Meg – Az őscápa (2018) 170

The Meg
113' · amerikai, kínai · akció, thriller, horror 12

Miután sikeresen megmenekült egy 70 láb hosszú fehér cápa támadásától, Jonas Taylornak le kell küzdenie a félelmét, ugyanis egy elsüllyedt tengeralattjáró utasai csak rá számíthatnak.

angol
angol
angol
magyar

Képek 7

Szereposztás

Jason StathamJonas Taylor
Ruby RoseJaxx
Li BingbingSuyin
Rainn WilsonJack Morris
Robert TaylorDr. Heller
Cliff CurtisMac
Winston ChaoZhang
Shuya Sophia CaiMeiying
Jessica McNameeLori
Ólafur Darri ÓlafssonFal

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem nagyon tetszett, izgalmas volt, és látványos is. Jó szereplők, főleg Jason Statham irtó szexi volt, cuki volt a kislány és a kutyus is. A cápa pedig állati volt, de nem volt olyan ijesztő számomra. :-D Szerencsére én most is kihagytam az előzetest, és így teljes mértékben élvezhető volt, egyáltalán nem volt unalmas. :-D

LukeSkywalker 

A kopasz izompacsirta és a pincsi elúszik a 100 millió éve kihalt ősasszony elől.
De hol van Dwayne Johnson? Biztos nem fizettek eleget.
Valahol a messzeségben arannyal töltött úszómedencéjében Steven Spielberg harsányan kacag.

Kerüld el, ha kedves az életed. Mert az igazi horror az, ha MEG kell nézned. Nem viccelek. Tényleg nem. Nagyon nem. Szívesen.

Nevra 

Ez király volt. Nagyon tetszett. Egyik legjobb cápás film lett szerintem. Akció dús, izgalmas, időnként vicces. Kedvelhető karakterek. * nem maradhatott le a zuhanyzós jelenet, hogy ne mutassák Jason sexy testét? A-aa.. Meg kellett mutatni. :D
A cápa mérete meg waa hát igen, ezt már szeretem. spoiler
Jaxx nagyon szimpatikus volt. Jó volt a stílusa. A sok úszkáló ember..az a rész is izgi volt. spoiler
Szóval újranézős!

NaNa_88 

Meglepően élvezhetőnek bizonyult. :D
Éppen egy agykikapcsolós semmire vágytam és gondoltam miért ne. A trailer alapján sokkal rosszabbra számítottam. Örülök, hogy pozitívan csalódtam. Nem éreztem azt, hogy x időt elpazaroltam az életemből. De azért egyszer elég volt. :D

kiruu 

Szerintem nem rossz ez. Látványos és sablonos, hozza azt, amit egy cápás filmtől elvárunk. De Jason Statham szexi, van benne cuki gyerek, kutya, egy kis romantika, néhány járulékos veszteség, egy idióta gazdag, nagy cápák, meg aranyos poénok. Ha úgy ülsz be, hogy élvezed a látványt és hagyod magad sodorni, akkor szórakoztató kis mozifilm ez.

Razor 

Statham vs. bazi nagy őscápa, ezzel kb. össze is lehet foglalni a filmet.
Ritkán nézek cápás filmeket, de az ősállatos/óriás szörnyes témával meg lehet fogni, ezért is voltam kíváncsi erre a filmre. Arra a ~2 órára jól szórakoztam, kb. azt kaptam, amit vártam. A történet okés, van benne persze biológiailag értelmetlen dolog (mi a túrónak szem egy a mélyben élő cápának pl.), de ezek a könyvből jönnek, szóval itt a forrásanyagot lehetne hibáztatni. Az tetszett, hogy mondhatni logikus magyarázatot adtak a plakátokon hol ekkorának, hol akkorának ábrázolt megalodonra. A film látványilag rendben volt, a vízalatti világ különösen szép volt a film elején.
Összességében nem bántam meg a film megtekintését, felőlem jöhetnek a folytatások, mert ahogy utánaolvastam, a regényekben jönnek még elő finomságok. (Megalodon vs. Liopleurodon. Yay!!!)

_Norbi

Nálam az „elit” cápás film a Háborgó mélységnél kezdődik, szóval nehéz dolga volt Megnek. Becsületére váljon, szinte minden klisét próbált bevetni ,ami működhet. Volt itt aranyos kisgyerek, kiskutya, milliárdos faszagyerek, kötelező vicces fekete, Crazy Guy. A végén már szó szerint vártam a teljes The Expendables csapatot is. Nem volt ez rossz na. (Mondjuk jó se :D)

Ennyiszer vízbe esni… komolyan…

julcseee

Tipikus. De nem is számítottunk másra. Én nagyon nem vagyok oda Stathamért de végülis hozta azt, amit kell. Ő aztán oda..sz a cápának rendesen. És megment mindenkit. Vagy nem (sejtelmesen néz, majd gonosz kacaj) Egynek jó volt, tipikus mozis film :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

– Ennek a céltávolsága 30 méter.
– 30 méter?
– Igen elég közelről kell lőnöd.
– Szuper.
– De ha akarod megyek én, nem gond.
– Nyugi megoldom.
– Akkor jó, mert kamuztam.

Razor 

Dr. Zhang: Egész biztos vagyok benne, hogy az etorfin hatásos lesz. Tíz köbcenti kiüt egy gyilkos bálnát. Húsz már halálos. Mi a véleménye?
Dr. Heller: Szerintem mehet az egész üveg.

Kicsicsillag95 

– Néha történik valami ami mindent fölborít, csak közben a világ nem áll meg. Jó lenne ha megállna, egy pillanatra, de nem áll meg.

Razor 

Jonas: Mit szólnál, ha te lennél a mentőhajó parancsnoka?
Mac: Azt mondanám…., hogy akkor menjünk pecázni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján