Kedvencelte 1

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Chriss 

Tudom, hogy még van három rész, de a véleményem nem fog változni. Ez nem olyan rossz, mint amire számítottam… hanem sokkal rosszabb. A karakterek – Billie-vel az élen – életképtelen, irritáló idióták mind egy szálig. A tinik azt hiszik, attól lesznek menők, hogy minden második szavuk az, hogy ki- vagy elb@$*ott, és úgy hisztiznek, mint az ötévesek, de közben nagy arcnak tartják magukat. Apuci sincs a helyzet magaslatán, épp annyira sekélyes, mint a lányai. A biolabor meg egy vicc. Több billiárdos „biohazard” projekteken dolgoznak, de egy szem biztonsági- vagy fegyveres őr sincs, aki vigyázna az épületre, csak hangazonosítóval lehet belépni. Umbrelláéknál jól megy, mert éjszakai műszak és túlóra sincs, így a kölykök kedvükre tudnak világmegváltani, és a forgatókönyv szerint véghezvinni hülyébbnél hülyébb elképzeléseiket. Mindegyikük egybites, a Wesker testvéreknek együttesen nincs annyi eszük, mint egy marék szárított lepkének. A felnőtt Jade sem lett sokkal normálisabb. Olyan bakikat vét küldetései közben, hogy a falat kapartam. Teljesen logikus például, hogy megvárja, míg egy gigapók széttépi az egyik menekülőt, és miután ez megtörtént, csak akkor jut eszébe lövöldözni, pedig a fegyver mindvégig a kezében van megtöltve. Simán elmentek volna mellettük azok a vak bizék, de neki muszáj volt elmagyaráznia, hogy a hang alapján cserkésznek… nos? Ez már no komment kategória… de van még ilyen bőven…
Amúgy fogalmam sincs, miért néztem / nézem. Az aprítós jelenetek alatt, amik a második félidőben terjedtek szét a képernyőn, a telefonomat bizergáltam. A két idősík elképzelés amúgy nem volt rossz, New Racoon City-t is jól megcsinálták, a baj a karakterek és forgatókönyv kidolgozatlanságával, valamint a castinggal adódott. Hiányzott Milla Jovovich, az előző kaptárakat is csak miatta néztem meg.

8 hozzászólás
Th3DarkKn1ght 

A kreativitás és a tehetség hiányának csodálatos elegye! Ilyen istenverte szart, már évek óta nem láttam! És én még a Raccoon City visszavárral voltam elégedetlen, pedig az ehhez képest egy műalkotás! Alapból ki gondolta, hogy mekkora ötlet egy tinidrámát csinálni egy zombis videójátékból? Két rendkívül idegesítő 14 éves lányt (Kedvencem, amikor az egyik beszól a másiknak, hogy „Mi az? Már egyből a faszra hajtasz?”) követhetünk nyomon New Raccoon Cityben. Unalmas, érdektelen, szörnyek sehol, és mégis ez az „izgalmasabb” szál! Mert ami a jövőben játszódik a zombi apokalipszis alatt, az még szörnyűbb. Tele van gagyi akcióval és azzal, hogy az Umbrella gonosz! Nem mondod? Persze, a tiniszálat Lance Reddick dobja meg, aki azt a néhány komolyan vehető pillanatot szolgáltatja és emellett a legviccesebb jelenetek is hozzá kötődnek. Megpróbálta kihozni a maximumot a hozott anyagból, és ez sikerült is neki! Van, amikor fullba nyomja a kretént, de még Pengének is beöltöztetik! XD Rajta kívül nincs élvezhető pontja ennek a sorozatnak! Valószínűleg ő is csak azért szórakoztató, mert egyfelől egy tehetséges színész (Galambos Péter a szinkronhangja, és ő is nagyon jó), másrészt minden más annyira irritálóan pocsék, hogy kiugrik ebből a közegből. A párbeszédek valami borzalmasak. Onnan tudjuk, hogy éppen ki a kemény, hogy $@!#%-ezik egy sort! A karakterekért egy másodpercig se lehet aggódni, sőt azt várjuk, hogy mikor döglenek már meg! Szörnyek alig szerepelnek benne és akkor is gáz az egész! És mennyire szánalmasan próbálták telenyomni a játékokra való utalásokkal! Az első Kaptár film óta (ami egy tök jó kis akció horror) folyamatosan csökken az élő szereplős Resident Evil filmek színvonala. Nem hiszem el, hogy nem lehet egy vállalható filmet vagy sorozatot összehozni az alapanyagból. Mert ez a Netflixes sorozat vállalhatatlan! Azért 2 csillag, mert várom a következő próbálkozást, ami megmutatja, hogy lehet még mélyebbre süllyedni, és annak az emberiség ellen elkövetett bűntettnek tartogatom az egy csillagot!

6 hozzászólás
Kiskakukk 

Ez egy rakás sz.r.

Sok köze (már megint) nincs a játékokhoz. Egy ócska tinidráma némi gagyi poszapokaliptikus szerencsétlenkedéssel.

1 csillag jár a szörnyeknek, akiket indokolatlanul kölcsönvettek a játékokból (cerberus, óriás féreg, óriás kroki, tyrant, lickerek, Lisa Trevor). A másik csillag az aranyos kis csivavának jár.

Szánalmas, elbaltázott sorozat. (Komolyan nem értem a japánokat, miért engedik porig alázni ezt a szériát…)

8 hozzászólás
K_Ildikó 

Összességében is azt mondom, annyira rosszul promózták, hogy ehhez képest egész nézhető volt. Pláne úgy kb.az 5-6.részig egész tűrhetősen bontogatták a szálakat, igaz néhol kissé vontatottan.
Ám azután kissé elszabadultak az ötletek és totál agymenést kapott a sorozat spoiler :D Ha visszafogják magukat az alkotók, sokkal élvezhetőbb lett volna.
Ja, és ha kiderült volna azért a végére, hogyan is tört ki a vírus Új-Raccoon Cityben? Mert ezt a szálat valahogy elfelejtették, kár, hogy erről szólt az egész sorozat! :D
Viszont nekem tetszettek a visszautalások az eredeti történetre, a játékokra és a filmekre.
A karakterek, a fordulatok a szokásos horror kliséket hozták jó és rossz értelemben is. Azt mondanám, hogy sem jobb, sem rosszabb nem volt az élőszereplős új Resident Evil filmnél, de azért én maradok a játékoknál és az animációs filmeknél, azok az igazi Resi élmény.

csokidani 

Rohadt nagy hos vagyok, hogy kibirtam harom reszt. Sajnos tenyleg olyan gyenge, mint ahogy irjak. Azt el tudom kepzelni, hogy a tini generacionak esetleg bejohet, latszik hogy erre van kielezve. Ettol ugyan meg lehetne jo, de nem az.
A szereplok felejthetoek, a zenek borzasztoak, a dramaturgia hianyos, lelke nincs az egesznek; szoval mindenhonnan verzik…

Marha nagy kasza… :(

12 hozzászólás
FélszipókásŐsmoly 

Az eleje egész szórakoztatóan indult, a lényeket is fokozatosan, ötletesen vezették fel. Voltak részek, amik elmentek mint rejtélyes összeesküvéses sorozatrész, de aztán amint beindult a trancsír, a blődségből és az ostoba, őrült viselkedésből nem volt megállás… Elszabadult, mint a kraken!

dulkap 

Két csillagot adok neki, mert több mint a feléig eljutottam. A korábbi filmek sem voltak éppen mesterművek, de ott legalább voltak zombik, akciók és látvány. Itt azonban leginkább idióta tinik nyavalyognak, totál idióta helyzetekben és néha képbe kerül pár zombi. Meglátjuk a második heti nézettségi adatokat, de maximum még egy évadot fog megélni a sorozat szerintem.

LittleLiar

A világ legidegesítőbb dolga volt, hogy ugráltak végig az időben. Nem értem, miért nem lehetett normálisan az elejétől a végéig megcsinálni???

Ainsel 

Ennyi kretén szereplőt, te jó ég. A múltas részeknél a tinidrámával csináltak ki idegileg, a jelenben meg Jade rombolt agyilag. Végig azért drukkoltam, hogy haljon már meg, de persze ő A Főhős. Igaz, bármihez nyúl, bármit csinál, az katasztrófába torkollik, mindenki meghal, meg amit el lehet képzelni, de ő csak megy előre. Ha a hülyeség kitartással párosul…

A látvány gyenge, a színészek szintén, a párbeszédek szánalmasak, a gonosz nevetséges, a sztori olyan egyszerű, mint a bot, a karakterek meg mind egy szálig unszimpatikus idióták (ha valaki végre kezdene érdekesebb lenni, mint a többi egybites szerencsétlen, az pár percen belül meg is hal). Ó, és lezárás sincs, úgy van vége, hogy nincs vége, a Jade-show megy tovább… Őszintén remélem, hogy nem készül el a folytatás, bár nekem már úgyis mindegy, ezt a 8 részt sem kellett volna végigszenvednem. Volt pár kérdés, amire választ akartam kapni. Végül megkaptam, de egyáltalán nem érte meg.


Népszerű idézetek

FélszipókásŐsmoly 

Minden rendben van, a kezemben tartom az irányítást.

1. évad 6. rész – Valaki kicsi lánya

Hasonló filmek címkék alapján