Örvény (2011) 23

The Deep Blue Sea
98' · angol · dráma, romantikus

0 díj · 1 jelölés

Hester egy felsőosztálybeli, tiszteletre méltó angol bíró felesége. Ezért is éri váratlanul környezetét, amikor öngyilkosságot próbál elkövetni. Ennek okai a múltban gyökereznek. Úgy tűnik, Hester megtalálta a boldogságát a házasságban. Ám hamarosan kiderült, hogy az asszony szabad szelleme… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Tom HiddlestonFreddie Page
Rachel WeiszHester Collyer
Simon Russell BealeSir William Collyer
Ann MitchellMrs. Elton
Jolyon CoyPhilip Welch
Karl JohnsonMr. Miller
Harry Hadden-PatonJackie Jackson
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Adtam rá két csillagot… hát mert Tom Hiddleston… de ennyit se érdemelni. Mocsok sz*r film volt. Hisztiirálynővel a középpontban… Képes lett volna megölni magát mert a pasija elfelejtette a szülinapját?

shieldmaidenwithflowers

Furcsa film ez. Freddie az a jóképű, sármos, döglesztő pasi, aki minden nőt levesz a lábáról, pedig jobb menekülni. Mert amíg tart, addig gyönyörű, de amikor vége a szívedet kitépi. Ebből a szempontból együtt tudtam érezni Hesterrel, mert minden nő bedőlne egy ilyen férfinak. De a többi szenvedése valahogy… Érdekes a film, mert a főhős nem is igazán szimpatikus. Rachel Weisz játéka viszont fantasztikus.

Skadi

Nem értem, miért forgatták le ezt a filmet kétszer, semmi értelme nincs. Egyszerű történet egy nőről, aki elcseszi az életét egy hirtelen felindulásból tett hülyeséggel. (Na meg azzal, hogy nem tudja, mikor nem kell vitatkozni egy pasival.) Szánakozással néztem szegényt, ráadásul vannak ilyen jelentéktelen dolgok a filmben, meg több perces jelenetek, amikor nem történik semmi. Az egyetlen, ami nem kérdőjelezhető meg, az a két főszereplő játéka, mert élethű volt és egy-egy mozzanatukból is átjöttek az érzelmeik, bár sajnos ez nem segít a film unalmasságán.

LeanneIrisPrice 

Az első tíz percben láthattuk Tom Hiddlestont, meztelenül, minössze egy nőt viselve. Ennyiben ki is merütek a pozitívumok. Komolyan.
Innentől kezdven jön majd kilencven perc értelmetlen káosz, semmit sem tudunk meg a karakterek motivációjáról, múltjáról, semmiről. Körülbelül húsz percbe tellett csak az, hogy rájöjjek, szegény, szánalmas némbernek ki a férje.
Valakinek biztos tetszik, de engem valahogy nem ragadtatott el. Az egy csillagot is Hiddlestonért érdemli, semmi egyébért.

4 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján