Ó, anyám! (2017) 42

Snatched
91' · amerikai · akció, vígjáték 16

Emilyt kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját, hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.
Ennyire különböző két nő… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Christopher MeloniRoger Simmons
Amy SchumerEmily
Goldie HawnLinda
Joan CusackBarb
Wanda SykesRuth
Tom BatemanJames
Bashir SalahuddinMorgan Russell
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Sydney 

A számolás joga után valami kicsit rövidebbet akartam nézni, hiszen már elég késő volt.
Hát ezt az egyetlen kritériumot sikerült teljesítenie a filmnek, habár csak most fejeztük be. Nem mondom, hogy nem szórakoztunk jól rajta, de néha már csak kínomban röhögtem.
Amy Schumer valahogy nem igazán „jön be”, egyszerűen nem tudom hova rakni, mint színésznő, Goldie Hawn rutinból hozza, amit kell, de szegény jól lerendezte magát az utóbbi pár évben.
Viszont Tom Bateman nagyon cuki :D (És ez is az ami annyira tönkre vágja a filmet, Emily szegénykém annyira buta (naiv?), hogy hisz neki…)

Aikome 

Borzasztóan sz*r kedvvel értem haza és elképesztően f*s napot tudhatok magam mögött, úgyhogy keresgélni kezdtem a 2017-es vígjátékok között. Tudom, elég retek értékeléseket kapott ez a film, de úgy voltam vele, hogy ha legalább egyszer mosolyt csal az arcomra és másfél órára elfeledteti a bajaimat, már megérte. De kaki volt. Nemhogy nem vidultam fel, de a film közepén elkezdtem sírni. xD Szóval most keresnem kell valami mást

1 hozzászólás
kykyke 

A kínlódásnak, hogy mégis milyen filmet nézzük este, az lett az eredménye, hogy megnéztük ezt a… filmet… Vagyis valami filmszerűséget. Nem is tudom, mit lehetne írni erről, annyira mérhetetlenül erőltetett és gagyi az egész, viccesnek nem mondanám, sokszor inkább csak kínomban röhögtem már az életszerűtlen jeleneteken. Mivel nem vártam tőle sokat, így egynek elment, de többször biztos, hogy nem nézném meg.

otaksa

Valamiért jobbat vártam tőle, több poént, nagyobb kacagásokat. Nem volt rossz, de fogadni mernék, hogy fél év múlva semmire sem fogok emlékezni belőle…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján