Miénk a világ (2015) 58

We Are Your Friends
96' · francia, amerikai, angol · dráma, romantikus 16

A DJ-k világába a nyerő belépő: egy laptop, némi tehetség és egy tuti sláger. Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével. Bár a nagy… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Zac EfronCole Carter
Wes BentleyJames
Emily RatajkowskiSophie
Diana PrinceStripper
Jonny WestonMason
Jon BernthalPaige
Shiloh FernandezOllie
Vanessa LengiesMel
Alex ShafferMókus
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett a film. Jók voltak a zenék, a szereplők is. Főleg Zack Efron nagyon tetszett. A történet is jó volt, bár lassan indult be.

Tamás

Jó volt a zene, meg ez a film maximálisan átadja a DJ életérzést, amiről a fiatal DJ-k álmodoznak.

KyKy

Váó. Hát erre nem számítottam. Azt gondoltam, Zac miatt fogom kb. végignyűglődni a filmet, de nem! Határozottan nem, sőt! Azt kell mondjam, ez egész királyul összerakott film volt. Persze alapvetően benne volt a szokásos sablonosság, banális történések, de nem érdekelt, mert mindez úgy volt kivitelezve, hogy nem volt zavaró. E mellé pedig tetszettek a zenék is, pedig nem túlzottan rajongok ezért a műfajért, viszont ami nagyot szól, az akárhogy is, de nagyot szól. Jó hangosan is hallgattam, hogy kellő mértékben hasson, és azt hiszem, sikerült is. Tetszett a képi világ is (főleg, amikor Zacet mutatták :"D), és volt egy rész, ami különösen nagyon hatásosra és királyra sikeredett.
Összességében örülök, hogy megnéztem, bármikor simán újranézném.

Ancsúr 

Emlékszem, még a moziban szerettem volna megnézni, de valahogy mégse sikerült eljutnom jegypénztárig. Most már nem is nagyon bánom, mert ez a film nem az a könnyed kis limonádé, amire az előzetese alapján vártam volna.
Színészek közül kiemelném Zac Efront, aki az utóbbi években nagyon teper, hogy a rajongók különböző szerepekben megismerjék, és ne csak úgy emlékezzenek rá, mint Troy Boltonra, a Vadmacskák és a suliszínház sztárjára. A srác tényleg kitesz magáért. Jó, a filmjeit nem mindig tudom szeretni, de próbálkozik, és én ezt díjazom.

mandu

WES BENTLEY ÉS SHILOH FERNANDEZ <3
A filmről pedig röviden és tömören: ugyan nem szeretem az elektronikus zenét és úgy összességében a DJ-ket, de nem csak ezt kaptam. Van benne minden, ami egy kellemes kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. Szerelem, csalódás, dráma, poénok, hazugságok és nagy álmok. Nekem ez kellett, mivel eléggé ki voltam készülve, de a filmnek sikerült elfeledtetnie a jelenlegi problémáimat. :) A színészeket imádtam, Zac Efron már a Rossz szomszédságnál kinőtt Troy Bolton szerepéből. Ja, és az sem mellékes, hogy baromi dögös lett. :D Nem lett a kedvenc filmem, de így estére tökéletes volt. :3

agi89

Jaj, de nagy bajba vagyok ezzel a filmmel.

Sok minden nem tetszett benne, főleg hogy arra számítottam jobban a „zenéről” fog szólni, nem pedig kapunk egy „zenész” drámáját. (A trailert is még a moziba láttam és már nem emlékeztem belőle semmire.)
Szóval e miatt kicsit csalódtam.
Ugyebár ez a „zene” se az én világom így ez is levont az élvezeti értékéből.
De ha ettől elvonatkoztatunk akkor nem volt rossz film. Kifejezetten szeretem a drámai hangvételű filmeket.

A szinkronja nem volt rossz, de még egyszer valamikor meg fogom nézni feliratosan is, mert vannak „zenék” amelyek eredeti nyelven sokkal jobbak lehetnek.

3 hozzászólás
BekiRose

Nehezen akart beindulni, de utána egy-két klisétől eltekintve nem volt rossz. Maga az alaptörténet kifejezetten tetszett.

kiruu 

Borzalmas volt, de komolyan. Egy meglepően nagyon jóképű DJ palánta, aki még ráadásként gondolkodni is tud… Nyilván jött a szexi csaj, aki véletlenül szintén nagyon értelmes. Nem szeretem ezt a zenei stílust, és ez a borongós, de közben bulizós hangulat nagyon nem illettek össze.

h_grett

Már muszáj volt befejeznem. 3. nézésre sikerült :(
Zac Efron csak a te kedvedért sikerült megnéznem, de ilyen vontatott és unalmas filmet a Vakáció óta nem láttam kb. :D Az utolsó 20-30 perc, ami végre hozott valami változást és érzelmeket, de semmi..Addig semmi :(

H_Anita

Imádom Zac-et, de áhh ez valahogy annyira nem ő volt, Mókus karakterét imádtam. Számomra ő és James volt meghatározó a filmben. A drámai pontig még elment a film, és a befejezés is tetszett, de nem tudom. Annyira nem volt jó. Sok volt az értelmetlen, időkitöltő rész. – És sütött róluk, hogy tényleg csak az idő kitöltése miatt vannak ott. Nem hinném, hogy a rendezőknek sok dolga lett volna…


Népszerű idézetek

Kyszy

Ez a legjobb. Ez mindig a legjobb. A pillanat, amikor elkezdődik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján