Watashi ni xx Shinasai (2018–2018) 6

Missions of Love / Do ×× To Me · わたしに××しなさい!
12' · japán · romantikus, vígjáték, sorozat 13
1 évad · 4 rész

Himuro Yukina egy szép, de rendkívül rideg lány, akitől az iskolában mindenki fél, még a tanárok is! Egyetlen kivétel az unokatestvére: Akira. Yukinának viszont van egy nagy titka, valójában ő Yupina, a népszerű mobiltelefonos novellista. A történetei nagyon népszerűek, de az olvasói szeretnék,… [tovább]

Szereposztás

Koseki YutaShigure Kitami
Tamashiro TinaYukina Himuro
Kaneko DaichiHisame Kitami
Yamada AnnaMami Mizuno
Satou KantaAkira Shimotsuki

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

krlany 

Az ötlet jó, a szépfiúk is adják magukat, de valahogy mégis bénácska. Várom a filmet. Az az előzetesből jobbnak tűnik.

3 hozzászólás
Subika 

Nem pontoztam volna le ennyire ha nem több részletből kellett volna végig néznem .Ami a 4 rész volt azon látszik hogy van folytatása de sehol nem találtam meg .Már úgy volt hogy nem tudom végig nézni de ma találtam egy filmet ami a részek folytatása és végre megtudtam a végét is . A történet aranyos volt hogy telon keresztül randi és választási lehetőség .Volt hogy a 3 ból egyik rosszabb volt mint a másik .Végül össze mosódót a játék és a valóság .Szegény lány azt se tudta mikor melyik történik vele .Végül a valóság maradt kis csavarral aztán a döntés ki felé húz a szíve .A lelepleződés maradt utoljára és a várva várt szerelem .

ZPetra 

Igazából se füle, se farka a történetnek, és nem is az áll benne, ami a leírásban van. (Ha jól informált vagyok, akkor ez a filmről szól, ami talán magyarázatot ad a dolgokra.)
Mindenesetre a sztori rövid, gyorsan csúszik, és érdekes. Végül már mi is alig tudjuk, hogy ez az egész csak a játék, vagy tényleg megtörtént. A jelenetek velősek, nincsen bennük semmi felesleges, a szituációk meglehetősen gyorsan, egymás után váltják egymást.
Bár nincs igazán mondanivalója, én annyit leszűrtem belőle, hogy a szerelem bonyollt, és a megértéséhez nem segít hozzá még egy okostelefon sem.


Népszerű idézetek

ZPetra 

Ebben a játékban alapszabály, hogy le kell venni az inget?

1. évad 2. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján