Kedvencelte 1

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Bogas 

1. évad:
Nem gondoltam volna, hogy ennyire rákattanok, de ez iszonyú szórakoztató. Eleinte fanyalogtam, hogy de hát Pókember nem is csapatjátékos, szólóban jobban nyomja, és még a csapattársai is elég gagyik, de azt hiszem, lassan kezdem megkedvelni őket. May néni nagyon menő, Coulson diri vicces, és Nick Furyt még sehol máshol nem kedveltem ennyire, mint itt. Pár részt (pl. Fuss, Malac, fuss!) tuti újra fogok nézni, és hát előre a következő évadra!

2. évad:
Kezeket le, ez még mindig iszonyú szórakoztató.

3. évad:
Először nem voltam kibékülve a szuperhős akadémia gondolatával, mert nem voltam biztos abban, hogy elbír a sorozat még több mellékszereplőt. Végül jól jött a vérfrissítés. Az eredeti csapat már kicsit elfáradt, így tulajdonképpen jól esett az új szárnypróbálgatókra koncentrálni. Az évad végére az is kikristályosodott, hogy ki kerül előtérbe és ki marad mellékszereplő. Ellenben a gonoszok néha kicsit kalapból előrántott nyulakra hasonlítottak: előkerültek régi arcok, de jöttek helyettük újak, akikre viszont nem mindig volt jó ötlet, néha inkább csak mások újrahasznosításának tűntek.
Sajnos az akadémia miatt a Midtown suliból gyakorlatilag semmit sem kaptunk, és May néni is meglehetősen perifériára szorult – de azért ő túl király karakter ahhoz, hogy amikor jelen van, ne uralja a helyzetet. Az évad csúcspontja (May nénin kívül) egyértelműen a pókverzumba tett látogatás volt.


Népszerű idézetek

Brienne_Lannister 

*Peter elszalad segítségért*
Mary Jane: Hogy kerülsz pont most a Midtown iskolába Pókember, éjszaka?
Pókember: Megláttam egy csenevész lúzert rohanni azt kiabálva, hogy „szörnyek vannak a suliban ,segítség”
Henry/MJ: Peter…

Pluviôse

Coulson: A Hírharsona szerint Pókember veszélyt jelent a közbiztonságra.
Pókember: De olyan cuki vagyok!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján