Rögtönzött szerelem (2017) 30

The Big Sick
120' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

A pakisztáni születésű komikus Kumail Nanjiani és az egyetemista Emily Gardner szerelmesek lesznek, de kulturális különbségeik gondokat okoznak. Mikor Emily titokzatos betegségbe esik, Kumail-nak szembe kell néznie szülei elvárásaival és saját érzéseivel.

angol
angol · magyar

Szereposztás

Kumail NanjianiKumail
Zoe KazanEmily
Holly HunterBeth
Ray RomanoTerry
Adeel AkhtarNaveed
Anupam KherAzmat
Zenobia ShroffSharmeen
Bo BurnhamCJ
Aidy BryantMary
Kurt BraunohlerChris

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 138


Kiemelt értékelések

The_General 

Ez egy meglepően szép és jó film lett. Nagyon kedvelem Kumail Nanjianit, nagyon vicces fickó, de ez a film nem egy fergeteges vígjáték, hanem egy őszinte, hol vicces, hol drámai megfestése a karrierjének indulásáról, és a küzdelemről a szerelemért, önmagával és főleg a begyepesedett népi tradíciókkal szemben. Szép volt srácok, köszönöm ezt a remek estét! :)

Little_Monster 

Leginkább engem lepett meg, hogy mennyire tetszett. Gondoltam megnézek egy felejtős filmet, ami alatt megpróbálok nem elaludni, ehhez képest nagyon élveztem. A főszereplő humoros volt, emberi és esendő, nem az a megszokott figura, akit a filmtől vártam. Őszinte volt, talán ez a legjobb és legnemesebb szó, amivel ezt a filmet dicsérni tudom, mert ezt nagyon ritkán érzem mostanában. Biztos az igaz történet szolgáltatta a jó alapot, de a végeredmény még akkor is van, hogy nagyon elcsúszik, itt nem ez történt szerencsére.

Lex

Jobb lett, mint vártam, de azért nem tökéletes. Az eleje nagyon tetszett, de aztán kissé unalomba fulladt a cselekmény onnantól, hogy a lány kórházba került. Voltak jó részek benne, bírtam a szülőket is (mindkét oldalon), de úgy éreztem, soha nem lesz vége a filmnek, és ez nem is csoda, mert egy ilyen történetet másfél órában szokás elmesélni és nem kettőben. Úgyhogy már igencsak vártam, hogy a végére érjek. A vége amúgy nekem nem tetszett, spoiler Zoe Kazan-t nagyon szerettem, nagyon jól állt neki a szerep, de Kumail Nanjitani-tól nem estem hasra, bocs. Nem egyszer csak állt ott, mint egy faszent, nulla érzelemmel az arcán. Őrjítő volt! Volt egy pár jó, érzelem dús jelenete is, tehát képes rá, csak valahogy a film 80%-ában ez nem ment neki.

robnor 

Szerettem a film humorát, visszafogott volt, nem tolakodó. Olyan realistán mutatta be a kapcsolatukat és a nehézségeket, amivel szembe kellett nézniük.


Népszerű idézetek

The_General 

Terry: So, uh, 9/11… No I mean, I've always wanted to have a conversation with… about it. With… people.
Kumail: You've never talked to people about 9/11?
Terry: No what's your… what's your stance?
Kumail: What's my stance on 9/11? Oh um, anti. It was a tragedy, I mean we lost 19 of our best guys.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján