Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2nd Season (Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 3.) (2020–2020) 16

Re:Zero – Starting Life in Another World 2 · Re: ゼロから始める異世界生活 2
25' · japán · animációs, dráma, fantasy, sorozat, thriller, anime 17
1 évad · 13 rész

Az átlagos középiskolás diák, Natsuki Subaru átkerül egy alternatív fantasy világba, ahol a rejtélyes és gyönyörű ezüsthajú lány, Emilia menti meg az életét. Subaru úgy dönt, a hányatott sorsú lánnyal tart, amíg nem tudja viszonozni a szívességet. Erre hamarosan számos alkalma nyílik, mikor… [tovább]

Szereposztás

Takahashi RieEmilia
Kobayashi YuusukeNatsuki Subaru
Uchiyama YumiPuck
Murakawa RieRam
Minase InoriRem
Arai SatomiBeatrice
Koyasu TakehitoRoswaal L. Mathers
Sakamoto MaayaEchidna

Kedvencelte 3

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Netta88 

Natsuki Subaru szenvedéseinek egy újabb felvonása…
Semmivel nem volt jobb ez az évad az előzőnél. A régi karaktereket továbbra sem tudtam megkedvelni, ahogy az újakat sem. A történet elején kapunk egyből kettő gonoszt, akik aztán a továbbiakban fel sem tűnnek. Kapunk melléjük egy rakat boszit is, akik egy kivételével alig szerepelnek, szóval igazán esély sincs rá, hogy valamelyiket meg lehessen kedvelni. Aztán ott van Frederica és Garfiel, akik spoiler Ki érti ezt? Rem-et tulajdonképp kiírták az évadból, mégis körülötte forog minden megint, szóval továbbra sem értem a nagy szerelmet Emilia iránt… Echidna érdekes, csodálom, hogy nem tudta megvezetni Subarut, pedig a srác újfent bebizonyította, hogy mennyire idióta és rinyagép… Egyébként a történet még mindig nem lenne rossz, de ez a főszereplő… örülök, hogy csak 13 rész volt, mert Subaruból ennyi is sokk.

28 hozzászólás
Nihilchan 

Vannak dolgok, amik továbbra is remekül működnek az animében; ilyen a látvány és a zene. Valamiért fenntartja az érdeklődésem, pedig kezdem unni Subaru képességét. Ez az évad amolyan nesze semmi, fogd meg jól, szóval érdemileg nem is igazán lehet róla nyilatkozni. Bizonyos szinten jobban értem már a főszereplőt, de az új nézete a lányokkal kapcsolatban nagyon idegesít. Mondjuk, többé-kevésbé megkaptam, amit akartam. Egyébként nagyon örülnék annak, ha a többi szereplőre is jobban koncentrálna az anime; úgy érzem, hogy csak halmozzák őket, teljesen feleslegesen. Már most is túl sok karaktert mozgat a cselekmény. Mindenesetre kíváncsi vagyok a folytatásra, biztosan követni fogom Subaru további kalandjait.

Mamuszy 

Őszintén szólva nem tudom miért adtam neki még egy esélyt, ha már az első évaddal is olyan szinten kínlódtam, hogy az valami nem igaz… De ugye mint tudjuk Kata nem teljesen épeszű így azt is megnézni amit nem akar.. ⚆ _ ⚆
Lépjünk túl. Az opening meg az ending nem tetszett annyira, olyan tipikus semmilyen zenék voltak. A karakterekről dettó nem tudok mit mondani, Subaru még mindig olyan szinten kiakaszt, hogy már az autótól is felmegy a vérnyomásom. Remet viszont szeretem! :3 Ezt szerintem csak én látom így, de nekem a történetvezetés is egy nagy semmi volt, mert, hogy én nem kedvelem az animét, a fanok gondolom másképpen látják ezt az egészet.
Viszont, hogy ne csak negatívumokat sorolgassak folyamatosan, azt meg kell hagynom, hogy a grafika az nagyon szép volt, minden csodálatosan ki volt dolgozva!
Viszont én többet nem vagyok hajlandó Re:Zero-t nézni semmilyen formában sem.

Yuuko

Kicsit bele kellett pörgetnem az első évadba, mert elég régen néztem már az elsőt, és nem sok minden rémlett belőle az alapfelálláson túl. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy jó ötlet volt-e megnézni az első felét az évadnak, mert elég „izén” lett vége… Az ember indítaná a következő részt, de nincsen.
A történet nem igazán haladt előre, lévén, hogy gyakorlatilag ugyanazon a két helyen játszódik az időugrásokkal együtt spoiler. Bár kedvelem Emiliát, viszont én mindig is a Rem x Subaru-t támogattam. spoiler A mellékszereplők Echindán kívül elég felejthetőek lettek, alig jutott nekik bármilyen szerep, Garnak pedig mintha több személyisége lenne… Egy boszorkány is kicsit sok volt nekem, most meg behoztak egy csomót, de igazából csak egy kap fontosabb szerepet. spoiler Viszont Beakot eddig is nagyon szerettem, de itt lett kedvencem, pedig alapból nem szeretem az ilyen loli, enyhén tsundere karaktereket, de ő nagyon cuki spoiler
Talán én vagyok az egyetlen a világon, akit nem idegesít annyira Subaru azon az ominózus palotás jeleneten kívül meg most a bosziknál, mert akkor nekem is nagyon felment a vérnyomásom. Jó volt megtudni egy kicsit a régi életéről, és most tényleg kapott egy rendesebb karakterfejlődést is. Bár azért még mindig egy szerencsétlen.

Rab_Csenge

Így hogy még lesz folytatás a 2.évadnak ha jól tudom nem tudom hogy mit is írhatnék… Egyszerre nekem elég volt így Subaruból xd Nekem ez az anime valahogy nem tetszik annyira nagyon, nagy esélyel azért mert a főszereplő kifejezetten unszimpatikus nekem. Az op-ja meg az ed-je jó, a története is elmegy, a szereplők közül néhányon kívül nem tetszenek Subaruval az élen xd
Így összességében szerintem ez ilyen egyszeri nézésre jó volt :D

MewIchigo_Fan_Daniel 

Az tuti, hogy laposabb volt a befejezés, mint az első évad esetében. De reménykedek benne, hogy minél hamarabb -azaz a terv szerint- jönni fog a következő évad és lesznek izgalmak azért. :)
A látványra és a hangokra, zenékre nem volt panasz. Hozta az első évad színvonalát. A karakterekből konkrétan csak Subaru-n volt a hangsúly, amit kicsit sajnálok. Azt viszont nem, hogy azért egy bizonyos fokú karakterfejlődésen keresztülment. :D
Ehhez az évadhoz nem tudok hosszú értékelést írni, úgyhogy sorry. :'D

TiaManta 

Nehéz kissé most még bármit mondanom erről az úgynevezett az évadról. Hisz ennek a 2. fele ezután kezdődik még januárban. Tehát ez olyan mintha a közepébe egy késsel belevágtak volna, de roppant zavaróan.
De amit eddig láttunk az éppúgy érdekes, zavaró, és néhol kínos subaruskodás mint az első évadban. Bár itt már szegény hányattatott sorsú főszereplőnk kap egy hátteret, ami egy kicsit megérteni az ő személyiségét. Nekem amúgy még mindig nem sikerült szerethetővé tenni. De azt megértem hogy egy eleve kissé sérült, megfásult ember kompenzációi az amit eddig művelt.
A boszik meg persze egy-két tulajdonság felnagyított változatai, de még ők is lehetnek érdekesek. Már ennek látom jeleit, hisz csak sejthetjük ki milyen kapcsolatban állat a múltban más szereplőkkel, és a valódi célokról még biztos semmit se tudunk. Ahogy hallom megint kimaradt pár jelenet amitől jobban megértenénk a sorozatot. (A tanteremből mikor Subaru elmegy plusz dolgok, a már az első évadból az hogy hova zárták a boszit, meg hogy kik őrzik…)
Látszik hogy a keret az animére nem olyan nagy mint előzőleg, de nincs panaszom ettől függetlenül az animációra. Teljesen vállalható.
A sorozat még mindig az ami volt. Nem tökéletes, nem újszerű, de úgy játssza ki a lapjait, hogy az én érdeklődésemet sikerült fenntartani. Egyenlőre.
Még minden eldől januártól kezdve. Kíváncsi leszek hol hagyják félbe a sztorit, meg hogy bejelentenek-e folytatást.

Tori_Kagome 

A történet még mindig érdekes, de lassabbnak érződött a cselekmény, hiába csak 13 részes. A lezárásnál is észrevehető volt, hogy félbevágták az évadot. Már az elején sok új karakter jelent meg, de vagy nem sok szerepük volt vagy nem találtam szimpatikusnak őket. Pár korábbi karakterről viszont több dolog derült ki spoiler A boszik érdekes figurák, de Echidnát leszámítva sajnos nem sokat szerepeltek. Subaruról nem nyilatkozom, mások már megtették helyettem xD
Várom a folytatást, de remélem nem húzzák annyira, mint a One Piece-t.

Victorious

Megérte a több éves várakozást. A folytatás nem jöhet elég korán.

Gazuzangó

Konkrétan részről részre váltogattam, hogy tetszik, vagy nem. Először örültem, spoiler. Aztán kezdett belőle elegem lenni, mert ezen Subaru – woow, ki gondolta volna – szenved egy sort. És ez így ment 13 részen keresztül.
Ezen kívül nem igazán értem, hogy az op (vagy ed, néha ennek használták, néha annak) miért Echidna köré épül? Egyáltalán mik azok a pillangók? Lehet, hogy ez fura, de én jobban szeretem, ha van értelme a képsoroknak, ha már valamilyen szinten összefüggőek.
Azt eléggé sajnáltam, hogy Ram most sem kapott olyan nagy szerepet, mint a körülmények miatt elvárható lett volna, pedig én nagyon bírom őt. Azt is sajnálom, hogy az elképesztően sok új szereplőből nagyon kevés kapott elég időt. Gondolok itt Fredericára, majdnem az összes boszira, Ryuuzura és még sorolhatnám. Otto szálának viszont nagyon örültem, mert azzal, hogy ő egy kimondottan szerencsétlen karakter, aki se nem őrült, se nem beszél állandóan mély értelmű kivehetetlen mondatokban, mindenképpen vitt egy kis színt a sorozatba.
Várom a folytatást!


Folytatása

Összehasonlítás

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján