó részek benne, bírtam a szülőket is (mindkét oldalon), de úgy éreztem, soha nem lesz vége a filmnek, és ez nem is csoda, mert egy ilyen történetet másfél órában szokás elmesélni és nem kettőben. Úgyhogy már igencsak vártam, hogy a végére érjek. A vége amúgy nekem nem tetszett, spoiler Zoe Kazan-t nagyon szerettem, nagyon jól állt neki a szerep, de Kumail Nanjitani-tól nem estem hasra, bocs. Nem egyszer csak állt ott, mint egy faszent, nulla érzelemmel az arcán. Őrjítő volt! Volt egy pár jó, érzelem dús jelenete is, tehát képes rá, csak valahogy a film 80%-ában ez nem ment neki.

robnor 

Szerettem a film humorát, visszafogott volt, nem tolakodó. Olyan realistán mutatta be a kapcsolatukat és a nehézségeket, amivel szembe kellett nézniük.

piciszusz 

Ez a film feladta a leckét, mert voltak olyan részek, amiket nagyon szerettem, viszont voltak olyanok is, amiket baromira untam. Ha fél órával rövidebb lett volna, jobban tetszik, de egynek aranyos volt.


Népszerű idézetek

Terry: So, uh, 9/11… No I mean, I've always wanted to have a conversation with… about it. With… people.
Kumail: You've never talked to people about 9/11?
Terry: No what's your… what's your stance?
Kumail: What's my stance on 9/11? Oh um, anti. It was a tragedy, I mean we lost 19 of our best guys.

Bogesxd 

CJ: It was easy, almost. Like, I wanted to struggle. I wanted a story to be able to tell on talk shows, and instead, like… You guys don't know how tough it is not to struggle. It's a struggle succeeding effortlessly.

Bogesxd 

Kumail: Hey, can we have an awkward hug before we part forever?

Bogesxd 

Kumail: It's so strange we could go trough one of the most intense experiences of our lives together and just never see each other again.

Liza 

Chris: You know, it might be a good thing. Like, she might wake up with a new skill. Like, my cousin, uh, blacked out once, and then, when he came to, he thought he knew a different language.
CJ: Did he?
Chris: No. Apparently, it was, it was just gibberish that he made up. It was brain damage.

Liza 

Sharmeen: I was so worried. We saw on the news that a train derailed, and we thought that you were on the train, and you had died.
Kumail: Nobody died on that train, ma.
Sharmeen: But did they look under the train?

Londonna 

– Hogy jött ez a séró?
– Hugh Granttől.

Londonna 

– A piálást úgy lehet a legjobban álcázni, ha szakértő vagy.

Londonna 

– Ó, hozott egy zsiráfot!
– Ez volt a legnagyobb. Azt sem tudom, szereti-e őket. Még sosem kerültek szóba a zsiráfok.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján