Két hét múlva örökké (2002) 254

Two Weeks Notice
101' · amerikai, ausztrál · romantikus, vígjáték

George Wade New York egyik vezető ingatlanfejlesztési vállalatának felelős pozícióját tölti be. Bátyja, Howard a cég üzleti sikereinek motorja, és egyáltalán nem nézi jó szemmel testvére hóbortját. George ugyanis minden jogásznővel kikezd és amikor meghódított nő valami hibát vét, Howardra vár,… [tovább]

angol

Képek 9

Szereposztás

Sandra BullockLucy Kelson
Hugh GrantGeorge Wade
Alicia WittJune Carver
Dana IveyRuth Kelson
David HaigHoward Wade
Dorian MissickTony
Jason AntoonNorman
Charlotte MaierHelen Wade
Heather BurnsMerryl
Katheryn WinnickTiffany

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 44

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

AniTiger 

Én nagyon szeretem ezt a kis buta romcom-ot. :)) Sandra Bullock is kedvenc, Hugh Grant is kedvenc – még az a csaj (a legjobb barátnő) a szépségkirálynős izéből is kedvenc. A sztori bolondos, normáltalan, totál lehetetlen, de leköt, nevetek, szórakozok: ez egy film.

Nihilchan 

Nagyon tipikus, klisés és abszolút lehetetlen, mégis szeretem ezt a filmet. A józan eszem nem érti, hogy egy Lucy kaliberű okos nő hogyan dőlhet be egy olyan arrogáns majomnak, mint George Wade, közben viszont Hugh Grant egy elképesztően vonzó férfi és így minden világossá válik. Arról nem is beszélve, hogy a két főszereplő milyen bájos együtt. Sandra Bullock pedig szimplán és pofátlanul gyönyörű és imádom, amikor ilyen esetlen, „furabogár” szerepet játszik. Klasszikus, mindenkinek-látnia-kell-legalább-egyszer romantikus vígjáték. Kötelező darab. (Plusz, én nem igazán szeretem a hazai szinkronokat, de Für Anikót imádom, mint Sandra magyar hangja.)

Osli75 

Cuki romantikus komédia tele klisékkel, de szerettem. Mondjuk biztosan hozzátett, hogy szerettem a Sandra-Hugh párost, mindkét színész kedvencem. Semmi extra, de jó kikapcsolódásnak.

pizza42

Majdnem az a tipikus romantikus film, jó poénokkal. Kellemes.

marta_melyi

Aranyos film, tele klisékkel :)
Imádom Hugh Grantet és Sandra Bullockot külön és együtt is.
Vicces volt és persze utánozhatatlan a maga nemében.

ptagi

Nincs új – sem a nap alatt, sem Hollywoodban. De a nap is újra és újra felkel mégis. A témák miért is ne ismétlődhetnének? Főleg ezzel a szuper színész-párossal :)

moonchristal 

Örök kedvenc, akárhányszor nézem meg, mindig szeretem. Ez a film után lett nagy kedvenc Hugh Grant és Sandra Bullock is. Szórakoztató, vicces, aranyos kis romantikus sztori. Tökéletes kikapcsolódás.

Ninácska 

Rövidtávú terveim közt szerepel, hogy újból megnézzem, mert annak idején nagy kedvencem volt! Sandra Bullock kedvencem, akárcsak Hugh Grant, ketten együtt pedig remek párost alkotnak! Habár meglehetősen kiszámítható, hogy hogy fog végződni (ez nem feltétlen baj, ne értsetek félre), még így is roppantul élvezhető, vicces, szórakoztató.

Kathleen 

Volt benne néhány jó poén, és nagyon bírtam George laza stílusát, de aztán akadtak olyan vérciki pillanatok benne, hogy rám tört a szekunder szégyen. Nem ez az isteni SB legjobb alkotása…

alexakarola 

Imádom Sandra Bullock-ot és Hugh Grant-et is, úgyhogy nagyon reméltem, hogy a film is tetszeni fog és így lett, egyáltalán nem csalódtam, sőt, jobban is tetszett, mint amennyire vártam.Mindkét karakter megnyert magának, az egymás közötti párbeszédek haláliak voltak, a kémia is meg volt és hát a két főszereplő megint hozta a szintet. Talán mondhatom, hogy a kedvenc vígjátékaim egyike.


Népszerű idézetek

dorka_király

Ruth: Hogy tud így aludni?
Georg: Egy óceánzúgás szimulátorral.

Dorka 

George: I think you should move on. Forget him. Plenty of other pebbles on the beach. The world must be full of men who'd die to spend their life with a compulsive eater who's incapable of falling in love.
Lucy: What? I've fallen in love.
George: Oh yeah?
Lucy: Yes.
George: With whom, might I ask? And no pets.

Ninácska 

Két dologhoz értek: a sakkhoz és a nőkhöz. A sakkban vannak szabályok, bábuk, futók, bástyák, huszárok. Kiszámíthatók. Valaki nyer, a másik veszít. De a nők… ők aztán nem ismernek szabályt, kiszámíthatatlanok a lépéseik. Ha nőkről van szó, soha nem nyer vagy veszít senki, szövegelhetsz nekik, amíg ki nem fogy belőled a szusz. Minden pasi csak gyalog a nők szemében.

EBrody

Te egy szent vagy. Gandhi hozzád képest porszívóügynök volt.

zsana

Nagyon megható volt e kedves beszéd,
Életemben nagy űrt hagy ez a cég,
Emlékeim a világért se cserélem,
És, ha megöltök valakit, akkor megtaláltok a Jogsegélyben.

Papp_Fanna8 

Lucy: Azt mondtad szóljak, hogyha balfék vagy. Hát most szólok!

Papp_Fanna8 

Ha az ember képes megváltozni, akkor a világ is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján