Legenda vagyok (2007) 444

I Am Legend
101' · amerikai · sci-fi, dráma, thriller, horror 16

2 díj · 2 jelölés

Robert Neville (Will Smith) a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg a gyilkos vírus. Mára ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember. A pusztító járvány következtében azonban új faj jött létre. A mutánsok figyelik minden mozdulatát,… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Will SmithRobert Neville
Alice BragaAnna
Emma ThompsonDr. Alice Krippin
Charlie TahanEthan
Willow SmithMarley Neville
Salli Richardson-WhitfieldZoe Neville
Mike Pattonmutánsok (hang)

Kedvencelte 77

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Remek Will Smith film! Tetszett a disztópia, amit teremtett; nem hagyott magyarázat nélkül, de nem is ment bele túlzottan a részletekbe ahhoz, hogy katyvasz legyen belőle. Remekül átadta a magány érzését és bár viszonylag lassú a történet, mégsem eseménytelen vagy unalmas. A vége nekem túl hollywoodi, de ezt leszámítva nagyon szerettem.

Törpillaa 

Már többször láttam ezt a filmet, de még mindig tetszik. A kutya nagyon aranyos volt, és Will Smith is nagyon jó volt.

csartak

Van egy kép a filmből, hogy Will Smith megy a kutyájával, és háttérben meg a kihalt nagyváros. Annak ellenére, hogy nem láttam még a filmet, ez úgy néha halványan beugrott, hogy hogyan adja vissza az egyedüllét érzését. Ezek részek egész jók voltak.. a film olyan közepes, de nem unatkoztam rajta.

MFKata

Én ezt nem akartam megnézni, de a férjem kíváncsi volt rá. Így ő nézte és én „olvastam” közben. Aztán letettem a könyvet és ott ragadtam a filmnél. Zseniális, félelmetes és emlékezetes. Zombikedvelőknek alapmű.

Ascyra 

Most látom harmadszor. Engem ez a film legnyűgöz. Lehet, hogy a kies hangulat, a magány torokszorító érzése, és a végső belenyugvás valamibe, amin nincs sem erőnk sem erőforruásunk elég, hogy javítsunk. Annyira nihilisztikus lett ez a történet, hogy csak rá gondolva is megborzongok tőle. Ezerszer újra fogom nézni, egyszerűen engem totál beszippant. Will Smith-t sosem a színészi tehetsége miatt kedveltem, inkább azért, mert sokoldalú, ezt a filmet azonban, én úgy látom, nagyon komolyan vette. Jól áll neki! Szívből ajánlom a horrort kedvelőknek. Nem vér-bél – annál sokkalta jobb!

UViki 

Csakis azért a 7 csillag, mert a vége nem tetszett és mert magyarázatot – hogy minden hogyan alakult ki – nem kapunk.

Negative_Singularity

Jó film, mindig leragadok nála, amikor leadják a tv-ben. Spoiler nélkül nehéz írni róla, mert csak egy átlagos zombis film illúzióját keltené, pedig annál jóval több, a hibái ellenére is.
spoiler

1 hozzászólás
otaksa

Amikor láttam, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de még így, évekkel később is eszembe jut egy-egy mozzanata….

victoria_m997

Szerintem abszolút nem nagy szám. A film nagy részében nekem vontatott volt, de jó alapötletű, Will nagyon jól játszott, mint általában (legalább nem kellett túl sok színésznek fizetni! (csak viccelek). Nagyszerűen mutatja be a magányt, és a posztapokaliptikus rész is jó, de kissé nekem unalmas, itt az apokalipszis érdekesebb lett volna. spoiler. Összességében 1x nézős.

4 hozzászólás
ChöppMoly

Nem vagyok odáig az ilyen típusú (zombis) filmekért, de Ez tetszik.

1 hozzászólás

Népszerű triviák

UViki 

Will Smith olyannyira hozzászokott a négylábú barátja közelségéhez a Legenda Vagyok című film (2007) forgatása közben, hogy meg akarta tartani az állatot. Sajnos az állat tulajdonosát nem sikerült meggyőznie.

[www.filmezzunk.hu]

Kapcsolódó filmek: Legenda vagyok (2007)

Legenda vagyok (2007)

Kapcsolódó művészek: Will Smith

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján