Kegyenc fegyenc (2007) 146

Big Stan
105' · amerikai · akció, vígjáték 16

Stan Mintont a kisstílű szélhámost csalásért elítélik. Agyafúrt ügyvédje segítségével azonban Stannek sikerül némi időt nyernie, így van némi esélye túlélni a börtön kegyetlenségét. Stan úgy dönt, hogy kiképezteti magát. A titokzatos Mester segítségét kéri, faragjon belőle rettenetes… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Rob SchneiderBig Stan
David CarradineMester
Scott WilsonWarden Gasque
Jennifer MorrisonMindy
Olivia MunnTitkárnő
Brandon T. JacksonDeshawn
Henry GibsonShorts
M. Emmet WalshLew Popper
Jackson RathboneRobbie
Megan CavanaghParole Board

További szereplők

Kedvencelte 21

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Bár bírom Robot ezt a filmet először Jackson Rathbone miatt néztem végig. Akkor (úgy 10 éve) nem nagyon volt róla véleményem. Kb csak fanoltam hogy láthatom máshol is az (egyik) akkori kedvencem. Aztán többször láttam de még mindig semmi. Most újra megnéztem de még mindig nem igazán van róla véleményem.

– Tetszik maga a történet.
– Tetszik az, ahogy rendet tartott.
– Tetszik az, ami lett a rabokból. A végén Jacksontól még mindig olvadok.

Viszont nagyon nem tetszik az, hogy túl tolták. Tudom, hogy nem egy komoly filmnek készült és én örülök is annak hogy vígjáték.. De meg lehet ezt oldani normálisabban. És igazából nem is az ”ujjas” dologról beszélek mert annak is meg van a maga humorja. Hanem Mindy-ről. spoiler Ő elég gáz.

kedaiyun

Tipikus Rob Schneider-vígjáték, néha alpári poénokkal, de egyszer meg lehet nézni. Kész csoda, hogy a magyar címben nem szerepel a „tök” szó. Pl. lehetett volna „Tökös börtöntöltelék” is.

UViki 

Ez egyébként annyira nem is volt rossz.

Adri3nn

Kiskoromban apukám letöltötte a régi laptopunkra. Még nem tudtam kezelni a netet -az írástudatlanságomnak köszönhetően- ezért folyamatosan azt a pár filmet ismételtem ami le volt töltve, köztük ezt is.
Visszanézve nagyon nem gyereknek való, bár nemhiszem hogy emiatt lettem olyan amilyen. Rob Schneider mindig Big Stan-t juttatja eszembe, minden komédiáját szeretem:)
Vannak hibái, de mindent összevetve jó film. Némely poénon még mindig nevetek, bár mostanra már legalább tízszer láttam elejétől végéig.

Kiskakukk 

Bitang fárasztó, de jókat röhögtem rajta.

Czkitty

Szerintem még mindig vicces. Kicsit erőltetett, néha kicsit sok(k), de pont olyan, amit ígér. :)


Népszerű idézetek

Papp_Fanna8 

Önző dolog ilyen világba gyereket szülni.

Papp_Fanna8 

A hasad csupa stria lesz… bizony csupa stria.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján