Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nagyon nehezen tudtam csak végignézni. Közben meg elgondolkoztam azon, minek kellett leforgatni újra ugyanazt? A spanyolok kezdenek kifogyni az ötletekből? Nemár, eddig bírtam a kreativitásukat. Kicsit más megközelítést próbáltak belecsempészni, de ettől csak idegesítőbb lett a film. Claire és Sofia szimpatikus volt, nekeik nagyon drukkoltam, hogy érjenek célba. Az eredeti nekem is jobban tetszett, de ha lehet választani, inkább a Hang nélkül-re szavazok.

Törpillaa 

Hmm… az elképzelés mód, és a sztori felépítése nem is olyan rossz, és a szereplők is elmennek, de nekem az eredeti verzió sokkal jobban bejött. Azért elég érdekesen felépítette a rendező és a forgatókönyvíró meg a producer ezt a sztorit, izgalmas is, de az eredeti sokkal jobb. Sebastian, Claire, Anna és Sophia kedvelhetőek voltak, és a kutyák is tök aranyosak voltak, mint a legvégén a madarak is. :) spoiler De érdekes alapsztorit raktak össze, a komor hangulata is megvan, és nem is olyan rossz, tetszett is, a szereplők is jók voltak, és a helyszín választások is jók voltak.

Kiskakukk 

A rossz értékelések elbizonytalanítottak, így kissé vonakodva indítottam el. Semmi jót nem vártam… és most mondhatnám, hogy nem is kaptam (:D) DE az a helyzet, hogy nekem ez bizony tetszett.
Nagy előnye, hogy nincsenek benne idegesítő terhes nők, meg a képünkbe tolt szülés, amitől a falra másztam az első részben. Gyerek itt is van, de kicsit idősebb, és nem sok vizet zavar.

Az elején jól át tudott verni a film. spoiler

Az első részre 7 csillagot adtam, úgyhogy jószívű leszek, és legyen ez is annyi.

csokidani 

Atlagos, felejtheto alkotas jellegtelen szineszekkel, dramaturgia nelkul.
Teljesen felesleges volt elkesziteni.

BeL1eVe 

Akad pár szépen kitartott snitt, a lepusztult utcák jól festenek és elvétve előbukkan néhány érdekesség spoiler, viszont a horrorelemeit repetitíven, ötlettelenül és főleg súlytalanul kezeli, ahogy a karaktereit is. A Babylon-ból ismert Diego Calva és a Black Mirror – Hang the DJ epizódjának főszereplőnője, Georgina Campbell próbál némi színt adni figurájának, de a többiek vagy erőltetetten fontosnak vannak beállítva, vagy irtó semmilyenek. A befigyelő logikátlanságok, a beleszuszakolt spoiler mellékszállal a fináléhoz érve már baromira fárasztottak. Harmatos középszer, ami nélkül bőven tud létezni a 2018-as film.

Roboraptor 

A Bird Box Barcelona egy átlagos horrorfilm átlagon felüli, de többnyire kihasználatlan alapkoncepcióval és helyszínnel, ami a kiszámíthatóság és a klisék kényelmes csapdájába veti bele önmagát, saját kézzel vetve véged az eredetiség kibontakozásának és ambíció szikráinak. Megrázó, de furcsa lenne, ha öngyilkos embereket nézni nem lenne megrázó; ezen túl azonban nem tud mit kezdeni magával, ahogy elődjéhez képest újszerű, különlegesebb elemeivel sem. Egy szimpla esti nyomasztásnak elmegy, de egy felejthető mentális kiruccanásnál nem több.

Bővebben: https://www.roboraptor.hu/2023/08/06/bird-box-barcelona…


Hasonló filmek címkék alapján