Mei-chan no Shitsuji (2009–2009) 8

Mei's Butler / Mei-chan's Butler · メイちゃんの執事
54' · japán · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 10 rész

Shinonome Mei egy fiatal lány, akit még gyerekkorában megmentett egy rejtélyes idegen, aki „inas”-nak nevezte magát. Mivel Mei nem nagyon emlékszik semmire, az egész eseményről úgy hiszi, csak álmodta. Ám amikor Mei szülei egy váratlan baleset következtében meghalnak, az inas is felbukkan.… [tovább]

Szereposztás

Eikura NanaShinonome Mei
Mizushima HiroShibata Rihito
Sato TakeruShibata Kento
Tanimura MitsukiYamada Tami
Abe ShinnosukeKanda
Oomasa AyaKayama Rika
Mayama AkihiroAoyama

Kedvencelte 2

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

kkata76 

A vége felé egyre jobban tetszett a sorozat, biztosan azért, mert akkorra már megismertem a szereplőket. Sok újat nem hoz, de a karakterek jók voltak, és Mizushima Hiro és Sato Takeru is tetszett, a mellékszereplő karakterek legtöbbjét is szerettem. Aranyosan lökött az egész, sok humorral és kis drámával, ahogy azt a japán manga-feldolgozásoknál (már ami az ilyen iskolás témát illeti) megszokhattuk.

GentleRain 

Őszintén szólva, nem nagyon jött be az egész. A dorama lassan indul, a karakterek jó része az elején irritáló, főleg Mei és Lucia-sama. Bár utóbbi a végére sem változik, előbbi legalább próbálkozik. Nagyon látszik rajta, hogy manga-adaptáció, nem is próbálja tagadni. Nem rossz, de azt hiszem, kinőttem már az ilyesfajta doramákból. Mizushima Hiro, valamint Sato Takeru miatt néztem meg kizárólag. Az ő karaktereik nagyon ütnek. A többieké kevésbé.


Hasonló filmek címkék alapján