Minden nap (2010) 9

Every Day
93' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték

Az író Ned egyaránt frusztrált a munkájában és a magánéletében. Semmi örömét nem találja az erotikus tévéműsor szerkesztésében, szakmai sikerre vágyik. A házassága feszültségekkel terhes, és a gyerekeivel is gond van. A tizenöt éves nagyfia bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, a tizenegy… [tovább]

angol

Szereposztás

Liev SchreiberNed
Helen HuntJeannie
Carla GuginoRobin
Ezra MillerJonah
Skyler FortgangEthan
David HarbourBrian
Eddie IzzardGarrett
Brian DennehyErnie
Chris BeetemEric
Daniel FarcherKirk

További szereplők

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Emerson 

Ennek volt valami mondanivalója? Mert úgy tűnt, mintha csak egy kiragadott epizódot láttunk volna egy rém unalmas amerikai család életéből. Se eleje, se vége, oké a végén meghalt valaki, de erre is csak annyit lehetett mondani, hogy… öhm… semmit. Lehetett volna belőle drámát csinálni, de annyira életszerűtlen volt az összes párbeszéd, mintha valami kezdő huszonéves balfék írta volna, aki még semmit sem élt meg, maximum azt, hogy belepisált a gatyájába, mert túl sokat ivott.
A karakterek egytől egyig bűzlöttek, mesterkéltek voltak. A színészek vergődtek. Az az egy szem csillag Schreibernek szól, mert legalább legeltettem a szemeim rajta. A mínusz kilenc csillag is neki szól, mert miatta kellett megnéznem ezt a borzalmat.


Hasonló filmek címkék alapján