Mobil (2004) 108

Cellular
94' · amerikai, német · akció, thriller, krimi !

Megszólal egy mobiltelefon. Ryan (Chris Evans) felveszi, és békés életét elragadja a totális káosz: gyilkosság és árulás veszi körül. Egy kétségbeesett női hang jelentkezik. A nő (Kim Basinger) azt állítja, elrabolták, és csupán kimerülő félben lévő, törött telefonja köti össze a külvilággal.… [tovább]

magyar

Képek 1

Szereposztás

Caroline AaronMarilyn Mooney
Kim BasingerJessica Martin
Jessica BielChloe
Chris EvansRyan
Jason StathamEthan
William H. MacyMooney
Eric Christian OlsenChad
Rick Hoffmanügyvéd

Kedvencelte 8

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez jó kis krimi volt, ráadásul két kedvencem is egy filmben van. :-) Az egyik Chris Evans, a másik Jason Statham, és mind a két pasit nagyon, nagyon szeretem. Izgi volt, kellően akciódus, és látványos is, az alapsztori is egész jó. Jason jól alakította a gonosz korrupt zsaru fickó. :-D Chris pedig a mobilos csávót, Kate Basinger is tetszett. :-) Nekem tetszett, szórakoztató volt, és a szereplők is eléggé jók voltak.

Titcsi

Régen izgultam ennyire egy filmen, mint ezen…Nekem tetszett.

Chris90

Egyszer, még gimis koromban láttam a filmet, de csak annyi maradt meg, hogy egy szőke csaj a padlásról telefonál, meg hogy Jessica Biel is benne van. Nem tudom, hogy az alkotók mennyire akarták komolyan venni a sztorit, mert azért thrillernek elég gyenge, túl sok izgalmat nem ad. Ennek megfelelően a történet is olyan, hogy mindig éppen akkor, teljesen véletlenül történik valami, amikor a sztori indokolná. A színészi játék is elég gyenge a legtöbb esetben, látszik, hogy voltak köztük kezdők. Viszont így, több mint egy évtized távlatából érdekes azt megfigyelni, hogy mennyit változott a technika, szerintem a mai tizenéveseknek ez egy teljesen elavult alkotás lenne, amit nem is értenének.

Syssy922

Tuti, hogy annak idején valamikor ebből is láttam már valamennyit tévében. És szerintem amúgy a vígjáték címke is ráférne, mert lehet, hogy izgulunk, hogy mi lesz, de én közben sokat nevettem. Sokkal inkább, mint a mostani vígjátékok többségén.
És egy-két szó kivételével mindent értettem, ugyanis ezt is angolul néztem meg. Persze egyelőre még kell hozzá az angol felirat.

Andaxin 

Mint amikor azt mondjuk, hogy lement a Nap, meg feljött a Hold…érted. Igazából egyik sem történik meg, mégis így mondjuk. Ezt a filmet is jobb élvezni popcornnal dúsítva, és nem észrevenni ezt-azt, belekötni értelembe, logikába, ilyesmi. Mert:
Ki van tömve idióta (és idegesítő) véletlenek sorozatával, Jessica dumája olyan sablonos, mint egy pogácsaszaggató, a rinyálós, időhúzó akciójelenetei hajhullatóan idegesítőek. Ráadásul úgy remeg végig, mint egy spoiler kocsonya, állítólag nagyon fél, és állítólag ilyenkor így csinál az ember. Fura, hogy az elején a szétvert telefonból hívást tudott csiholni, majd erről az IQ pontról négyzetgyökkel csökkent az értelme 20 percenként.
Macy miatt vettem fel a megnézendők közé, de kevés balf*szabb rendőrt láttam nála, és ezt nem az algás hisztijei miatt gondolom, hanem ahogy életet mentett éles helyzetben. Remélem, elfelejtem ezt a karakterét.
Statham? Ó, igen, ha már akció, akkor abban én is bírom, de azért a „Van fogalmad róla, mennyi gondot okoztál ma?” után még 3x annyi időt eltölteni egy fickóval, csak mert fejbelövés helyett inkább péppé verné….szintén nem annyira logikus spoiler.
És közben szól a roppant idegesítő zene is.


Hasonló filmek címkék alapján