Orange (2016–2016) 20

Egy nap a középiskolás Takamiya Naho levelet kap a 10 évvel idősebb önmagától, aki arra kéri a lányt, hogy mentse meg az osztályába érkezett új diák, Naruse Kakeru életét.
(Forrás: animeaddicts.hu)

Szereposztás

Furukawa MakotoSuwa Hiroto (hang)
Yamashita SeiichirouNaruse Kakeru (hang)
Hanazawa KanaTakamiya Naho (hang)
Okitsu KazuyukiHagita Saku (hang)
Kinugawa RikaChino Takako (hang)
Takamori NatsumiMurasaka Azusa (hang)
Sakura AyaneUeda Rio (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Khaos

Az elején még nagyon tetszett az anime, azt hittem, hogy ez kedvenc lesz, de a végére valamiért úgy éreztem, hogy már nem olyan erősek a részek, mint a kezdés. Ez volt kb. a 8-9. résznél. Ezt még el is néztem volna az animének, hogyha kapott volna egy olyan befejezést, amire azt mondom, hogy igen, ez nagyon tetszett, de aztán éppen az ellenkezője lett. Csalódtam… :/
A szereplőkkel szinte ugyanez volt. Az elején szimpatikusak voltak, aztán a végére már inkább ellenszenvesek.
Az alapsztori meg szerintem nem volt valami új, egyedi. Ez a változtassuk meg a jövőt dolog nekem már unalmas, de aki nem látott még sok ilyen művet, az biztosan élvezni fogja és érdekes lesz neki.

zsofi017

Nekem nagyon tetszett, de sokakat nagyon irritál Naho töketlensége…. meg komolyan, ha írnánk magunknak egy levelet a jövőből, nem olvasnánk egy egyből az egészet? Pláne ha bejött az első oldalon írd dolog? Hát hogy a viharba ne olvasnánk el! Szóval voltak részek amikor a fejemet nem győztem a párnába verni, hogy „de tééényleg, miért teszitek ezt velem?” aztán a végére megnyugodtam.
De ezt leszámítva nagyon szuper.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján