Naeildo Kantabilre (2014–2014) 8

Naeil's Cantabile · 내일도 칸타빌레
dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 16 rész

Cha Yoo Jin egy neves zongoraművész tehetséges fia, aki egy szöuli zeneművészeti főiskolára jár. Jóképű, ápolt, komoly, módos család sarja, mindig a tökéletességre törekszik. Bár zongorát tanul, valójában ő karmester szeretne lenni, mint példaképe és hajdani tanára, a híres Sebastiano Viera.… [tovább]

Szereposztás

Joo WonCha Yoo Jin
Shim Eun KyungSeol Nae Il
Lee Joo HyungKoo Sun Jae
Park Bo GumLee Yoon Hoo
Go Kyung PyoYoo Il Rak
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Dreamborder 

Jaj, ez nekem borzasztóan tetszett! :)
Annyira örülök, hogy végig igyekeztek követni az anime vonalát! Olyan jó volt hallgatni ezeket a szép darabokat, végigkövetni a karakterek jellemfejlődését! Számomra a színészek is tökéletesek voltak! Ahhh…csak olvadozni tudok! :)

11 hozzászólás
Shad 

Én most jó indulatú 10 csillagot adok. Főleg azért, mert már régebben túl voltam a teljes Nodame animén, megnéztem a japán doramáját is és akkoriban minden fellelhetőt vele kapcsolatban:)
Most találtam rá a koreai verzióra és „gyorsított” tempóban megnéztem:) Így az én 10 pontom elég szubjektív lesz, az úgymond „kitöltő részeket” én átléptem, mivel tudtam mi fog történni:P Hogy miért akkor a 10 pont? Nemes egyszerűséggel, mert számomra eddig ez a legjobb feldolgozás. Az anime tele van túlzásokkal, Nodame(Nae Il) karaktere sokszor már irritáló volt, míg Chiaki (Yoo Jin) önző és még a Paris sorozatban is főként magát helyezi előtérbe. A japán dorama egy az egyben az animére hajaz és mivel ugyanúgy használja az animés túlzásokat kicsit nehezen "fogyasztható"(Persze ettől függetlenül ez nem akadályozza meg az embert, hogy ne rajongj kettejük történetéért). Ezzel szemben itt a koreai verzióban tompítva kapunk mindent, sokkal szerethetőbbek a karakterek, sokkal reálisabbak. A sztori vonal maradt a régi, bár a vannak részek amik kimaradtak, a végét eléggé átírták, sok helyen Nae Il érzései sem úgy lettek bemutatva, ahogy volt, méééégis azt kell mondjam talán jót is tett a sorozatnak.
Színészeket szerettem egytől-egyig:) Stresemann is kellően őrült volt, de nem esett át a ló túl oldalára:) Park Bo Gum Yoon Hoo alakítása pedig♥ A két főszereplő tökéletesen hozta a karakterét.
Jó volt megint elveszni Nodame koreai világában:) ahogy Röfi írta, nem egy világmegváltó sorozat, mégis nagyon jó könnyed kis kikapcsolódós szösszenet ez:) koreai sorozatoktól eltérően vödör sem kell a könnyekhez, sok jópofa jelenet van benne a kitartásról, barátságról, a zene szeretetéről.

Röfipingvin

Tökéletes kikapcsolódás, remek zenékkel. Ez a sorozat sem hozza el a világmegváltást, de arra, amire ki van találva tökéletes. Nagyon jó a két főszereplő játéka, elhiszünk nekik mindent. A zenei, komolyzenei dolgokban tudnék mit kifogásolni, de nem teszem. Aranyos sorozat, ajánlom! :)(:


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján