Revans (1990) 18

Revenge
124' · amerikai, mexikói · akció, dráma 18

Kevin Costner és a legendás színész, Anthony Quinn között szabadulnak el az indulatok egy gyönyörű nő miatt Tony Scott fülledt filmjében. A befolyásos és alvilági kapcsolatokkal is rendelkező Tibby véres bosszúra készül birtokán vendégeskedő fiatal barátja ellen, aki elcsábította szép feleségét.… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Kevin CostnerCochran
Anthony QuinnTibey
Madeleine StoweMiryea
Tomas MilianCesar
Joaquín MartínezMauro
Miguel FerrerAmador
John LeguizamoIgnazio
Sally KirklandRock Star
James GammonTexan
Jesse CortiMadero

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Ez az alkotás egy olyan gyöngyszem, mindamellett, hogy rohadtul furcsa egy film, ami itt lapul az orrunk előtt, de nem vesszük elő, mert/vagy Kevin Costner (és nagyon sokan nem szeretik) és/vagy, mert 1990-ben készült, nem is emlékszünk rá, a létezéséről sem tudunk. Azért itt van, várja, hogy valaki elővegye, rászánja az idejét. … Hogy a fenében került ez a film el engem eddig?!
A fentiek sugallják, gondolom, hogy nagyon tetszett, de ezen túlmenően, ezek után (ennek megtekintése után, úgy értem) mondja nekem bárki, hogy Kevin Costner béna/rossz/hiteltelen. Ki fogom röhögni, jó hangosan.
Az már hab a tortán, hogy hihetetlenül jó pasi is, de Madeleine Stowe környékén se ül nyugodtan az ember. Két gyönyörű ember, egymásba gabalyodva, fú, szem nem marad szárazon. spoiler Szóval baromi szép és erős páros, nagyon „szeretik” egymást, ez átjön, behúz, elkap, cinkossá tesz. A film három részre van tagolva, jól érezhetően leválasztva egymásról, bár ízlésemnek elég gyors az átmenet – és itt mondom azt, hogy nyugodtan lehetett volna kétrészest csinálni belőle, vagy elbírta volna a három órát is a játékidő.
Nem akarom ezt a filmet kivesézni, amúgy is … ezt érezni kell inkább, meg kell hatódni, muszáj dühöngeni közben, könnyeket ejteni, elhagyni a szívünket, majd megtalálni és a két tenyerünkbe fogva összeroppantani. Ilyen érzés lehetett ez, ebben a filmben. Én nagyon megszerettem, igazi kis sors-film, ehhez mérten nem szabad tőle nyálas, romantikus képkockákat várni. *sóhaj-sóhaj-sóhaj*. Szép.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján