Neoui Noraereul Deulryeojweo (2019–2019) 2

I Wanna Hear Your Song / Sing for Me / Tell Your Song / Let Me Hear Your Song · 너의 노래를 들려줘
35' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 32 rész

Yi Young egy egyszerű lány, aki üstdobon játszik. Egy évvel ezelőtt baleset történt vele és azóta nem emlékszik rá, mi is történt pontosan. A történtek miatt álmatlanságban is szenved. Jan Yoon zongorista és borzalmasan énekel. Egy nap találkoznak és a fiú felajánlja a segítségét. Minden éjjel… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Yeon Woo JinJang Yoon
Kim Se JungHong Yi Young
Park Ji YeonHa Eun Joo
Song Jae RimNam Joo Wan
Kim Sang KyunMoon Jae Hyung
Lee Shi WonHong Soo Young
Jo Mi RyungSeo Soo Hyang
Hwang Geum ByulWang Mi Hyang
Hirdetés
Neoui Noraereul Deulryeojweo (2019–2019)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
KBS2

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Shad 

Ez a sorozat iskolapéldája annak, hogyan lehet elrontani egy rettentő jól induló sorozatot…sztoriról sokat nem lehet mondani, egy sok krimit látó embernek kb az első pár rész után összeáll a kép és nagyjából összerakja a dolgokat, de míg az elején ettől függetlenül érdekes volt, ahogy haladtunk az idővel úgy tudtam volna egyre többször képen törölni hol az egyiket, hol a másikat…a sorozat második felében elővettük a kliséket is, nem is kis számmal, az utolsó két rész meg ilyen szempontból kritikán aluli volt… persze happy end a javából, ettől ne tartson senki:P
Az egyetlen giga nagy jó pont az aláfestő zenék, imádtam a komolyzenei betétdalokat…
Karakterek háát Kim Se Jung az elején kisírta a szemét, de az a karakán de érzékeny rész jobban ment neki, mint a későbbi „ész nélkül megyek és vagdalkozok”…Yeon Woo Jin hozta amit kellett, mikor darkos kellett az volt, mikor vidám az. Igazából most először láttam , mikor nem egy introvertált karaktert játszik és az elején meglepett vele a jó értelemben, de igazából hasra sem estem. Song Jae Rim nem az esetem, de a felétől kb miatta néztem a sorozatot. Ez valószínű csak azért történt, mert az ő karaktere jóval összetettebben volt megírva mint a két főhősünké.
Kinek? egyszerű, romantikus szösszenet, már ha kategorizálnom kéne talán az lenne a legtalálóbb kategória. Elég egyszerű sztori, kissé klisés. Nem lenne ez rossz, de nem is lett jó :P mondjuk úgy több is lehetett volna benne:)

robnor 

Nagyon jól indult a történet, egyből berántott a cselekmény, nagy reményekkel vártam a folytatást. Aztán szinte semmi nem történt egész sokáig, csak dobálták be a félrevezető információkat, hogy az utolsó 2 (4) részben gyorsan mindent megoldjanak és lezavarjanak.
A színészekkel nem volt különösebb problémám, nem sok vizet zavartak. A főszereplők közötti kémia eléggé megkérdőjelezhető, de néha azért felvillant valami. Song Jae Rimért sokan odavannak, én nem különösebben és most sem igazán győzött meg, de mindegy is. A zene az nagyon jó volt, nekem ez fog megmaradni ebből a sorozatból leginkább, végig ilyen komolyzenei betétek voltak az aláfestő zenék, talán egy énekes szám volt összesen.
A sztori amúgy elég felejthető, 12 egy tucat…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján