Mindenki Jamie-ről beszél (2021) 10

Everybody's Talking About Jamie
115' · amerikai, angol · dráma, musical 13

A 16 éves Jamie minden akadály dacára elég bátor ahhoz, hogy megvalósítsa különleges álmát ebben az igaz, ösztönző történetben, amelyet egy szenzációs musical keretében mesélnek el.

angol · angol

Szereposztás

Max HarwoodJamie New
Sarah LancashireMargaret New
Lauren PatelPritti Pasha
Ralph InesonWayne New
Sharon HorganMiss Hedge
Shobna GulatiRay
Samuel BottomleyDean Paxton
Richard E. GrantHugo Battersby

Kedvencelte 3

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

eszter_m 

Ahogy várható volt, kicsit felsikkantottam, mikor megláttam Rayt, hiszen itt is Shobna Gulati játssza a szerepet, mint az eredeti westendes szereplőgárdában. Ugyanakkor kicsit zavart, hogy az eredetileg Ray szájából elhangzó mondatokat átadták Hugónak spoiler. Persze értem, Richard E. Grant nagyobb név, ő kapja a jobb, érzelmesebb szöveget, míg Ray karaktere háttérbe szorult emiatt.
Szerencsére John McCrea cameójának hihetetlen súlya volt a fiatal Locóként. A This Was Me csodálatos volt. (Jobban is tetszik, mint az eredeti Loco Chanel dalt) Szinte ezért hajlandó vagyok elnézni, hogy kimaradt az Ugly in This Ugly World.
Max Harwood egy olyan Jamie-t hozott, amit eddig még nem láttam. Ő volt a reménykedő, aki még hisz a csodákban.
Szerintem még látni fogom párszor és bőgök rajta.

1 hozzászólás
zsazsoki 

Néha elfelejtkeztem róla, hogy moziba vagyok. Sok jelenet olyan volt mintha színházban lennék. Mégis a kedvenc jelenetem a flashback volt. Nagyon tetszett ahogy megoldották.
Nem vagyok annyira vájtfülű, hogy merjem az énekhangokat bírálni. Jók voltak a karakterek. Kedvencem Pritti Pasa. Ilyen egy igazi barát. Összefogott a két kirekesztett és kölcsönösen segítették egymást.
Az még plusz pont, nem szuszakoltak bele egy szerelmi szálat. Így volt tökéletes. Nagyon tetszett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján