Mawang (2007–2007) 8

The Lucifer / The Devil / Devil Times · 마왕
60' · dél-koreai · dráma, sorozat, thriller, krimi, rejtély
1 évad · 20 rész

Kang felügyelő (Uhm Tae Woong) egy különös gyilkossági ügyben nyomoz, melynek a tetthelyén egy tarot kártyát találnak, ugyanolyat, mint amilyet neki is küldtek a rendőrségre, egy titokzatos levél kíséretében. A tarot kártyák elvezetik egy látnoki képességekkel rendelkező lányhoz Hae In-hez (Shin… [tovább]

koreai · angol

Szereposztás

Uhm Tae WoongKang Oh Soo
Shin Min AhSeo Hae In
Joo Ji HoonOh Seung Ha
Jung Dong HwanKang Dong Hyun
Mawang (2007–2007)

Gyártó
KBS2

Feldolgozásai

Maou (2008–2008)
Maou (2008–2008)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

kkata76 

Ezt nevezem kiváló sorozatnak! A legkisebb mellékszerepig kiváló színészekkel, remek zenével és a néző agytekervényeit igencsak próbára tevő csavaros, izgalmas cselekménnyel. Remek volt!

Shad 

Egyelőre szóhoz sem jutok…Utolsó részig 9 pontot akartam adni,de az utolsó rész után úgy döntöttem % javító 10-st adok, mert megérdemli:) Az amiért eredetileg egy pontot vonni akartam az az, hogy néhol nagyon lassúnak éreztem. Igaz, hogy meg kellett mutatni az érzelmek mélységét, de néha már sok volt:) Sztori alapvetően érdekes és ötletes, bár azért néhány kisebb-nagyobb sebből vérzett. Pl egy ilyen képességnél, mégis hogy tudták úgy irányítani a dolgokat, hogy mindig azt „lássa” amit ők akarnak…ettől függetlenül pl nagyon tetszett, ahogy megoldották Hae In látomásait. A vége ezer darabra tépi az ember szívét, de mégis úgy érzem ennek így volt kerek a vége:(
Karakterek? huh a fájdalom tárháza mindegyik…az ember nem is tudja melyiket sajnálja jobban, mert jelen esetben a „gonosz” fél indokai teljesen átérezhetőek és nagyon a halottak iránt sem tudsz együttérzést táplálni, mégis végig azt éreztem, hogy ügyvédünk minden egyes eset után saját képmásait teremti meg a halottak családjával. A színészek remek munkát végeztek. Legszívesebben az ember ketté tépné Hae In-t, hogy mindkettő napsugara lehessen, hisz mindkettőnek ő a napfény amely az alagúton kívül várja őket.
Kinek? krimi, nyomozós, kicsit misztikus , romantika viszonylag kevés van benne, de rengeteg bűntudat és fájdalom. Mégis megérte megnézni:)

2 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján