Chobits (Chobits 1.) (2002–2002) 14

Motosuwa Hideki egy fiatal diák, akit nem vettek fel az egyetemre. Így most a Seki nevű előkészítőbe jár Tokióban. Alig van pénze, és még az albérletet is alig tudja fenntartani, ráadásul a munkája sem fizet sokat. Egy nap egy igen érdekes lányt talál az utcán hazafelé menet. Hazaviszi, és… [tovább]

japán · nincs

Szereposztás

Tanaka RieChii (hang)
Sugita TomokazuMotosuwa Hideki (hang)
Seki TomokazuShinbo Hiromu (hang)
Kumai MotokoSumomo (hang)
Kuwashima HoukoKokubunji Minoru (hang)
Orikasa FumikoYuzuki (hang)
Suwabe JunichiKojima Yoshiyuki (hang)
YukanaKotoko (hang)
Toyoguchi MegumiOmura Yumi (hang)
Inoue KikukoHibiya Chitose (hang)

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Ezt a sorozatot is nagyon szeretem, rendkívül bájos és aranyos. Nagyon szeretem a CLAMP romantikus történeteit, és bár ebben a műfajban nálam a mangáik – és anime adaptációjuk terén – a Kobato. és mangaként a CCS az örök kedvenc, de Chii-chan és Hideki történetét is imádom.
Nagyon szerettem Chii karakterét és a mesekönyvet, amit olvasott. Ezenkívül a mellékszereplők is szimpatikusak voltak. De Hideki eddig az egyetlen CLAMP főhős, akiért nem rajongok. Nem azt mondom, hogy utálom, és ettől függetlenül ő és Chii-chan aranyos párost alkot, de az eddigi főszereplő urak közül ő áll számomra az utolsó helyen.

A mangához képest azért jópár dolgot átértelmeztek, illetve sok filler jelenet került bele, de ez szerencsére nem annyira zavaró még a manga olvasójaként sem. A manga hangulatát is vissza tudta adni, valamint a rajzolás és a szinkronok is jók lettek, azonban a végét – és Freya történetét is – megváltoztatták és kicsit összecsapták. Ettől függetlenül ezt a befejezést is szeretem csak szerintem a mangáé cukibb lett

ChEebor 

Nagyon cuki kis sorozat, javarészt szerethető karakterekkel, és kicsit furcsa, de mindenképp ügyesen vezetett történettel. A cselekmény egyszerre nagyon szomorú és kedvesen vicces. Kár, hogy sok benne a filler és bizonyos mellékelemei vagy teljesen fölöslegesek, vagy jobban is be lehettek volna illesztve. Mindent összevetve azonban egy aranyos, jól sikerült romantikus anime.

Lahara 

Úgy emlékeztem, hogy láttam, de voltak ismeretlen történetdarabok, aztán leesett, ja, én a mangát olvastam, és ez meg tele van fillerrel. Kár, filler nélkül oké lett volna, bár még így is voltak változtatások a mangához képest. És ez az angelic Layer után játszódik, valami miatt meg voltam győződve róla, hogy utána.


Folytatása

Összehasonlítás

Chobits


Hasonló filmek címkék alapján