Kedvencelte 18

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Raizo 

Na ez nagyon jó volt!! Bár a Tom Cruise papás filmekből tetszett az első, de a sorozatbeli Reacher sokkal jobban hasonlít a könyvbélire. A történet is nagyon pörgős és csavaros, hozta a könyvek hangulatát! @Bunney szerintem neked is tetszene! ;)

Márta_Péterffy 

Végignéztem az első évadot, nekem nem tetszett annyira, mint vártam. Szinte mindegyik könyvet olvastam, így felismertem az „összeolvasztásokat”, bár az nem volt zavaró. Úgy éreztem, több és durvább volt az akció, persze nyilván regényt olvasva más.
Az Elvarázsolt dollárokat, és még pár könyvet jó szívvel ajánlok, főleg a korai történeteket.

Szencsike 

Nem ismerem a Lee Child könyveket, sem az ezekből készült filmeket, de gondoltam magamban, a sorozatot meg kellene nézni. És milyen jó választás volt. Izgalmas a történet, szófukar, humoros, jóképű főhős, és kedvelhető mellékszereplők. Igazából nem is kell ennél több, mert sikerült egy nagyon pörgős sorozatot csinálni, ami végig leköti a nézőt. A könyveknek nekiállok!

Rémálom 

1. évad: Néha csak egy kis morcona egy személyes hadseregre vágyok, aki puszta kézzel öl embereket. :D Erre ez a sorozat kifejezetten megfelelt. Egy rendesen kis összerakott nyomozás, humor, jó harcjelenetek, vééééér, teljesen betalált nálam.
(eredeti könyvismeret nélkül)
9★

2. évad: Hozza a már jól megszokott popcorn mozit, de nekem hiányoztak az első rész karakterei. Plusz a végefelé már azért nevettem egy-két dolgon, úgyhogy egy csillaggal lejjebb kerül, mint az előző évad.
8★

Near 

Az a baj, hogy ez megint olyan szinten betalált nálam, hogy sorozatmásnaposság lett belőle.

Sosem szerettem az akció- és kémfilmeket. A nyomozós krimik bejöttek, de abból is az, ami elég morbid és horrorisztikus volt, hogy lekösse a figyelmem. Reacher-rel az első találkozásom könyv formában volt, bár csak annyira emlékszem belőle, hogy olvastatta magát. Majd itt volt nekünk a Cruise-féle feldolgozás, amit hónapok után is nézetlenül adtam vissza az internet sötétjének. Valami mégis rávett, hogy ennek a sorozatnak adjak egy esélyt… és azta! Lehet, hogy a története nem világmegváltó. Lehet, hogy vannak sokkal agyafúrtabb bűntények is. Viszont, ahogy a könyveket, itt is elviszi az egész a hátán – vagy, hogy történethű legyek, félvállon. Még csak meg sem izzad.
Oda meg vissza vagyok az egészért. Lehet, hogy amíg tűkön ülve várom a folytatást, lenyomok még pár Lee Child kötetet.

csokidani 

kasza egy rész után. ha temérdek időm lenne talán végignézném, mert rossz nem volt az első rész, de nem érzem, hogy bármit is kaphatnék ettől a soritól..

Ainsel 

1. évad: A Tom Cruise féle változatot egyszer láttam, voltak vele problémáim (leginkább Cruise), de nem volt rossz. A könyvnek utána nekifutottam, de sajnos nem kötött le, félbe is hagytam. Ezek után nem álltam neki túl nagy elvárásokkal ennek a verziónak, főleg mivel Alan Ritchson sem a szívem csücske… kb. annyi színészi tehetsége van szerintem, mint Steven Seagalnak. Én lepődtem meg a legjobban, hogy mindezek ellenére mennyire működött az egész, 2 nap alatt ledaráltam ezt a 8 részt, és ha lenne még, azonnal folytatnám. Megvolt a csavaros sztori, a régi akciófilmek hangulata (minden részben akad néhány hulla, nagyrészt Reacher-nek köszönhetően, aki egy harci tank szociális képességeivel rendelkezik), és a néha kicsit morbid, de könnyed humor. Reacher gyerekkori visszaemlékezéseit is nagyon szerettem, kicsit a Supernaturalos Winchester tesókra emlékeztettek a bátyjával :)

Egyedül a medencés-feszítővasas bunyóval, meg az utolsó rész nagy leszámolásával voltak erős gondjaim, mindkettő nevetséges, és gagyi lett. spoiler A főgonoszok halála is semmilyen lett, ennél kicsit többet vártam volna ennyi felvezetés után. spoiler Mindehhez jött még a látvány, ami erősen low-budget a CGI tűzzel, füsttel, stb. Mintha egy 20 évvel ezelőtti akciófilmet néznék. Ezek nélkül simán 10 csillag lenne, így viszont a vége kicsit lehúzta. De összességében nagyon élveztem, biztos újranézem még. Jöhet a 2. évad, és mivel van vagy 26 Reacher könyv, remélem nézhetem még sokáig.

2.évad: Olyan jól indult… aztán hamar unalomba fulladt, a végére meg már csak a szememet forgattam mindenen. Reachernek valahogy nem állt jól, hogy csapattal van. A zsarut is sajnáltam, mert ok nélkül első perctől kifejezetten szemetek voltak vele, aztán kapott egy olyan szappanoperás drámai zárást, hogy falnak mentem tőle. A múltbeli részek is súlytalanok voltak, egyáltalán nem jött át, mitől is voltak ők ennyire jó csapat (csaláááád), és a karakterek sem kaptak túl sok egyéniséget. Az első évadban nagyon szerettem a visszaemlékezéseket, azok miatt szerettem meg Reacher bátyját. Itt semmit nem adtak a sztorihoz, még a csapattagok nevét sem jegyeztem meg, a haláluk pláne nem érdekelt. A humor is inkább erőltetett, ahogy az akció, a lelkizés, és minden más is túl lett tolva. A főgonosz nyugger Terminátor egy vicc, komolyanvehetetlen az öreg. Alan Ritchson meg az 1.évadban sem volt kicsi, de mostanra akkorára pumpálta fel magát, hogy az már egyszerre groteszk és nevetséges… konkrétan alig bír mozogni.

Hedda_von_Herzfeld

1. évad: Nagyon izgalmas volt. Régebben láttam egy Tom Cruise-féle filmet, hát a sorozat mérföldekkel jobb. Alan tökéletes választás volt Jack Reacher karakterére. Bocsánat, hogy így fogalmazok, de akkora, mint egy ház, imádom, hogy ekkora ember kapta egy volt katonai rendőr szerepét. spoiler Jöhet a második évad. :)

negoti 

1. évad: Ahova Reachert visz az útja, ott biztos történik valami nagy és illegális. Az évadon átívelő sztori jó volt, bár nem volt benne semmi különleges, de miután Reacher belépett a képbe, felkavarta az állóvizet. Az érdekesség maga Reacher spoiler a megjelenése, a módszerei és persze a múltja, amiből kaptunk visszaemlékezéseket. Összességében jó kis sorozat ez, jó karakterekkel, bár Finley néha az idegeimre ment.
2. évad: Nem hozta az első hangulatát, új szereplők léptek be, nagyobb szabású lett a történet, és ettől elvesztette azt, ami jó volt az előző évadban. Az jó volt, hogy régi bajtársak segítették Reachert, de a háttértörténet, a bűnügy már hétköznapi volt, más akciós filmekben találkoztunk ilyennel.

Akosinator

Véget ért a második évad is. Zseniálisan szórakoztató sorozat, remek történet mindkét évadban. A főszereplő telitalálat, az akciók nagyszerűek, a zenék és a hangulat tökéletes.
Várom a 3. évadot!!! :D


Népszerű idézetek

Coralie 

Rosco: Sajnálom, hogy nem volt semmi magára való a kocsimban. Esküdni mertem volna, hogy van takarófólia vagy cirkuszi sátor.

1. évad 2. rész – Az első tánc
system456 

– Egyetlen telefonhívással tönkreteszem az életét.
– Egyetlen telefonnal kioltom az életét.

1. évad 3. rész – Kiskanállal
system456 

Hubble: – A bejárónőm elég pipa lesz.
Reacher : – Annyira nem, mint a medencetakarító srác.

1. évad 8. rész – Pite
Kicsicsillag95 

Rosco: – Megöltek még valakit. Morrison rendőrfőnököt.
Reacher: – Előre szólok, nem én tettem.

1. évad 2. rész – Az első tánc
Ainsel 

Finlay: – Hét. Hét hulla, mióta betette a lábát a városomba.
Reacher: – Rám támadtak, és fegyverük is volt.
Finlay: – Rendben. Értem.
Reacher: – Egyébként nyolc. Hubble is halott. Csak még nem került elő.
Finlay: – Maga vagy hallgat, vagy olyanokat mond, amiktől kiakadok.

1. évad 4. rész – Egy tányérból
Coralie 

A gyerek az gyerek. Nem kell őket idiótának nézni, és akkor nincs velük sok baj.

2. évad 7. rész – Érkezik
enesbcs 

Langston: Módomban áll megadni gyakorlatilag bármit. Mondja el, hogy mit szeretne.
Reacher: Kihajítani magát egy helikopterből!

2. évad 4. rész – Egy este a szimfonikusoknál
3 hozzászólás
Coralie 

Tudod, Reacher, amikor megtudtam, hogy annyival csavarogsz a Földön, ami elfér a zsebedben, azt hittem, elment az eszed. De valahol úgy gondolom, te vagy az egyetlen közülünk, aki igazán tudja, mit csinál.

2. évad 8. rész – Ideje repülni
Near 

Bullies need to know they can be punished, too.

1. évad 3. rész – Kiskanállal
system456 

És Sarah Connor kicsoda?

2. évad 1. rész – ATM

Hasonló filmek címkék alapján