Kung Fu (2021–) 4

Egy fiatal kínai-amerikai nő, Nicky Shen pánikjában otthagyja az egyetemet és sorsfordító utazásra indul egy elzárt kínai kolostorba. De amikor hazatér a szülővárosába, a helyet bűnözés és korrupció sújtja, így Nicky a harcművészeti tudásával és a Shaolin értékrenddel védi meg a közösségét és… [tovább]

angol
angol · angol

Szereposztás

Olivia LiangNicky
Shannon DangAlthea Shen
Tzi MaJin
Gavin StenhouseEvan Hartley
Bradley GibsonJoe
Rebecca OlsonSabine
Patricia PembertonBridget Ross
Michel Issa RubioManu
Kheng Hua TanMei-Li Shen
Jon PrasidaRyan Shen

További szereplők

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Raizo 

A világot semmiképp sem váltja meg. :) Sajnos a David Carradine-os sorozathoz sincs köze, de azért nekem tetszett az első évad. Érdekesnek találtam azt az energiát, erőt, ami a fegyverekben volt, és amire mindenki hajtott, úgyhogy a kutatós része tetszett, ám azért akciójelenetek lehettek volna hosszabbak is. Azért a végére hagytak néhány csavart, így kíváncsian várom a második évadot. :)

4 hozzászólás
Rémálom 

Jó, tipikus CW sorozat, úgyhogy sokat nem kell várni: egy bugyuta, de szórakoztató, melodramatikus masszára vágytam, de ez még azon is alulteljesít.

A főszereplő rendben, legyen Mary-Sue, de egyszerűen nevetséges volt, ahogy gondolkozik – 3 éve otthagyta a pasiját és meglepődik, hogy nem várt rá, és azt hiszi, hogy egy kis kedves beszéddel majd rávesz embereket, hogy szálljanak szembe a maffiózókkal, akik a környéket fenyegetik.

Az egész sorozat kezdete egy voice overes, hangos zenére összevágott „előző részek tartalmából,” ami csak szimplán kínos, és ezek után is inkább mindent 10 percenként elmondanak a nézőknek.

Női empowerment sorozat, de azért hiszünk egy pasinak, mert szexi. És ne is említsük azt a jelenetet, ahol találkoztak – köszöntek egymásnak, de máris egy párnak nézik őket.

Kínos, kínos, kínos – erre mást nem lehet mondani.

Kaszálva: 1x01


Hasonló filmek címkék alapján