Miss Stevens (2016) 22

A történet középpontjában egy tanár áll, aki három középiskolás diákját kíséri egy állami dráma versenyre.

angol

Képek 3

Szereposztás

Lily RabeMiss Stevens
Timothée ChalametBilly
Lili ReinhartMargot
Anthony QuintalSam
Oscar NuñezAlvarez igazgató
Rob HuebelWalter

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nagyon tetszett a film hangulata, de amit külön kiemelnék, azok a zenék. Vaami fantasztikusak!
A sztori is tetszett, nagyon hamar elröpült a játékidő, ami csakis jót jelent.

eNNBeus 

Nem nézhettem volna jobbkor mint a mai esős szomorkás napon. Nagyon megérintett az őszintesége, a nehézsége, hogy nagy drámázások nélkül is érezni lehetett a súlyokat. Néztem volna még, akár sorozatban is.

csokidani 

Elalvós filmnek raktam be vacsihoz, hogy mégse a szemetet nézzem a TV-ben. És de jól tettem. Nagyon szeretős film. Olyan, ami úgy igazán szívet melengető, közeli, nem túldrámázott, emberi de könnyed is. Nagyon jó arányérzék, jó karakterek, remek alakítások.
Az egésznek van egy olyan bája, hogy úgy megölelné az egész filmet úgy ahogy van; de mégsem túl sok.

Szeretem film.

robnor 

Egy tanárnő beleegyezik, hogy három diákját elfuvarozza egy dráma versenyre, és ott felügyelje őket a hétvégén, amíg tart a megmérettetés. Talán szerencsésnek is érzi magát, hogy egy kicsit elszabadulhat az iskolából, a hétköznapokból.
A rendező eleinte abban a hitben ringatja a nézőt ez a sztori a srácok felnőtté válásáról szól, de ahogy halad előre a cselekmény nyilvánvalóvá válik, nem csak ők, de a címszereplő, Miss Stevens is lehetőséget kap arra, hogy megnyíljon és ő is megmutassa magát.
A filmnek egy kicsit szomorkás hangulata van, amit egy-egy olyan jelenet tör meg, ami mosolygásra készteti az embert.


Népszerű idézetek

Nocharity 

I wanna talk to you about life. It's just too difficult to be alive, isn't it? And to try to function. There are all these people to deal with…

kelgit

Just 'cause people are the people you're supposed to talk to, doesn't mean you can talk to them.

Bogesxd 

I looked at the pen, and I thought to myself: „Why the hell am I grabbing this for, huh? Why am I trying to become what I don't wanna be? What am I doing in an office, making a contemptuous, begging fool of myself, when all that I want is out there, waiting for me the second I say I know who I am!”

Bogesxd 

I'm nothing. I'm just what I am, that's all.

Nocharity 

Don't you think it's interesting that we spend almost every day together and we talk about so many different things, but we don't really know each other? I mean, not really.

3 hozzászólás
Nocharity 

I didn't say this, but most people sucks. They do. Some of them are wonderful, but mostly they're not. And the weirdest part is, it is surprising every single time.


Hasonló filmek címkék alapján