Ó, anyám! (2017) 31

Snatched
91' · amerikai · akció, vígjáték 16

Emilyt kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját, hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.
Ennyire különböző két nő… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Christopher MeloniRoger Simmons
Amy SchumerEmily
Goldie HawnLinda
Joan CusackBarb
Wanda SykesRuth
Tom BatemanJames
Bashir SalahuddinMorgan Russell
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

Aikome 

Borzasztóan sz*r kedvvel értem haza és elképesztően f*s napot tudhatok magam mögött, úgyhogy keresgélni kezdtem a 2017-es vígjátékok között. Tudom, elég retek értékeléseket kapott ez a film, de úgy voltam vele, hogy ha legalább egyszer mosolyt csal az arcomra és másfél órára elfeledteti a bajaimat, már megérte. De kaki volt. Nemhogy nem vidultam fel, de a film közepén elkezdtem sírni. xD Szóval most keresnem kell valami mást

1 hozzászólás
kykyke 

A kínlódásnak, hogy mégis milyen filmet nézzük este, az lett az eredménye, hogy megnéztük ezt a… filmet… Vagyis valami filmszerűséget. Nem is tudom, mit lehetne írni erről, annyira mérhetetlenül erőltetett és gagyi az egész, viccesnek nem mondanám, sokszor inkább csak kínomban röhögtem már az életszerűtlen jeleneteken. Mivel nem vártam tőle sokat, így egynek elment, de többször biztos, hogy nem nézném meg.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján