Miénk a világ (2015) 61

We Are Your Friends
96' · francia, amerikai, angol · dráma, romantikus 16

A DJ-k világába a nyerő belépő: egy laptop, némi tehetség és egy tuti sláger. Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével. Bár a nagy… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Zac EfronCole Carter
Wes BentleyJames
Emily RatajkowskiSophie
Diana PrinceStripper
Jonny WestonMason
Jon BernthalPaige
Shiloh FernandezOllie
Vanessa LengiesMel
Alex ShafferMókus
Alicia CoppolaMrs. Romero

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett a film. Jók voltak a zenék, a szereplők is. Főleg Zack Efron nagyon tetszett. A történet is jó volt, bár lassan indult be.

Tamás 

Jó volt a zene, meg ez a film maximálisan átadja a DJ életérzést, amiről a fiatal DJ-k álmodoznak.

KyKy

Váó. Hát erre nem számítottam. Azt gondoltam, Zac miatt fogom kb. végignyűglődni a filmet, de nem! Határozottan nem, sőt! Azt kell mondjam, ez egész királyul összerakott film volt. Persze alapvetően benne volt a szokásos sablonosság, banális történések, de nem érdekelt, mert mindez úgy volt kivitelezve, hogy nem volt zavaró. E mellé pedig tetszettek a zenék is, pedig nem túlzottan rajongok ezért a műfajért, viszont ami nagyot szól, az akárhogy is, de nagyot szól. Jó hangosan is hallgattam, hogy kellő mértékben hasson, és azt hiszem, sikerült is. Tetszett a képi világ is (főleg, amikor Zacet mutatták :"D), és volt egy rész, ami különösen nagyon hatásosra és királyra sikeredett.
Összességében örülök, hogy megnéztem, bármikor simán újranézném.

Ancsúr 

Emlékszem, még a moziban szerettem volna megnézni, de valahogy mégse sikerült eljutnom jegypénztárig. Most már nem is nagyon bánom, mert ez a film nem az a könnyed kis limonádé, amire az előzetese alapján vártam volna.
Színészek közül kiemelném Zac Efront, aki az utóbbi években nagyon teper, hogy a rajongók különböző szerepekben megismerjék, és ne csak úgy emlékezzenek rá, mint Troy Boltonra, a Vadmacskák és a suliszínház sztárjára. A srác tényleg kitesz magáért. Jó, a filmjeit nem mindig tudom szeretni, de próbálkozik, és én ezt díjazom.

mandu 

WES BENTLEY ÉS SHILOH FERNANDEZ <3
A filmről pedig röviden és tömören: ugyan nem szeretem az elektronikus zenét és úgy összességében a DJ-ket, de nem csak ezt kaptam. Van benne minden, ami egy kellemes kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Szerelem, csalódás, dráma, poénok, hazugságok és nagy álmok. Nekem ez kellett, mivel eléggé ki voltam készülve, de a filmnek sikerült elfeledtetnie a jelenlegi problémáimat. :) A színészeket imádtam, Zac Efron már a Rossz szomszédságnál kinőtt Troy Bolton szerepéből. Ja, és az sem mellékes, hogy baromi dögös lett. :D Nem lett a kedvenc filmem, de így estére tökéletes volt. :3

agi89

Jaj, de nagy bajba vagyok ezzel a filmmel.

Sok minden nem tetszett benne, főleg hogy arra számítottam jobban a „zenéről” fog szólni, nem pedig kapunk egy „zenész” drámáját. (A trailert is még a moziba láttam és már nem emlékeztem belőle semmire.)
Szóval e miatt kicsit csalódtam.
Ugyebár ez a „zene” se az én világom így ez is levont az élvezeti értékéből.
De ha ettől elvonatkoztatunk akkor nem volt rossz film. Kifejezetten szeretem a drámai hangvételű filmeket.

A szinkronja nem volt rossz, de még egyszer valamikor meg fogom nézni feliratosan is, mert vannak „zenék” amelyek eredeti nyelven sokkal jobbak lehetnek.

3 hozzászólás
BekiRose

Nehezen akart beindulni, de utána egy-két klisétől eltekintve nem volt rossz. Maga az alaptörténet kifejezetten tetszett.

kiruu 

Borzalmas volt, de komolyan. Egy meglepően nagyon jóképű DJ palánta, aki még ráadásként gondolkodni is tud… Nyilván jött a szexi csaj, aki véletlenül szintén nagyon értelmes. Nem szeretem ezt a zenei stílust, és ez a borongós, de közben bulizós hangulat nagyon nem illettek össze.

h_grett

Már muszáj volt befejeznem. 3. nézésre sikerült :(
Zac Efron csak a te kedvedért sikerült megnéznem, de ilyen vontatott és unalmas filmet a Vakáció óta nem láttam kb. :D Az utolsó 20-30 perc, ami végre hozott valami változást és érzelmeket, de semmi..Addig semmi :(

H_Anita

Imádom Zac-et, de áhh ez valahogy annyira nem ő volt, Mókus karakterét imádtam. Számomra ő és James volt meghatározó a filmben. A drámai pontig még elment a film, és a befejezés is tetszett, de nem tudom. Annyira nem volt jó. Sok volt az értelmetlen, időkitöltő rész. – És sütött róluk, hogy tényleg csak az idő kitöltése miatt vannak ott. Nem hinném, hogy a rendezőknek sok dolga lett volna…


Népszerű idézetek

Kyszy

Ez a legjobb. Ez mindig a legjobb. A pillanat, amikor elkezdődik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján