No Guns Life 2 (No Guns Life 2.) (2020–2020) 2

No Guns Life 2nd Season · ノー・ガンズ・ライフ
24' · japán · akció, sci-fi, sorozat, anime
1 évad · 12 rész

A háború után az Extended nevű kiborg katonákat leszerelték. Inui Juuzou is egy ilyen katona, akinek testét átalakították, fejét egy hatalmas fegyverre cserélték! Mivel nem emlékezett korábbi életére – vagy arra, hogy ki cserélte le a fejét, és miért – Juuzou a város sötét utcáin dolgozik… [tovább]

Szereposztás

Yamashita DaikiArawabaki Tetsurou (hang)
Suwabe JunichiInui Juuzou (hang)
Numakura ManamiMary Steinberg (hang)
Ebara MasashiChristina Matsuzaki (hang)
Ueda YoujiHugh Cunningham (hang)
Sakurai TakahiroJon D. Kouki (hang)
Uchida YuuyaKronen von Wolf (hang)
Hikasa YokoOlivier Vandeberme (hang)
Minase InoriPepper (hang)
Kouno MarikaScarlet Gosling (hang)

További szereplők

No Guns Life 2 (2020–2020)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Madhouse

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Békacica

Összességében méltó folytatása az előző évadnak. A karakterek – főleg Juuzou és Mary – lelki világába kapunk betekintést, sűrű visszaemlékezések alapján. Olivier nagyon háttérbe került, amit sajnálok. 1-2 régi és új epizódszereplő is feltűnik, hogy nehéz helyzetbe hozza hőseinket. Szerencsére Tetsuro és Juuzou tántoríthatatlanul halad előre, valódi céljuk bármi is legyen. Ebben az évadban ez a cél leginkább valamiféle önmegismerés vagy célfeltárás.
Harcok szempontjából ez az évad látványosabb lett, viszont hangulatában talán nem hozza az előző cyber noir kifinomultságát, néhol feláldozza a hangulatot egy-egy poén kedvéért. Sajnos cigis poén kevesebb lett, helyette pedig fura ecchi poénok kerültek előtérbe többnyire kosárméretekkel kapcsolatban (szerencsére a jóízlés határain belül). Lélektani szempontból viszont az előző évadnál jobban sikeredett, vagy inkább ügyesen továbbviszi a megkezdett szálakat.
Engem meggyőzött, kíváncsi vagyok a vélhető harmadik évadra is.


Hasonló filmek címkék alapján