My Little Pony: Az új nemzedék (2021) 18

My Little Pony: A New Generation
90' · amerikai, kanadai, ír · animációs, kaland, vígjáték, fantasy, musical, családi

Volt idő, amikor a pónik, pegazusok és unikornisok békében éltek együtt a földön. Sajnos ez az idő már elmúlt. Amikor egy vidám unikornis betéved Maretown városába, Sunny, a földpóni és új barátai elindulnak életük kalandjára, hogy helyreállítsák a varázslatot és békét Equestria minden lakója… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Vanessa Hudgens
James Marsden
Sofia Carson
Liza Koshy
Ken Jeong
Kimiko Glenn

Kedvencelte 3

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Póni 

Negatív várakozásokkal ültem neki, a koncepció maga (eltűnik a mádzsik, megutálják egymást csak úgy, tolerancia tanmese), és a trailer sem tetszett; illetve hogy mégis azt jelenti hogy el kell engedni a G4-et.

Ehhez képest a legelső képkockától kezdve berántott (nem kis részben azért, mert mégis a mane 6-tal indított, kis faragott figurák <3), és végig aranyos, friss, sokkal jobb, mint a ’17-es film! Sorozat jövő tavasszal!

SPOILER: Villain song https://youtu.be/JQoooWVqsJk

Kino 

Sokkal jobban tetszett, mint vártam. Szórakoztató folytatás / reboot ami úgy látom már egy tween közönségnek is szívesen szól, legalább is egyelőre nem érződik a kettősség ami a sorozatnál volt, hogy „kisgyerekeknek” szól, és közben telerakják játék, film, sorozat, anime és egyéb utalásokkal, dubsteppel, stb, hogy a másik fandomnak is kedvezzenek. Sok benne a potenciál, színesebb és érdekesebb a világ ezzel a háttérsztorival, ami utat engedett annak, hogy kulturálisan diverzebb helyszínek legyenek. Aranyos a humora, a szériához képest viccesebb is, sokat nevettem. A dalokat kicsit túltolták erre a másfél órára. Hiányzik Dashie és a személyisége, de még lesz idő a karaktereknek jobban bemutatkozni. Izzy nagyon jó.

5 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján