Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden (2020–2020) 7

Puella Magi Madoka Magica Side Story: Magia Record · マギアレコード 魔法少女まどか☆マギカ外伝
24' · japán · akció, animációs, dráma, fantasy, sorozat, thriller, horror, anime 13
1 évad · 13 rész

Tamaki Iroha azért lett „magical girl”, hogy a kívánságával meggyógyítsa súlyosan beteg kishúgát, aki nyomtalanul eltűnt Kamihama városában. Itt olyan magical girl-ökkel találkozik, akik a saját erejükön túl képesek használni a Boszorkányok erejét is.

Szereposztás

Asakura MomoTamaki Iroha
Amamiya SoraNanami Yachiyo
Hanazawa KanaKuroe
Ogura YuiFutaba Sana
Sakura AyaneMitsuki Felicia
Natsukawa ShiinaYui Tsuruno
Ohashi AyakaAkino Kaede
Ishihara KaoriMinami Rena
Komatsu MikakoTogame Momoko
Katou EmiriChiisai Kyuubee

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Chriss 

Huh, hát ez igencsak érdekes és furcsa anime volt, viszont én mégis pozitívan csalódtam. Rosszabbra számítottam azok alapján, amiket olvastam róla. Az tény, hogy az elején a rendszertelenség jeleit mutatja, de a fő volnal mégis kirajzolódik, ami mellett halad a történet. Ezek a „szóbeszédek” és a „boszorkányok” is érdekesen vannak animálva, megjelenítésük eléggé szürreális, és ez néhol zavart, de aztán hozzászoktam. A végére azért elég durva dolgok derülnek ki a mágikus lányokról és a boszorkányokról. Aminek örültem, hogy egy kis csapat is alakul, mert túl sok volt a random felbukkanó karakter. Iroha, Yachiyo, Sana-chan és Felicia mind különböző egyéniség, de aranyosak, ahogy kiállnak a másikért. A történet epizodikus, de vannak előre és visszatekintő mozzanatok.
Lélektani vetülete is van az animének. Te mit kívánnál, ha az azonnali hatállyal teljesülne? Persze mindennek ára van. Vajon megéri kockáztatni? Kit nevezhetünk barátnak? Ezt is több oldalról boncolgatja az anime.
Az opening és az ending is rendben van teljesen, ahogy a háttérzene is. Én várom a folytatást, mert az ilyen függővégeket nem szeretem.
Én nem unatkoztam rajta, csak meglepődtem itt-ott.

krlany 

Hát ennek nem sok értelme volt! Katyvasz az egész, se füle, se farka… de még csak vége sincs…


Hasonló filmek címkék alapján