Pan Am (2011–2012) 15

A sorozat a hatvanas évek Amerikájában játszódik, amikor a repülés még az utazás egyik luxusformájának számított. A pilóták tiszteletreméltó hősök, a légiutas-kísérő hölgyek pedig az emancipáció éllovasai voltak. Akkoriban tinilányok százezrei álmodoztak arról, hogy egyszer magukra ölthetik a… [tovább]

Képek 7

Szereposztás

Christina RicciMaggie Ryan
Mike VogelDean Lowrey
Margot RobbieLaura Cameron
Michael MosleyTed Vanderway
Karine VanasseColette Valois
Kelli GarnerKate Cameron
Jeremy DavidsonRichard Parks
Colin DonnellMike Ruskin
David HarbourRoger Anderson
Goran VišnjićNiko Lonza

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Bazil 

Ez a Pan Am, ez egy szapPan Am.
És ilyen szappanost nem nagyon nézek.
Mikor erre a szappan-fílingre rájöttem, akkorra viszont megkedveltem ezt a kedves, bohókás lazaságot. Na és a hatvanas évek érzet azért egész jól eltalált volt. És mivel akkortájt hidegháborúzott egymással nyugat s kelet, nem maradhatott ki egy kis kémsztori sem.
Csak ne lett volna mindig az az érzésem, hogy beállított jeleneteket nézek. Amikor szinte látod a kamera mögötti stábot, meg a létráról műhavat szóró kellékest. Persze tudom, hogy ilyen már nincs, a greenbox a lényeg, meg a CGI. De a mű-érzet attól megmarad. Úgy látszik, ha valami autentikusra vágysz akkor vissza kell menni az időben, valami olyanhoz, amit tényleg akkor készítettek.
A lányok csinosak és szépek és fiatalok, a férfiak sármosak, kalappal vagy pilótasapkával a fejükön is, a zenék meg szenzációsak – lennének, de itt-ott nem volt pénz az eredetire talán, mert a Beatles helyett például mások által játszott Beatles-számok szóltak. És őket ’63-ból persze nem lehetett kihagyni.
A Pan Am c. sorozatban mindig süt a nap! Vagyis a számítógép által megrajzolt nap.
De elég volt egy évad is ebből, bőven. Jó, hogy nem is folytatták.
Még képes lennék tovább nézni.


Hasonló filmek címkék alapján