Legenda vagyok (2007) 295

I Am Legend
101' · amerikai · sci-fi, dráma, thriller, horror 16

2 díj · 2 jelölés

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát,… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Will SmithRobert Neville
Alice BragaAnna
Emma ThompsonDr. Alice Krippin
Charlie TahanEthan
Willow SmithMarley Neville
Hirdetés

Kedvencelte 53

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Már többször láttam ezt a filmet, de még mindig tetszik. A kutya nagyon aranyos volt, és Will Smith is nagyon jó volt.

csartak 

Van egy kép a filmből, hogy Will Smith megy a kutyájával, és háttérben meg a kihalt nagyváros. Annak ellenére, hogy nem láttam még a filmet, ez úgy néha halványan beugrott, hogy hogyan adja vissza az egyedüllét érzését. Ezek részek egész jók voltak.. a film olyan közepes, de nem unatkoztam rajta.

MFKata

Én ezt nem akartam megnézni, de a férjem kíváncsi volt rá. Így ő nézte és én „olvastam” közben. Aztán letettem a könyvet és ott ragadtam a filmnél. Zseniális, félelmetes és emlékezetes. Zombikedvelőknek alapmű.

Zajec_Sternenkind 

Jó film, mindig leragadok nála, amikor leadják a tv-ben. Spoiler nélkül nehéz írni róla, mert csak egy átlagos zombis film illúzióját keltené, pedig annál jóval több, a hibái ellenére is.
spoiler

1 hozzászólás
victoria_m997

Szerintem abszolút nem nagy szám. A film nagy részében nekem vontatott volt, de jó alapötletű, Will nagyon jól játszott, mint általában (legalább nem kellett túl sok színésznek fizetni! (csak viccelek). Nagyszerűen mutatja be a magányt, és a posztapokaliptikus rész is jó, de kissé nekem unalmas, itt az apokalipszis érdekesebb lett volna. spoiler. Összességében 1x nézős.

4 hozzászólás
ChöppMoly

Nem vagyok odáig az ilyen típusú (zombis) filmekért, de Ez tetszik.

1 hozzászólás
EfCsabi

Hallottam róla, hogy csináltak egy alternatív befejezést, így utánanéztem és meglestem azt is…szerintem az eredeti jobban illik az alaptörténethez és az adott címhez.

Baly 

A végére nem is volt olyan rossz, mint amilyennek indult.

otaksa

Amikor láttam, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de még így, évekkel később is eszembe jut egy-egy mozzanata….

meseanyu

Ettől beszartam. Nem szoktam ilyesmit nézni, ezt sem tudom, miért tettem, de el kell ismerni, hogy a maga műfajában jól megállja a helyét. Persze nincs nagy összehasonlítási alapom. :-)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján