Lejtőn (2011) 15

The Ledge
101' · amerikai, német · dráma, thriller 16

Gavin Nichols egy háztető peremén áll, készen arra, hogy a mélybe vesse magát. Hamarosan a helyszínre érkezik Lucretti nyomozó is, hogy az öngyilkosjelöltet tervéről lebeszélje. Kiderül azonban, hogy az eset csöppet sem olyan egyszerű, mint, amilyennek látszik. Gavin nem önszántából szeretne… [tovább]

angol

Szereposztás

Charlie HunnamGavin Nichols
Terrence HowardHollis Lucetti
Liv TylerShana Harris
Patrick WilsonJoe Harris
Jaqueline FlemingAngela Lucetti
Christopher GorhamChris
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Emerson 

Rég láttam ennyire idegesítő filmet. A vallás téma eleve kényes terület számomra, hát ha még megy a győzködés, hogy ki melyik oldalt válassza… spoiler
A film ott vált számomra érdektelenné, amikor minden poén valami szexuális túlfűtöttségről szólt, ezt meg már rögtön az elején a néző képébe tolták. spoiler. A másik, ami felhúzott, hogy a két oldalt (hívő, nem hívő) úgy különítették el, hogy az egyiküket egy undorító alaknak állították be (hívő), a másik meg maga volt a tündibündi földe szállt kisangyal (nem hívő).
Rém unszimpatikus volt mindegyik karakter. És hiába volt az egyikük megrögzött ateista, akivel esetleg egyet tudtam volna érteni, olyan idióta módon érvelt, hogy legalább akkora maflást érdemelt volna, mint a szentfazék ellenpólusa. Wilson eszméletlen meggyőzően tudja hozni az ilyen jellegű karaktert, simán elhiszem róla, hogy az általa kántált hülyeséget el is hiszi. Ellenben
Hollywood új kedvencével… nem értem Charlie Hunnam körülötti felhajtást. De maradjunk annyiban, hogy még nem tudott meggyőzni (sem itt, sem a SoA-ban).
Majdnem 2 csillagot adtam a filmre, mert a vége miatt megérdemelte volna. Ha nem cseszik el. spoiler
Azt hittem, ez egy olyan dumálós, elmélkedős film lesz, ahol ateista és hívő intelligensen érvelnek egymással szemben. Nem, ez nem olyan film. Persze ha két hülye kerül egymással szembe, akkor abból nem sül ki semmi jó. Sajnálom.

NaNa_88 

Érdekes egy film. Az elején még nem igazán értettem mitől lesz ez thriller. Ez a része elég soká jött elő, igazából csak a végén.
Sok jó színész van a filmben, jó a történet is, de a kivitelezés nekem kicsit furcsa volt. Olyan hangulatot adtak a filmnek, amit nem is tudnék leírni. Furcsa volt, na. :D Egyszer jó volt megnézni, de többször nem hiszem. Nem hittem volna, hogy így zárul, és izgultam is, hogy mi lesz, de pont ezért nem is érdemes sokszor megnézni. Oda a meglepetés. :)

Lilla_Kissné_Tamás

Sokkal jobb filmet is lehetett volna belőle készíteni. Nem tudtam beleélni magam, valahogy nem fogott meg ez a film, annak ellenére, hogy jó szereposztás volt és a történet is jó alap lett volna….
Kár érte.

Timi

Szuper színészek, nagyon jó történet, remek kivitelezés. Nagyon tetszett!


Népszerű idézetek

[névtelen]

Gavin: You have a very sexy mouth.
Shana: A very sexy married mouth.

[névtelen]

Gavin: I guess it's always inexplicable why you fall in love, isn't it?

[névtelen]

Appreciating someone's kindness isn't necessarily the same thing as being in love.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján