Rejtélyek kalandorai (2000–2002) 28

Declan Dunn mindennapi antropológia tanár volt – mindaddig, amíg csodával határos módon túl nem élt egy lavinát. Mindaddig nem hitt a természetfölötti erők létezésében, ám megmenekülése óta egyre erősebb benne a vágy, hogy bebizonyítsa az irracionális erők, a csodák létét.

Vannak olyan… [tovább]

Szereposztás

Adrian PasdarDeclan Dunn
Rae Dawn ChongDr. Peggy Fowler
Alisen DownMiranda Feigelsteen
Beverley ElliottMiller nővét
Jerry WassermanCobb nyomozó
Sarah BrownEmma Shepard
Danny DworkisDennis
Andrew AirlieDr. McCutcheon
Ken PogueDr. Winslow Gale
Matthew WalkerPerry atya

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

Rekuuu663

Sosem értettem hová tűnnek a különleges sorozatok…..kár ezért is, mindig annyira vártam a hétvégén…

Negative_Singularity

Nagy kedvencem ez a sorozat, amit a mai napig nem értem, miért és hogyan kaszálhatták el ilyen hirtelen, míg más ócska szériákat orrvérzésig húznak.
Imádom, hogy a történetekbe a fizika és ésszerűség mellett mindig belecsempésznek egy megmagyarázhatatlan szálat is, amit összecsomózatlanul hagynak, hogy ne lehessen eldönteni, csoda, véletlen, vagy az elme játéka volt-e. A szereplők – Declan, Peggy, Miranda és Pötty, azaz Molly (a kutya) – olyan szinten belelopták magukat a szívembe, hogy nem egy jelenetet könnyeztem meg.
Az epizódokban mindig van valami zavarba ejtő logikusság és misztikus megfoghatatlanság kettőssége, ahol általában akkor is a megmagyarázhatatlan nyer, ha van rá tudományos magyarázat. A lélekbe pillant bele, mindegyik rész egy-egy emberi mozzanat, ami olyan hétköznapi dolgokról szól, mint a hit vagy a szeretet, de mi mégis elfelejtjük ezeket – és akkor jön ez a sorozat és emlékeztet ezekre.
Vérzik a szívem, hogy nem élt meg több évadot; nagyon hozzám nőtt, nem kérdés, hogy újra fogom nézni. Lelkifröccs.

Dreamer_ 

Nagyon szerettem ezt a sorozatot, érdekes és izgalmas volt, sajnálom hogy csak úgy vége lett :(

Marcsi 

Nagyon szerettem és totál rejtély, hogy alig két évad után miért kellett leállítani. Minden rész érdekes és misztikus volt. :(

KillerCat 

Érdekes témákat feszegetett a sorozat,elég misztikus volt,de mégsem ment a blődség irányába. A szinkron viszont itt is borzalmas,különösen Miranda hangja borzalom.


Hasonló filmek címkék alapján