Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Anna93 

Ami klisé létezik, az mind benne volt a filmben. A főszereplők unalmasak még a kémia sincs meg köztük, pedig most olvastam hogy házasok , a mellékszereplők viszonylag jók.

Ja, és a karácsony az utolsó egy percben jelenik csak meg.

Romantikus filmnek, és karácsonyi filmnek sem jó.

Kemiviki 

Ezt sem mondanám éppenséggel karácsonyi filmnek. Inkább egy romantikus, klisés de aranyos, karácsonyt megemlítő film.
Nem volt annyira rossz, mint amennyire lehúzták szerintem.
Szép volt a táj, az egész gazdaság. A történet sablonos, de jó. A mellékszereplők brillíroztak. Callie mosolya meg jéghegyeket tud olvasztani :)
Nekem tetszett, esti kikapcsolódásnak tökéletes volt.

eszter_m 

Ez nem volt vígjáték, romantikusnak is alig nevezhető, karácsonyinak meg minek? Oké, egy montázsban valóban feldíszítették a házat…
Klisé hegyek, ellenszenves szereplők és nagyon reméltem, hogy elbukják a birtokot, a srácot ki dobja az anyja és beszántják a szőlőt.
A biztosítékot érdekes módon az verte ki, mikor Callie fent a szőlőnél mondta Joseph/Manny-nek, hogy tart fent egy pár üveg bort itt, a pad alatt, a tűző kaliforniai napon…
Az egyedüli értékelhető pontnak valódi Manny és Leo barátságát tartom, ezért érdemel meg 2 csillagot.
Többször elhagyta a szám, hogy el akarok beszélgetni a forgatókönyvíróval, de tényleg, csak beszélgessünk, erre most nézem, hogy főszereplőnk írta ezt az izét.

eszternemeszti

A többi értékelővel szemben én annyira nem éreztem ezt a „nincs kémia” dolgot. Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy egy tanyasi lány szkeptikus az új emberekhez. Pláne ha az egy nyakkendős inges „herceg”.
Aranyos kis film volt, szerintem minden, amit beletettek kellett oda.

Dóra_Pethő 

Egyszer nézhető, karácsonyinak nem mondható romantikus film. Nagyon sablonos, klisés, kiszámítható – nem kínál többet, mint amennyit várhatunk tőle. A szereplőkkel nekem nem volt gondom, amit lehetett, azt ők kihozták a filmből.

thehorsewhisperer

Talán a legjobb szó rá, hogy olyan semmilyen. Érzelmes film lehetne, de valahogy nem tudott meghatni. A főszereplők között se nagyon láttam, hogy működne a kémia, pedig elvileg ők a való életben is egy párt alkotnak.

iamwiki 

Hát nem fogott meg annyira amennyire vártam. A karácsonyi hangulat sem jött át annyira. A sztori jó volt és a szereplők is jok voltak. Egyszer nézhető volt.
(en)


Hasonló filmek címkék alapján