Nem látni és megszeretni (1987) 35

Blind Date
95' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Walter Davis egy fontos üzleti vacsorára készül, ám partnere nincsen. Ezért bátyja megszervezi neki a szükséges hölgytársaságot, az ellenállhatatlanul gyönyörű Nadia Gates személyében. Csak egy baj van a hölggyel: csekély mennyiségű alkoholtól is teljesen megvadul, ezért fontos, hogy Walter ne… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Bruce WillisWalter Davis
Kim BasingerNadia Gates
John LarroquetteDavid Bedford
Phil HartmanTed Davis
Stephanie FaracySusie Davis
William DanielsHarold Bedford bíró
George CoeHarry Gruen
Mark BlumDenny Gordon
Alice HirsonMuriel Bedford
Graham StarkJordan

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Bence 

Kedvelem az ilyen egyszerű vígjátékokat, a kiszámíthatóan előbukkanó újabb és újabb problémás helyzeteket, amelyekbe értelemszerűen belecsöppennek a szereplők. Aztán váratlanul jön egy nevetőgörcsös jelenet, és az ember ilyenkor rájön, hogy egészen megkedvelte ezt a filmet.

Kiss_Melinda_Éva 

Rendkívül idétlen film és nem a jó értelemben. A poénok nem jók, a történet is rossz. Szinkronosan néztem és Bruce Willis hangja nem Dörner György (ami számomra már nagyon hozzánőtt), hanem Józsa Imre volt, szóval ez is rontott az egész filmen.

Shinzo 

Ez a film valami csúcs, nálam benne van a top10 vígjátékok között. Már vagy százszor láttam, de nem tudom megunni. Hatalmas poénok, remek szereplőgárda, mindenkinek maximálisan ajánlom. :)

Popovicsp87 

Butuska romkom, idegesítő szereplőkkel és béna humorral.
Története faék egyszerű, igazából egy részeg tombolás. John Larroquette karaktere annyira idegesítő volt, hogy alig vártam, hogy végre eltűnjön, ami sajnos nem történt meg. Mondjuk közte és az apját alakító színész között jó volt az adok-kapok, azokon a beszólásokon tényleg tudtam nevetni. Igazából a film kellemesen blöd.
Egyszer, uborkaszezonban nézhető, ha az ember bírja a túltolt ökörködést.

Imma 

Nincs okom panaszra, eljutottunk a visítva-sírva röhögésig.
Azért az csoda, hogy ezt ugyanaz rendezte, mint aki az Álom luxuskivitelbent.


Hasonló filmek címkék alapján