Kaliforgia (2007–2014) 56

1 díj · 5 jelölés

Hank, a tőzsgyökeres New York-i Los Angelesbe költözik új regényének sikerében bízva, ám a siker és csillogás még várat magára. Helyette ex-barátnője utáni sóvárgás, kamasz lánya nevelésének atyai gondjai és a kicsapongó életvitele következményei töltik ki mindennapjait. Szex, drog és rock and… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

David DuchovnyHank Moody
Natascha McElhoneKaren
Madeleine MartinBecca Moody
Evan HandlerCharlie Runkle
Pamela AdlonMarcy Runkle
Kathleen TurnerSue Collini
Peter GallagherStacy Koons
Carla GuginoAbby Rhodes
Rob LoweEddie Nero
Camilla LuddingtonLizzie

További szereplők

Kedvencelte 35

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Zoja009 

Annyira eszement az összes szereplő, hogy arra nincsenek szavak. Nem igazán volt olyan rész, amin ne vigyorogtam volna. Az ember azt gondolja, hogy itt nem fog senkit megkedvelni, mert mégis ki szeretne egy alkoholista, drogos pasit, aki folyamatosan csalja a barátnőjét, és óránként mással van!? És egyszer csak azt veszed észre, hogy szorítasz Hanknek, hogy most ne csessze el a dolgokat és végre álljon már helyre a rend. Még Charlie Runkle-t is nagyon bírtam, a kis h.lye kopaszt. :D
Becca néha idegesített, de bele se merek gondolni, hogy milyen lehet ilyen szülők közt felnőni.

DoraCraiban

Az az igazság, hogy ez az a sorozat, amit soha de soha nem fogok megunni. Ha azt mondom, volt, hogy Hank Moody szavai emeltek ki az írói válság gödréből, tényleg komolyan gondolom. Mert ez az a sztori, amiben minden megvan: humor, szerelem, család, szex, írás, rock n' roll. Hiába folynak a könnyeid a frappáns párbeszédektől és a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb szituációktól, mind a hét évadot áthatja az a keserédes hangulat, ami Hank és Karen „tündérmeséje” miatt rányomja a bélyegét Hank írására is. Imádom Hanket, a személyiségét és a mondanivalóját. Nagyon kitalálták, David pedig tökéletes választás volt erre a szerepre. A kedvenc mellékszereplőim természetesen Becca és Marcy. :) A legjobb évad… szerintem a két igazán rockos évad, a 2. Lew Ashbyvel, és a 6. Atticus Fetchcsel. Imádom Tim Minchint, őt is ennek a sorozatnak köszönhetően ismertem meg. :)
Egyetlen részt se láttam még magyar szinkronosan, de azt mondják, rettenetes magyarul. :D Na, majd egyszer rászedem magam.

1 hozzászólás
ptagi 

Ez az életérzés elég messze áll tőlem, és már nem is tudom, miért néztem meg.
Ja, de. Húgom újságolta, hogy Epres Attila* küldött neki egy hangfájlt, amiben beköszön, hogy „Szia Marica, itt Hank Moody”. Én meg néztem bután, hogy jó és az ki és miért nagy szám ez?
Végül is nem volt rossz, mosogatáshoz, takarításhoz, vasaláshoz pont tökéletes.

*David Duchovny magyar hangja

Jeffi

Az van, hogy egy évad után ebből így éppen elég :D
De ha valaki privibe megosztja, hogy van-e értelme, mi értelme és mi a sorozat vége annak örülnék :D

Emilie

Szóval… hihetetlen ez a sorozat, ennyi őrültséget fél órába belesűríteni elég nehéz lehet! A karakterek szerethetőek a maguk módján, de nekem az utolsó évadok már nagyon laposak lettek. (bár a 6. évad jó volt, mert szeretem a rocksztárokat.) A vége olyan „henkes” volt, de nekem lezáratlanul maradt néhány dolog. Az biztos, hogy egy fáradt estén, amikor nincs kedvem semmi súlyosat vagy komolyat nézni, akkor ezt a sorozatot fogom elindítani, mert mindig megnevettet a sajátos humorával.


Népszerű idézetek

Zoja009 

Hank: Bármit is csinálsz, ne légy újabb tégla a falba.

Zoja009 

Hank: Csiripel a nap, sütnek a madarak, az óceán nedves… az élet szép…

holdpillango

Hank: Félek, hogy nem tudok segíteni, Hashtag.


Hasonló filmek címkék alapján