Ó, anyám! (2017) 60

Snatched
91' · amerikai · akció, vígjáték 16

0 díj · 1 jelölés

Emilyt kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját, hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.
Ennyire különböző két nő… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Amy SchumerEmily
Goldie HawnLinda
Joan CusackBarb
Wanda SykesRuth
Tom BatemanJames
Bashir SalahuddinMorgan Russell
Christopher MeloniRoger Simmons
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

Lili98 

Lehet velem van a baj, de én ezt kifejezetten élveztem!
Amy Schumernek megvan az a bizonyos stílusa, amit nem mindenki bír, amit meg is tudok érteni. Nos én bírom. Bár néha a poénjai tényleg gusztustalanok.
Kellően pihent, nem nagy sztori, agyzsibbasztónak teljesen jó.
Én nekem tetszett, mondjuk ha jobb állapotomban nézem meg biztosan nem tetszett volna ennyire.
Ennél sokkal rosszabb vígjátékok vannak, ez még nem a legalja.
Bár a bélférges jelenet undorító.
De amúgy tanulságos is a maga módján. Tényleg nem kéne minden jött menttel egyből elmenni „autókázni”…És a durva, hogy ennek sajnos van némi valóságalapja is…:/

5 hozzászólás
desertangelable 

Szégyen… Goldie Hawnra, de nem is, inkább az emberiségre nézve mondom, hogy ez a film szégyen. Az, hogy a mai humort olyan poénok jelentik, hogy spoiler szerintem borzasztóan elkeserítő. Ráadásul az, hogy Goldie Hawn ilyenhez adja a nevét, akinek a neve nekem sokáig egyet jelentett az igazi humorral, végképp kiábrándító. Direkt nem akartam amiatt lehúzni a filmet, hogy Goldie élő múmiát csinált magából, mert nem akarom emiatt bántani, de afölött nem tudok szemet hunyni, hogy elvállalta ezt a szerepet. Biztos, hogy szar lehet, hogy egyre kevesebb ajánlatot kap, és senki nem tud ránézni, de azért könyörgöm, ekkora nem lehet a baj! Mindegy, nem ragozom tovább… sajnos semmi jót nem tudok elmondani erről a "műről”, a rosszat meg reggelig sorolhatnám, ezért inkább itt van vége.

Sydney 

A számolás joga után valami kicsit rövidebbet akartam nézni, hiszen már elég késő volt.
Hát ezt az egyetlen kritériumot sikerült teljesítenie a filmnek, habár csak most fejeztük be. Nem mondom, hogy nem szórakoztunk jól rajta, de néha már csak kínomban röhögtem.
Amy Schumer valahogy nem igazán „jön be”, egyszerűen nem tudom hova rakni, mint színésznő, Goldie Hawn rutinból hozza, amit kell, de szegény jól lerendezte magát az utóbbi pár évben.
Viszont Tom Bateman nagyon cuki :D (És ez is az ami annyira tönkre vágja a filmet, Emily szegénykém annyira buta (naiv?), hogy hisz neki…)

Aikome 

Borzasztóan sz*r kedvvel értem haza és elképesztően f*s napot tudhatok magam mögött, úgyhogy keresgélni kezdtem a 2017-es vígjátékok között. Tudom, elég retek értékeléseket kapott ez a film, de úgy voltam vele, hogy ha legalább egyszer mosolyt csal az arcomra és másfél órára elfeledteti a bajaimat, már megérte. De kaki volt. Nemhogy nem vidultam fel, de a film közepén elkezdtem sírni. xD Szóval most keresnem kell valami mást

1 hozzászólás
jancsibohi 

Kivételesen tökéletes a magyar cím, csak ismételni tudom:
ÓÓÓóóó, anyám!
Senki a földön rá nem vesz arra, hogy én ebből még egyszer megnézzek akár egy percet is!

Arwen5

Ó, anyám, hogy én ezt miért is néztem meg? Mentségemre szóljon, nem én választottam ki esti filmnézésnek. Vígjátékot akartak, de hát hogy ez nem volt vicces, az is hétszentség. Persze most látom csak, hogy milyen rossz százalékai vannak mindenhol… Komolyan mondom, senki ne nézze meg, csak aki időt akar pazarolni. Annyira bugyuta és gagyi film, hogy az már fáj.

KyKy 

A kínlódásnak, hogy mégis milyen filmet nézzük este, az lett az eredménye, hogy megnéztük ezt a… filmet… Vagyis valami filmszerűséget. Nem is tudom, mit lehetne írni erről, annyira mérhetetlenül erőltetett és gagyi az egész, viccesnek nem mondanám, sokszor inkább csak kínomban röhögtem már az életszerűtlen jeleneteken. Mivel nem vártam tőle sokat, így egynek elment, de többször biztos, hogy nem nézném meg.

Xwoman

Beteg egy film!
És végig röhögtem :)

Boglinc

Ez a tipikus annyira sz*r, hogy már jó kategória… :D Azért helyenként kínomban röhögtem. :D

Kiss_Melinda_Éva 

Valóban jó a cím: ó, anyám! Kár volt szerintem erre a borzalomra pénzt költeni. Se eleje se vége, értelem az végképp nincs benne, poénok rendkívül felejtősek és erőltetettek. Én még egyszer nézős kategóriába se sorolnám ezt a filmet.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján