Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

monokrom22 

A Kuponkirálynők nem egy jó film, de nem is érdemli meg feltétlenül a földbetiprást. A történet megérdemelt egy megfilmesítést, mondjuk nem pont ebben a formában, de mindegy… a színészek közül legalább a férfi páros használható valamennyire, a zene és a vágások pedig egész nézhetővé varázsolják a humort eléggé nélkülöző, igazi mondanivaló nélküli, fárasztó párbeszédekkel és közhelyes felépítéssel gyakran operáló komédiát. Streamingen lett volna a helye, ne rohanjatok érte a moziba, még Black Friday miatt se!

Nadin 

Egész szórakoztató volt, igaz nem a vicces módon, hanem inkább a fárasztó módon. Connie és JoJo sokszor szörnyen butának tűntek, és időnként csak fogtam a fejem, hogy „Istenem, miért?” tették, amit tettek.
Paul Walter Hauser karaktere, alias Ken Miller viszont rettenetesen idegesített. Kilmurry nyomozó helyében én simán hagytam volna elrepülni Kansas-be, a hamis feladó után kutatni, legalább megszabadultunk volna tőle egy időre…
Connie alapötlete, azaz, hogy hamisítás nélkül jutnak kuponokhoz, viszont lenyűgöző volt, habár az igazán jó ötletet a mexikói fickó adta nekik. És ami azt illeti, pont ő és a felesége járt a lagjobban az egész sztoriból.
Anno talán két-három részt láttam összesen abból a Kuponzsonglőrök című dokumentum sorozatból, de sosem érdekelt túlzottan. Lehet csak azért, mert engem nem hoz igazán lázba a vásárlás gondolata. spoiler

StAngela

Több sebből vérző film volt. Az alap motiváció ami miatt leültem megnézni, hogy régen anyámmal szerettük a Kuponzsonglőrök című realityt. Na jó, inkább csak jót szórakoztunk az amcsik elvetemült zsugoriságán.
Ami ezt a filmet illeti, nos, lehetett volna vicces, tanulságos vagy ilyesmi, ehelyett azonban csak fárasztó volt, ahogy pl. Connie is. Ahogy ráfüggött a kuponozásra, az valami visszataszító volt. (Mintha valami versenyt nyerne meg, ha spórol 100 dollárt. xD)
Borzalmas és szánalmas volt egyszerre.
Őszintén, csak végső esetben nézzétek meg és akkor is jobb ha közben csináltok valami értelmeset!

MrsAbbie

Oké, hogy megtörtént. Oké. Hallottam már az amerikaiak kupon-őrületéről.

Azt hiszem a 40. perc környékén akartam kijönni először. Aztán az abszurditás okozta vihogás miatt maradtunk.
A cím tuti nem adta vissza a megtörtént eseményeket,
biztos nem úgy adta vissza,
én inkább egy könyvet vettem volna a két mozijegyünk árából,
és végül *Ezt a $z∆®t!* felkiáltás hagyta el elsőként a számat, a teremből való kilépéskor.


Népszerű idézetek

Londonna 

– A postánál nincs fontosabb, Ken. Az ember papírra veti a legféltettebb gondolatait, aztán borítékba csúsztatja és bélyeget ragaszt rá. Ránk bízza a titkait, mi meg kiszállítjuk.
– Ja, gondolom, csak nehezemre esik elhinni, hogy valakit még lázba hoz, ha levél jön neki a postán.
– Hmm. […] Szerintem sokaknak igenis fontos a levél, Ken.

1 hozzászólás
Londonna 

– Nem az számít, hogy jutsz el a célig, csak az számít, hogy eljuss.

Londonna 

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Ne baszakodj a postával!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján