Ó, anyám! (2017) 51

Snatched
91' · amerikai · akció, vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

Emilyt kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját, hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.
Ennyire különböző két nő… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Amy SchumerEmily
Goldie HawnLinda
Joan CusackBarb
Wanda SykesRuth
Tom BatemanJames
Bashir SalahuddinMorgan Russell
Christopher MeloniRoger Simmons
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Sydney 

A számolás joga után valami kicsit rövidebbet akartam nézni, hiszen már elég késő volt.
Hát ezt az egyetlen kritériumot sikerült teljesítenie a filmnek, habár csak most fejeztük be. Nem mondom, hogy nem szórakoztunk jól rajta, de néha már csak kínomban röhögtem.
Amy Schumer valahogy nem igazán „jön be”, egyszerűen nem tudom hova rakni, mint színésznő, Goldie Hawn rutinból hozza, amit kell, de szegény jól lerendezte magát az utóbbi pár évben.
Viszont Tom Bateman nagyon cuki :D (És ez is az ami annyira tönkre vágja a filmet, Emily szegénykém annyira buta (naiv?), hogy hisz neki…)

desertangelable 

Szégyen… Goldie Hawnra, de nem is, inkább az emberiségre nézve mondom, hogy ez a film szégyen. Az, hogy a mai humort olyan poénok jelentik, hogy spoiler szerintem borzasztóan elkeserítő. Ráadásul az, hogy Goldie Hawn ilyenhez adja a nevét, akinek a neve nekem sokáig egyet jelentett az igazi humorral, végképp kiábrándító. Direkt nem akartam amiatt lehúzni a filmet, hogy Goldie élő múmiát csinált magából, mert nem akarom emiatt bántani, de afölött nem tudok szemet hunyni, hogy elvállalta ezt a szerepet. Biztos, hogy szar lehet, hogy egyre kevesebb ajánlatot kap, és senki nem tud ránézni, de azért könyörgöm, ekkora nem lehet a baj! Mindegy, nem ragozom tovább… sajnos semmi jót nem tudok elmondani erről a "műről”, a rosszat meg reggelig sorolhatnám, ezért inkább itt van vége.

Aikome 

Borzasztóan sz*r kedvvel értem haza és elképesztően f*s napot tudhatok magam mögött, úgyhogy keresgélni kezdtem a 2017-es vígjátékok között. Tudom, elég retek értékeléseket kapott ez a film, de úgy voltam vele, hogy ha legalább egyszer mosolyt csal az arcomra és másfél órára elfeledteti a bajaimat, már megérte. De kaki volt. Nemhogy nem vidultam fel, de a film közepén elkezdtem sírni. xD Szóval most keresnem kell valami mást

1 hozzászólás
jancsibohi 

Kivételesen tökéletes a magyar cím, csak ismételni tudom:
ÓÓÓóóó, anyám!
Senki a földön rá nem vesz arra, hogy én ebből még egyszer megnézzek akár egy percet is!

kykyke 

A kínlódásnak, hogy mégis milyen filmet nézzük este, az lett az eredménye, hogy megnéztük ezt a… filmet… Vagyis valami filmszerűséget. Nem is tudom, mit lehetne írni erről, annyira mérhetetlenül erőltetett és gagyi az egész, viccesnek nem mondanám, sokszor inkább csak kínomban röhögtem már az életszerűtlen jeleneteken. Mivel nem vártam tőle sokat, így egynek elment, de többször biztos, hogy nem nézném meg.

Xwoman

Beteg egy film!
És végig röhögtem :)

Boglinc

Ez a tipikus annyira sz*r, hogy már jó kategória… :D Azért helyenként kínomban röhögtem. :D

brena

Jezusom de rossz volt….nem hiaba 43%…sajna későn láttam hogy ennyi..
Kb csupasz pisztoly szint…egy két jó poén volt…de zs kategória…

otaksa

Valamiért jobbat vártam tőle, több poént, nagyobb kacagásokat. Nem volt rossz, de fogadni mernék, hogy fél év múlva semmire sem fogok emlékezni belőle…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján