Sword Art Online: Alicization (Sword Art Online 6.) (2018–2019) 19

Sword Art Online: Alicization, Sword Art Online III, SAO Alicization, Sword Art Online 3, SAO 3 · ソードアート・オンライン アリシゼーション
24' · japán · akció, sci-fi, animációs, kaland, dráma, romantikus, fantasy, sorozat, anime 17
1 évad · 24 rész

„Hol vagyok…?” Mielőtt ezt megtudja, Kirito már fejest is ugrott egy epikus, fantáziaszerű virtuális világba. Csak egy kevésre emlékezve, hogy mi történt, mielőtt bejelentkezett, elkezd körbenézni, nyomokat keresve. Egy hatalmas, sötét fára (a Gigas Cedarra) lel, ahol egy fiúval találkozik. „A… [tovább]

japán · angol

Szereposztás

Matsuoka YoshitsuguKirito
Tomatsu HarukaAsuna
Shimazaki NobunagaEugeo
Kayano AiAlice Zuberg
Sawashiro MiyukiAsada Shino (hang)
Taketatsu AyanaKirigaya Suguha (hang)
Ishihara KaoriShtolienen Tiese (hang)
Kondou ReinaArabel Ronie (hang)
Sakamoto MaayaQuinella (hang)
Tange SakuraCardinal (hang)

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Chriss 

Hú, a harmadik évadot is kipipálhatom. És azt kell mondjam, eddig ez tetszett a legjobban. Mozgalmas volt és sokkal reálisabb, épp ezért én a 13-as korhatárt nem tartom megfelelőnek, mivel itt valóban folyt a vér. A korábban megismert karakterek – Kirito kivételével – most mellékszereplőkké válnak, és új karaktereket ismerhetünk meg Alice, Eugeo, Cardinal és Quinella személyében, persze még többen is vannak az új arcok. A grafika és a zene nagyon tetszett, eddig az Alicization openingje és endingje fogott meg a legjobban. Tetszett, hogy mennyire valóságosan ábrázolja a virtuális világot. Aki ott elbukik, könnyen lehet, hogy a való életben sem képes talpraállni. Azonban ez a világ képessé válik arra is, hogy megmentsen. Tetszett, hogy a történet egyszerre mutatta a való világban lévő eseményeket és azokat, amik Alice világában zajlanak. Kirito személyisége változatlan, ugyanúgy a jóra törekszik, és ezzel próbál másokat is bűvkörébe vonni. Észérvekkel hadakozik előbb, csak aztán használja a kardját. A barátság és a szeretet ereje vezeti őt, akárcsak Eugeot. Az utóbbi srác kissé esetlen, de miután „hőssé” válik, én még akkor is éreztem benne némi bizonytalanságot, sok elszalasztott helyzet lehetőségét. Emiatt vált ellenszevessé néha-néha. Aztán javított a megítélésén. Alice szimpatikus karakter, akiről fokozatosan válik le a „ridegség” maszkja. Akaraterejének köszönhetően legyőzi önmagát. A beképzelt nemesek prototípusaival is találékozhatunk, akik azt hiszik, csak mert rangjuk és pénzük van, módukban áll elnyomni azokat, akik „csak közemberek”. Hogy mekkorát tévednek, erre az anime szép, határozott választ ad. A hatalomvágy hátulütőit is szemléltetik. És mi értelme van az uralkodásnak, ha az alattvalóid felől érkező szeretetet csak a félelem szüli? Mi lesz abból a világból, ahol rákényszerítik a szeretetet az emberekre? Mert a szertetet adni kell, nem elvárni!
Mivel eléggé furcsán lett vége az évadnak, nem bírom ki, hogy ne kezdjek bele a következőbe. Én bátran ajánlom mindenkinek, mert a Sword Art Online világa nem csupán tanulságos, de szórakoztató is, tele érdekes karakterekkel. Nálam azonnal kedvenc lett!

Kaname32 

Az elöző évadokhoz képest ez volt a kedvencem. És mi ez az évadzárás, kiakadt a mérőm.
A történet kifogástalal, a karakterek ugyanolyan jók voltak mint az elöző évadokban. A kivitelezés, és az animációk full jók voltak, az epic harci jeleneteknél nem győztem ámulni. Nem tudom, hogy fogom kibírni a 2.évadjáig. >< Így a Sword art online összes évadját merem ajánlani.

MewIchigo_Fan_Daniel 

A végére eléggé izgalmasra sikeredett ez az évad. Kíváncsi leszek a folytatásra, már nagyon várom. Ahogy elnézem elég sok izgalomra számíthatunk. :)


Folytatása

Összehasonlítás

Sword Art Online


Hasonló filmek címkék alapján