Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron (Tudom, mit tettél tavaly nyáron 2.) (1998) 63

I Still Know What You Did Last Summer
100' · amerikai · thriller, horror 18

Egy év telt el azóta, hogy egy idilli amerikai kisvárosban egy őrült bestiálisan meggyilkolt néhány fiatalt. Egyedül Julie (Jennifer Love Hewitt) maradt életben, ám tudja: nincs elfelejtett bűn, előbb-utóbb mindenért bűnhődnie kell. Hosszú idő után úgy dönt, elutazik barátaival a Bahamákra, ám… [tovább]

Szereposztás

Jennifer Love HewittJulie James
Freddie Prinze Jr.Ray Bronson
Brandy NorwoodKarla Wilson
Mekhi PhiferTyrell Martin
Muse WatsonBenjamin Willis
Jennifer EspositoNancy
Matthew SettleWill Benson
Bill CobbsEstes
Jeffrey CombsMr. Brooks
John HawkesDave

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Értékelhetetlen sikítozós f@s. Én is visítottam, csak én amiatt, hogy elfogyott a film közben a mogyoró. Na akkor igazán pánikba estem…

NaNa_88 

A film 90%-a jumpscare. Egyszer megijedtem. A legvégén. De néha jót röhögtem. :D
Unalom a köbön. Még tini koromban láttam az első részt, amiből csak annyi maradt meg, hogy nem tetszett. Erről azt se tudnám megmondani, hogy láttam-e már ezelőtt. Szerintem ez már annak idején se volt jó.

Dinah

Még fiatalabb koromban láttam, és most is csak azért néztem meg, mert semmi érdekes filmet nem adtak. Kedvenc sosem lesz, max az egyszer elmegy kategória.

pezsgősvacsi

Nagyon jó kis horror, kellő mennyiségű hullával,vérfolyammal,sikitozással,meneküléssel.Persze a szimpi szereplők életben maradnak.

DeadBite

Próbáltak valami új életet lehelni ebbe a franchise-ba,de már számomra az első film is csak közepes volt.A szigetes téma még érdekes is lett volna egy ideig,ám ismét belekerülünk egy tök fölösleges családi szálba is,a Halász eredettörténete sem vált túl érdekessé a számomra.Vannak sokkal jobb filmek is a slasher/gimis horror témában.Sajnos egy nem túl jó folytatás egy nem túl jó filmhez.Nem is csodálom,hogy ezek után (oké,még egy botrányos ZS-kategóriás harmadik film is készült,de az említésre sem méltó) nem piszálták tovább ezt a franchise-t…egyelőre.

Kiskakukk 

Gyerekként szerettem ezt a filmet, aztán pár éve újranéztem…. Rémesen bugyuta film még bugyutább szereplőkkel. :D


Folytatása

Összehasonlítás

Tudom, mit tettél tavaly nyáron


Hasonló filmek címkék alapján