Legenda vagyok (2007) 322

I Am Legend
101' · amerikai · sci-fi, dráma, thriller, horror 16

2 díj · 2 jelölés

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát,… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Will SmithRobert Neville
Alice BragaAnna
Emma ThompsonDr. Alice Krippin
Charlie TahanEthan
Willow SmithMarley Neville
Hirdetés

Kedvencelte 56

Várólistára tette 64


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Már többször láttam ezt a filmet, de még mindig tetszik. A kutya nagyon aranyos volt, és Will Smith is nagyon jó volt.

csartak 

Van egy kép a filmből, hogy Will Smith megy a kutyájával, és háttérben meg a kihalt nagyváros. Annak ellenére, hogy nem láttam még a filmet, ez úgy néha halványan beugrott, hogy hogyan adja vissza az egyedüllét érzését. Ezek részek egész jók voltak.. a film olyan közepes, de nem unatkoztam rajta.

MFKata

Én ezt nem akartam megnézni, de a férjem kíváncsi volt rá. Így ő nézte és én „olvastam” közben. Aztán letettem a könyvet és ott ragadtam a filmnél. Zseniális, félelmetes és emlékezetes. Zombikedvelőknek alapmű.

Zajec_Sternenkind 

Jó film, mindig leragadok nála, amikor leadják a tv-ben. Spoiler nélkül nehéz írni róla, mert csak egy átlagos zombis film illúzióját keltené, pedig annál jóval több, a hibái ellenére is.
spoiler

1 hozzászólás
VZs003 

Csakis azért a 7 csillag, mert a vége nem tetszett és mert magyarázatot – hogy minden hogyan alakult ki – nem kapunk.

otaksa

Amikor láttam, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de még így, évekkel később is eszembe jut egy-egy mozzanata….

victoria_m997

Szerintem abszolút nem nagy szám. A film nagy részében nekem vontatott volt, de jó alapötletű, Will nagyon jól játszott, mint általában (legalább nem kellett túl sok színésznek fizetni! (csak viccelek). Nagyszerűen mutatja be a magányt, és a posztapokaliptikus rész is jó, de kissé nekem unalmas, itt az apokalipszis érdekesebb lett volna. spoiler. Összességében 1x nézős.

4 hozzászólás
ChöppMoly

Nem vagyok odáig az ilyen típusú (zombis) filmekért, de Ez tetszik.

1 hozzászólás
EfCsabi

Hallottam róla, hogy csináltak egy alternatív befejezést, így utánanéztem és meglestem azt is…szerintem az eredeti jobban illik az alaptörténethez és az adott címhez.

meseanyu

Ettől beszartam. Nem szoktam ilyesmit nézni, ezt sem tudom, miért tettem, de el kell ismerni, hogy a maga műfajában jól megállja a helyét. Persze nincs nagy összehasonlítási alapom. :-)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján