Kedvencelte 1

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Haspók 

Kapkodtam a fejemet ide meg oda, a párhuzamos világok megértése nem kis gondot okozott nekem. Ettől függetlenül nagyon tetszett a film, bár néhol voltak logikátlanságok, megmagyarázatlan dolgok, de az összhatás az jó volt. A színészek is megállták helyüket ebben a csavarokkal teli filmben. Lehetett szurkolni a főszereplőknek, mindvégig izgulni értük és az életük jobbá válásában.
A spanyol nyelv szeretete nálam meg még erősödött is a film által, szóval mindenképpen megérte megnéznem .

Charityy 

Sok helyen láthattuk már a párhuzamos világok kérdését, így a téma nem volt új, a megközelítés viszont igen és hú, de nagyon tetszett! Iszonyatosan izgalmas és végig fenntartja az érdeklődést, mert próbálod feldolgozni a történteken és azon gondolkodni hogy mégis mi történt most és hogy ez hogyan lehetséges.
Azt hittem, lesz majd benne több időben való ugrálás is, de egy esemény köré építették fel az egészet, azt viszont kiválóan oldották meg.

kkata76 

Érdekes és izgalmas film volt. Az időparadoxonokba nyilván bele lehetne kötni, de mivel nem vagyok fizikus, és egyébként is ez fikció, így ebbe nem mennék bele. Azzal együtt is teljesen lekötött, hogy maga a téma és az alapszituáció sem új, de tettek bele néhány csavart. Arra mondjuk rájöttem, hogy ki a nyomozó, de fogalmam sem volt, hogy mi lesz a vége… Tetszett.

katy_swartz 

Nem volt egy új ötlet, de mégis jól megvolt fogva , érdekesre sikerült. A szereplők is szimpatikusak voltak. A film vége pedig megdöbbentő volt.Egyedül a spanyol szinkron kicsit szokatlan még nekem, az angol után. :D

ViraMors 

Az időutazás és/vagy párhuzamos világok nem ritkán vezetnek káoszhoz és logikátlanságokhoz. Néha itt is rezgett a léc, káosz nem volt, de logika terén azért felmerülnek kérdések, illetve a legfőbb csavar szerintem az első adandó alkalommal egyértelművé vált, ennek ellenére az végeredmény egyszerre hatásos és szerethető. A film ügyesen vegyítette a krimit és az – első sorban érzelmi – drámát. Jól adagolta az információt a néző felé és volt pár egészen váratlan húzása is. Adriana Ugarte játéka szerintem hagyott maga után némi kivetnivalót, ennek ellenére lehetett neki drukkolni és aggódni érte. A többi színésszel meg voltam elégedve és összességében a sztori is határozottan tetszett. Egyszer megnézném úgy is, hogy a srác a fő nézőpontkarakter.

sgtGiggsy

Kifejezetten jólsikerült időutazós (bár technikailag nem egészen az) film, néhány logikátlansággal.
A Pillangóhatás, és hasonló filmek kedvelőinek mindenképp ajánlott.
A sztori szerint 89-ben iszonyatos elektromos vihar dúl Spanyolország fölött. Egy fiú szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, és nem sokkal később meghal. 25 évvel később, egy hasonlóan különös elektromos vihar idején egy család költözik a fiú volt házába, és megtalálják az ő régi videokameráját. Különös járat nyílik meg a két idősík között, amelyen keresztül a család anyukája megmenti a fiú életét, nem is sejtve, hogy milyen láncreakciót indít el ezáltal.
Bár kifejezett újdonságokat nem tartogat a film, nagyszerűen vezeti végig a nézőt az eseményeken, és tartja fenn a feszültséget egész végig. Az egyedüli, ami lerontja kissé az összképet, az a film lezárása, ami kissé illogikusra sikerült.
spoiler
Mindezek ellenére a film összességében jó, és tulajdonképp ha a lényegi lezárást követő jelenetek kissé átgondolatlanabb részét nem vesszük, akkor szép kerek egészet alkot.


Hasonló filmek címkék alapján