Oh Doctor Beeching! (1995–1997) 4

Az Oh, Doctor Beeching! angol szituációs komédia, melyet David Croft és Richard Spendlove írt. A pilot epizód 1995. augusztus 14-ei bemutatása után, két szezont ért meg 1996. július 8. és 1997. szeptember 28. között. A sorozat a harmadik azon vígjátékok sorában melyeknek a társszerzője David… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Jeffrey HollandCecil R. Parkin
Paul ShaneJack Skinner
Su PollardEthel Schumann
Stephen LewisHarry Lambert
Barbara NewVera Plumtree
Ivor RobertsArnold Thomas
Perry BensonRalph
Terry JohnPercy
Lindsay GrimshawGloria Skinner
Paul AspdenWilfred Schumann

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Zseniális angol sorozat, amely egy egészen konkrét történelmi témát mutat be, nevezetesen a 60-as évek angol vasútvonalainak módszeres minimalizálását. A történet színhelye egy fiktív vasútállomás, szereplői pedig ennek simlis, fura dolgozói. A főhősöknek két problémája van: az új, rendmániás állomásfőnök, Mr. Parkin (Jeffrey Holland kelti életre), no és persze a tény, hogy bármelyik pillanatban szó nélkül kirúghatják őket. A dolgokat nehezíti, hogy Parkin a főhordár és azelőtti de facto állomásfőnök, Mr. Skinner (Paul Shane) feleségének udvarlója. És ez a többi kiváló mellékszereplővel kiegészülve tökéletes humorforrást biztosít. És a dolgot nekem erősítette, hogy a sorozat egyik írója és nagyon sok színésze azelőtt már dolgozott a Csengetett, M'lord? című remekműben is, és a stílus emiatt nagyon hasonlít. Ezenkívül meg kell említeni Stephen Lewist is, aki Harry-t, a váltókezelőt alakítja. Anno A buszon című sorozatból ismertem meg, ahol egy rosszindulatú bürokrata volt, itt ő amolyan „mindenes”, aki majdnem mindenhez ért, de persze nagyrészt illegálisan dolgozik. De a grimaszai, stílusa ugyanaz, és emiatt mindig meg tudott nevettetni.
A sorozat sajnos csak angolul hozzáférhető (bár aki ügyes, egy nem hivatalos és egész jó feliratot lelhet hozzá), de ha ez sem akadály, akkor mindenképp érdemes megpróbálkozni vele.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján