Négyen egy gatyában 2. (Négyen egy gatyában 2.) (2008) 97

The Sisterhood of the Traveling Pants 2
117' · amerikai · dráma, romantikus 12

Három éve, a felnőtté válás küszöbén találkoztunk először a négy barátnővel, akik gyerekkoruk óta sülve-főve együtt vannak. Lena, Carmen, Bridget és Tibby útjai azonban most elválnak, más-más egyetemen kezdik meg tanulmányaikat. Természetesen ezúttal is fontos szerep jut a varázslatos, a… [tovább]

Képek 17

Szereposztás

Amber TamblynTibby Tomko-Rollins
Alexis BledelLena Kaligaris
America FerreraCarmen Lowell
Blake LivelyBridget Vreeland
Rachel NicholsJulia
Tom WisdomIan
Jesse WilliamsLeo
Michael RadyKostos
Lucy HaleEffie
Blythe DannerGreta

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nagyon szeretem ezt a filmet. Vicces, szórakoztató, aranyos, kedvelhetőek a szereplők. A poénok is jók, az alapsztori is jó. :-)

Charityy 

A második rész is jóra sikerült, ugyanolyan humoros és aranyos :)

Dexter79 

Ez a rész megerősítette bennem, hogy Alexis Bledel nem tud mást eljátszani, mint Rory-t. Ha nem tudtam volna, hogy egy másik filmet nézek, akkor simán azt hiszem, hogy a Szívek szállodája.
Végre Blake Lively sem volt annyira ellenszenves, sőt szerethető lett. Most mondjuk a másik két lány volt picit fura, de mindegy.
Ez a rész már nem is annyira a szerelemről szólt, mint inkább a felnőtté válásukról.

viky0222 

Mint film, nagyon jó, ám mint adaptáció, elég rosszul sikerült, hiszen három könyvet dolgoz fel… A történet így eléggé megváltozott, de így is szeretem, csak el kell vonatkoztatni az alaptól, és mivel tényleg kevés közük van egymáshoz, könnyen sikerül :D

timite

Tinikorom kedvenc könyvét elevenítették meg. Úristen, Lena és Kostos szerelme a világon a legtisztább. Emlékszem, vagy ezerszer elolvastam ezt a részt az ágyamon fekve, és mindig bőgtem rajta. Sokszor elképzeltem, hogy nekem is részem lesz egy ilyen szerelemben, ki ne álmodna róla? És azóta az a nagy álmom, hogy eljussak Santorinire… a nászutamon. Ez a könyv (jelen esetben a film) képes visszarepíteni az időben és újra átélem azokat az érzéseket, amiket akkor éreztem.

Egyébként úgy álltam neki most a filmnek, hogy még nem láttam, aztán kb. a felénél döbbentem rá, hogy dehogyisnem. Nem is baj, legalább újra megnéztem. És Avery?? Kicsit neki is drukkoltam, de hát na.. nagy Avery&Kepner rajongó vagyok :D Azért a végén minden úgy alakult, ahogy kellett.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Lena: Hű, nagyon finom. Add meg a receptet.
Leo: A receptet? Nincs hozzá recept.
Lena: Nem receptből főzöl?
Leo: Nem. Az olyan volna, mintha kifestőt festenék, érted. Az benne a legjobb, hogy sosem tudhatod, mi sül ki belőle. Ettől lesz izgalmas.


Hasonló filmek címkék alapján